Hirsitie 14

Hirsitie 14, 02720 Espoo

Tulossa myyntiin

6h + k + khh + sauna, 126 ja 127 m2

Tilava, moderni koti Laaksolahdesta!
Rakennamme Espoon Laaksolahteen osoitteeseen
Hirsitie 14.


Esite Ota yhteyttä

Tässä talossa pääset itse valitsemaan kodin sisätilojen pintamateriaalit!


Arkkitehtitoimisto Kanttia2 on suunnittelemat kodit ovat selkeitä ja avaria. Sisään astuessa huomio kiinnittyy kodin valoisuuteen ja ovesta avautuu näkymä läpi talon ulos asti. Tilava avokeittiö on varustettu suurella niemekkeellä, jonka ääressä voitte nauttia perheen yhteisistä kokkaushetkistä.


Makuuhuoneita on viisi, mikä mahdollistaa tilan jakamisen tarpeen mukaan. Päämakuuhuone on reilun kokoinen, tarjoaa ylelliset tilat lepohetkiin. Kylpyhuoneita on kaksi ja niissä on ylelliset sadesuihkut. Pääkylpyhuoneessa on ikkunallinen sauna, jossa on lauteisiin upotettu tornikiuas sekä tyylikäs lasiseinä. Tilavasta kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi ulos terassille, ja piha ja terassit ovat ilta-auringon suuntaan.

Tyylikäs, klassinen arkkitehtuuri lisää entisestään kotien vetovoimaa ja viimeistelee kokonaisuuden. Minimalistiset räystäät yhdistettynä särmään harjakattoon tekee kodista virtaviivaisen ja linjakkaan. Väritykseltään talot ovat ajattoman arvokkaita luonnollisine sävyineen.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


Hirsitie 14 alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Laaksolahti

Espoon itäisellä rajalla sijaitseva järvi-idylliä huokuva Jupperi on osa Laaksolahtea. Laaksolahden alueeseen kuuluu myös kaksi pienaluetta; Lähderanta ja Veininlaakso. Laaksolahdessa on noin 11 300 asukasta ja tämä rauhallinen asuinalue onkin lapsiperheiden suosiossa.

Pääkaupunkiseudun kauneinta maisemaa pääsee ihailemaan Kuninkaantielle, joka kulkee Pitkäjärven rantaa pitkin. Viehättävä järvimaisema ja luonnonläheisyys ovatkin tärkeä osa Laaksolahden taikaa.


Alueen palvelutarjonta on erinomainen, sillä kivenheiton päässä on Lähderannan K-market & S-market, sekä kaksi päiväkotia. Julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen pääset kätevästi Leppävaaraan, Matinkylään tai Espoon keskukseen, bussipysäkki sijaitsee aivan talon lähettyvillä.


Autolla saavutat Kehätiet nopeasti: Kehä III on noin viiden minuutin ajomatkan päässä, Leppävaaran Kauppakeskus Selloon hurautat noin kymmenessä minuutissa.


Laaksolahden urheilupuistosta noin kilometrin päästä löytyy tekonurmi, jäähalli sekä sisäliikuntahalli, tenniskeskus ja frisbeegolfrata. Aurinkoisista kesäpäivistä pääsee nauttimaan näppärästi läheisille uimarannoille sekä pitkäjärven rantapoluille.


Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

ASUNNOT VARATTU

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 99 - 128 m2

Nöykkiö, Espoo

Asuntojen koko 169 m2

TULOSSA

Lippajärvi, Espoo

Asuntojen koko 124-125 m2

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 97-99 m2

Mäkkylä, Espoo

Asuntojen koko 109 – 120 m2

Nuottaniemi, Espoo

Asuntojen koko 133 m2

TULOSSA

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 126 - 127 m2

MAALÄMPÖ

Mankkaa, Espoo

Asuntojen koko 74 - 115 m2

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä