Asunto Oy Vantaan Taika

Ahdetie 6, 01390 Vantaa
Jouluksi uuten kotiin!

Myynnissä

Erillistalo, 3h + Askh + k. + kh. + khh., 96 m2
Asunto Oy Vantaan Taika rakennetaan Ilolaan osoitteeseen Ahdetie 6.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Kodikkaalle pientaloalueelle Vantaan Ilolaan rakentuu kuusi yksitasoista 96 m2 kokoista erillistaloa. Asunto Oy Vantaan Taian asuntojen pohjaratkaisut ovat selkeitä ja tilavia. Suunnittelussa on huomioitu asujan arki; tilavat kodinhoitohuoneet ja runsas säilytystila tekevät käytännön arjesta toimivaa. Asuinmukavuutta lisäävät myös avarat makuuhuoneet.


Tilavat terassit ja suojaisat pihat kutsuvat nauttimaan auringosta ja raittiista ilmasta. Avarat oleskelutilat puolestaan tarjoavat viihtyisät puitteet myös talvisten kelien ajanviettoon. Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat samassa tilassa ja mahdollistavat mukavan oleskelun suuremmallakin joukolla.


Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen mukavuutta. Näissä rauhalliselle alueelle kohoavissa viihtyisissä kodeissa pääset nauttimaan toimivasta arjesta ja hyvistä ympäröivistä palveluista luonnonläheisyyttä unohtamatta.
Ennakkomarkkinointi

Rakentaminen ja kaupantekovalmius

Muuttovalmis joulukuussa 2022

Myyntiasemapiirros Ahdetie 6 myydyt

As. Oy Vantaan Taian alustavat asuntopohjat

Myyntipohja Ahdetie 6 talo E


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Ilola
Rauhallisella omakotialueella Vantaan Ilolassa leppoisan arjen takaa ympärillä oleva luonto. Metsäpolut ovat satojen metrien päässä. Ilolasta löytyy myös tervaleppäkoivualue, joka nykyään tunnetaan Kylmäojan korven luonnonsuojelualueena. Kylmäojen korvessa, samoin kuin kymmenen kilometrin päässä sijaitsevassa Sipoonkorven kansallispuistossa pääsee tekemään pidempiäkin patikkaretkiä. 


Ilola on rakennettu sotavuosien jälkeisenä jälleenrakennuskautena sekä 1980–1990-luvuilla, jolloin se oli Vantaan nopeimmin kasvavia kaupunginosia. Ilola on rauhallinen omakotialue, jolla rentoa elämää helpottaa kaikki arjen kannalta tärkeimmät palvelut.


Ilolassa arki sujuu: päiväkodit, koulut ja kaupat sijaitsevat noin kilometrin päässä. Lähin bussipysäkki on kolmensadan metrin päässä. Autolla Ahdetieltä keskustaan pääsee hurauttamaan puolessa tunnissa. Lähellä ovat Tuusulanväylä ja Kehä 3. Matkaa Jumboon on reilut 10 minuuttia ja Tammistoon ajaa alle vartissa. Koivukylän kaupat ovat nekin lähellä. Ilola sopii sinulle, joka arvostat rauhaa ja arjen sujuvuutta. Elämä ei ole hassumpaa, kun ympäristön ja palvelujen puolesta arki rullaa.


Ilolan asukkaita hemmotellaan erinomaisilla ulkoilumahdollisuuksilla. Hiihdon hurmaa rakastavat pääsevät laduille melkein kotiovelta, sillä lumisina talvina lähellä sijaitsevaan puistoon ajetaan ladut. Muutaman kilometrin päässä sijaitsee myös Möskärin kuntoportaat, joten fyysisen kunnon ylläpito on hyvin helppoa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Miten palvelumme eroaa talopaketista
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä