HIETANIITYNTIE 1

Hietaniityntie 1, 00730 Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö asuntomyyjillemme, niin kerromme kohteesta lisää!

Ota yhteyttä


UPEA KOTI RAUHALLISESTA TAPANINKYLÄSTÄ

Viihtyisälle omakotitaloalueelle Helsingin Tapanilaan rakentuu upea koti, joka kutsuu asukkaansa vaivattomaan elämään. Talo on pohjaratkaisultaan suunniteltu sujuvaa arkea tukemaan. Julkisivu ja sisätilojen suunnitellut yksityiskohdat edustavat ajatonta skandinaavista tyyliä.

Ulkoa pääsee näppärästi suoraan kodinhoitohuoneeseen, joten myös kurakelillä talo pysyy siistinä. Saunan lämmöstä pääsee vilvoittelemaan takaterassille. Sekä yläkerrasta että alakerrasta löytyy omat suihkut, mikä sujuvoittaa arjen rullaamista.

Talo on avara ja valoisa. Kummankin kerroksen makuuhuoneet ovat tilavia ja tilaa löytyy myös alakerran avokeittiöstä, joka avautuu olohuoneeksi. Isot ikkunat päästävät valon sisään ja terassilla pääsee nauttimaan raittiista ilmasta.

Koti Tapanilassa on valmistuessaan tunnelmallinen ja viihtyisä.Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Liity Etuilijoihin Ota yhteyttä Kaikki kohteemme