Iiriskuja 1

Iiriskuja 1, 00730 Helsinki

Myynnissä

Omakotitalo, 4h + k. + khh. + sauna, 104 m2
Uusia omakotitaloja Tapaninkylään!
Tapaninkylästä osoitteesta Iiriskuja 1 on myynnissä kaksi uutta, tyylikästä ja energiatehokasta omakotitaloa.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Monipuolisten palvelujen läheisyydestä Tapaninkylästä on myynnissä kaksi tyylikästä yhden kerroksen omakotitaloa. Talot ovat ulkoasultaan skandinaavisen tyylikkäitä ja pohjaratkaisuiltaan järkeviä: neliöt on hyödynnetty tehokkaasti.


Eteisestä pääsee kulkemaan näppärästi suoraan kodinhoitohuoneeseen, jonka yhteydessä on myös kylpyhuone ja sauna. Avaruutta ja tilan tuntua lisäävät isot ikkunat ja tilava avokeittiö. Keittiö yhdistyy olohuoneeseen ja ruokailutilaan, josta pääsee katetulle terassille nauttimaan raittiista ilmasta. Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä.


Palvelujen välittömään läheisyyteen kohoavat valoisat ja ajattoman tyylikkäät talot kutsuvat asukkaansa viihtymään.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis

Iiriskuja 1 asemapiirros ja asuntopohjat


Sijaintina Tapaninkylä
Tapaninkylä on viihtyisä omakoti- ja pientaloalue, jossa kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Sijainti on ihanteellinen sellaiselle, joka arvostaa harrastusmahdollisuuksia ja sitä, että arjen sujumisen kannalta tärkeimmät palvelut ovat ihan vieressä.


Tapaninkylästä pääsee kätevästi kulkemaan myös muualle Helsinkiin. Esimerkiksi päärautatieasemalle Tapaninkylästä sekä julkisilla että autolla kuluu puoli tuntia. Juna-asemalle matkaa on alle kilometri ja lähimmälle bussipysäkille kaksisataa metriä.


Tapaninkylä on urheilijan unelma. Lähistöltä löytyy esimerkiksi useita urheilukenttiä, mailapelikeskus, Tapanilan urheilukeskus, jalkapallokenttä ja palloiluhalli. Alue on myös muuten monipuolisten palvelujen täyttämä. Läheisiin kouluihin, päiväkoteihin ja kauppoihin on alle kilometrin matka.


Viiden kilometrin säteellä palvelutarjonta moninkertaistuu. Jääkiekkoa, ratsastusta, pallopelejä, lenkkeilyä.. Mitä haluatkaan harrastaa, se alueella luultavasti onnistuu. Myös lenkkimaastot kulkevat ihan lähellä. Tapaninkylästä hurauttaa nopeasti myös ostoksille, sillä kauppakeskus Dixi ja Jumbo ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta

Lue lisää

Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn

Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä