Asunto Oy Vantaan Sähke

Viestitie 3, 01280 Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 5h + Askh + kh. + khh. + sauna, 117 m2
Uusia erillistaloja Rajakylään!
Asunto Oy Vantaan Sähke rakennetaan Rajakylään osoitteeseen Viestitie 3.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Näiden puistomaisella pientaloalueella sijaitsevien modernien kotien keskiössä on valossa kylpevä ruokailu- ja oleskelutila, jonka avoin pohjaratkaisu kerää perheen luontevasti yhteen. Laadukkain kodinkonein varustellussa ja ajattomin pintamateriaalein viimeistellyssä avokeittiössä kokkailee ilokseen! Avara tila saa jatkoa arkkitehtonisesti näyttävästä, koko talon levyisestä terassista ja todella tilavasta pihasta, jolle paistaa talon sijainnista riippuen joko etelästä tai lännestä.


Alakerrasta löytyy lisäksi harrastehuone, joka muuntuu kätevästi vaikkapa etätyöläisen kotikonttoriksi tai vierashuoneeksi, ja erillinen varastotila, joka auttaa pitämään yleiset tilat siisteinä ajan kuluessakin.


Makuuhuoneita on yhteensä neljä, ja niistä suurimman yhteydessä on oma parveke, jonka suojissa voit nauttia aamukahvit omassa rauhassasi. Arjen pyöritystä sujuvoittava kodinhoitohuone on sijoitettu käytännöllisesti lähelle ylellisellä sadesuihkulla varusteltua kylpyhuonetta ja tyylikästä lasiseinäistä saunaa.


Tämän päivän tarpeet on otettu näitä koteja suunnitellessa huomioon: lämmitysmuotona toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä, ja aurinkopaneelivarauksen ansiosta voit halutessasi helposti asentaa paneelit.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 02/2024


As. Oy Vantaan Sähke asuntopohjat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Rajakylä
Rajakylä on Hakunilan suuralueeseen kuuluva kaupunginosa Vantaalla, aivan Helsingin rajalla. Rauhallisena ja luonnonläheisenä alueena tunnetussa Rajakylässä asuu noin 4100 asukasta. Alueen rakennuskanta koostuu pitkälti pientaloista.


Sujuvan arjen kannalta oleelliset peruspalvelut kuten kaupat, koulut ja päiväkodit ovat Rajakylässä lähellä, minkä lisäksi alueelta löytyy monipuoliset mahdollisuudet liikunnan harrastamiseen. Rajakylän liikuntapuistossa voi kokeilla erilaisia ulkoliikuntalajeja, ja runsaasta lähiluonnosta löytyy paljon erilaisia ulkoilureittejä niin pyöräilijöille kuin jalankulkijoillekin.


Valtaväyliä pitkin pääsee kätevästi liikkumaan paikasta toiseen, ja parin kilometrin päässä sijaitsevalta Mellunmäen metroasemalta pääsee tuossa tuokiossa eri puolille pääkaupunkiseutua.
Havainnekuva kohteesta Viestitie 3/Vantaan Sähke

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä