Honkatie 24b

Honkatie 24b, 01400 Vantaa

Myynnissä

Omakotitalo, 4h + avok + kh. + khh. + sauna, 92,5 m2

Rakennamme tämän tunnelmallisen omakotitalon Asolaan osoitteeseen Honkatie 24b.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Rakennamme Vantaan Asolaan rauhalliselle pientaloalueelle yksitasoisen 92,5m2 omakotitalon. Tämä tyylikäs talo on suunniteltu asukkaille, jotka arvostavat omaa tilaa ja keskeistä sijaintia. Alueen erinomaiset palvelut ja lukuisat viheralueet taas takaavat asukkaille toimivan ja monipuolisen arjen. Täällä on tilaa rauhoittua ja nauttia lähiluonnosta.Pohjaratkaisuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Keskiössä on olohuone sekä keittiö, joita reunustavat isot etelään päin aukeavat maisemaikkunat. Olohuone jatkuu kesäisin reilun kokoiselle terassille jossa mahdut nauttimaan ympäröivän rintamamiestaloalueen tunnelmasta.
Laadukkaat ja raikkaat pintamateriaalit yhdistettynä tasokkaisiin kodinkoneisiin tuovat viimeisen silauksen asunnon moderniin ilmeeseen. Lämmitysmuotona asunnossa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.

Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis


Honkatie 24b alustava asuntopohja

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö

Asola

Honkatie sijaitsee keskellä vanhaa Asolaa, idyllisten rintamamiestalojen keskellä. Alue on kumpuilevaa, ja vanhat pihapiirit tuovat suojaa sekä vehreyttä alueelle. Alueen maanmerkiksi on muodustunut Peijas-Rekolan sairaala.

Asola onkin erittäin rauhallinen alue, sillä läpikulkuliikennettä ei juuri ole, ja alue on aivan Rekolanmetsän vieressä. Rekolanmetsän alueella sijaitsee suojeltu Kylmäojan korpi ja metsä, ja yleiskaavassa alue on varattu luonnonsuojelualueeksi.

Asolassa ruokakaupat, juna-asema ja linja-autopysäkit ovat kaikki kävelyetäisyyden päässä. Autolla hurautat Tuusulantielle muutamassa minuutissa.

Koulut ja päiväkodit löydät myös alle kilometrin säteeltä. Mikäli haluat rauhallisen asuinympäristön ja suuren metsän tarjoamat polut kotisi lähelle, on Asola sinua varten.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä