IIRISKUJA 1

Iiriskuja 1, 00730 Helsinki


Ota yhteyttä

Monipuolisten palvelujen läheisyyteen Tapaninkylään rakentuu kaksi tyylikästä yhden kerroksen omakotitaloa. Talot ovat ulkoasultaan skandinaavisen tyylikkäitä ja pohjaratkaisuiltaan järkeviä: neliöt on hyödynnetty tehokkaasti.

Eteisestä pääsee kulkemaan näppärästi suoraan kodinhoitohuoneeseen, jonka yhteydessä on myös kylpyhuone ja sauna. Avaruutta ja tilan tuntua lisäävät isot ikkunat ja tilava avokeittiö. Keittiö yhdistyy olohuoneeseen ja ruokailutilaan, josta pääsee katetulle terassille nauttimaan raittiista ilmasta. Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä.

Palvelujen välittömään läheisyyteen kohoavat valoisat ja ajattoman tyylikkäät talot kutsuvat asukkaansa viihtymään.

Iiriskuja 1 asemapiirros ja asuntopohjat

Asemapiirros
Omakotitalo, 4h + k + s + khh + var/tekn, 104m2


Tapaninkylä on viihtyisä omakoti- ja pientaloalue, jossa kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Sijainti on ihanteellinen sellaiselle, joka arvostaa harrastusmahdollisuuksia ja sitä, että arjen sujumisen kannalta tärkeimmät palvelut ovat ihan vieressä.

Tapaninkylästä pääsee kätevästi kulkemaan myös muualle Helsinkiin. Esimerkiksi päärautatieasemalle Tapaninkylästä sekä julkisilla että autolla kuluu puoli tuntia. Juna-asemalle matkaa on alle kilometri ja lähimmälle bussipysäkille kaksisataa metriä.


Tapaninkylä on urheilijan unelma. Lähistöltä löytyy esimerkiksi useita urheilukenttiä, mailapelikeskus, Tapanilan urheilukeskus, jalkapallokenttä ja palloiluhalli. Alue on myös muuten monipuolisten palvelujen täyttämä. Läheisiin kouluihin, päiväkoteihin ja kauppoihin on alle kilometrin matka.

Viiden kilometrin säteellä palvelutarjonta moninkertaistuu. Jääkiekkoa, ratsastusta, pallopelejä, lenkkeilyä.. Mitä haluatkaan harrastaa, se alueella luultavasti onnistuu. Myös lenkkimaastot kulkevat ihan lähellä. Tapaninkylästä hurauttaa nopeasti myös ostoksille, sillä kauppakeskus Dixi ja Jumbo ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin