Asunto Oy Vantaan Ritarinkukka

Ritarikuja 2, 01700 Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 4h + k + s + khh + var, 93 m2
Paritalo, 3h + th + k + s + khh + var, 89,5 – 91m2
Uusia pientaloja Vantaan Kivistöön!
Asunto Oy Vantaan Ritarinkukka rakennetaan Kivistöön osoitteeseen Ritarikuja 2.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Rakennamme Vantaan Kivistöön Kanniston rauhalliselle pientaloalueelle kodikkaan 93 m2 erillistalon ja kaksi modernia 91 m2 kokoista paritalohuoneistoa. Turvallinen ja rauhaisa ympäristö, luonnonläheisyys ja keskeinen sijainti Kannistontien tuntumassa tekevät kohteesta houkuttelevan.


Nämä yksitasoiset perheasunnot ihastuttavat selkeällä tilaratkaisullaan. Avoin oleskelu- ja ruokailutila tuo kotiin avaruutta ja tekee perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta. Asuntojen käytännöllisyys lisää pesuhuoneen yhteydessä oleva kodinhoitohuone. Tyylikkäät pintamateriaalit, lähes kolmemetrinen huonekorkeus ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä. Etelän suuntaan avautuva terassipiha on viihtyisä ja suorastaan kutsuu kesäiltojen viettoon ystävien ja perheen kanssa.


Lapsiperheen mutkattoman arjen takaa kohteen sijainti viihtyisällä pientaloalueella palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Asunnoissa on mukavan kokoinen ulkoiluvarasto ja lämmitysmuotona toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius
08/22

Rakentamisen aloitus
06/22

Muuttovalmius

As. Oy Vantaan Ritarinkukan alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Kivistö
Kivistö on runsaan 8 000 asukkaan kasvava kaupunginosa Vantaalla, Hämeenlinnanväylän itäpuolella Kivistön suuralueella. Vuonna 2015 pidettyjen asuntomessujen jälkeen alueelle kehittyy Vantaan uusin kaupunkikeskus, jota ympäröivät omakotialueet.


Tämä suuralue tarjoaa tulevaisuudessa 30 000 vantaalaiselle viihtyisää ja luonnonläheistä asumista lähellä työpaikkoja. Vehkalaan nousee lähes 10 000 työpaikan keskittymä. Kivistössä kaupungin värit yhdistyvät idylliseen maalaismaisemaan. Alueen suunnittelu perustuu kestävälle kehitykselle ja vinkkejä työhön on haettu muun muassa Tanskasta. Kaiken kruununa on Vantaanjoen kulttuuriympäristö.


Suuralueen palvelut painottuvat Kivistön keskukseen, josta tällä hetkellä löytyy kaksi päivittäistavarakauppaa, kioski sekä kahviloita ja ravintoloita. Keskuksessa toimii myös useita parturi-kampaamoita ja kosmetologeja. Vanhassa Kivistössä on oma lähikauppa ja grilli. Suuralueen palveluja kehitetään jatkuvasti ja sinne on suunnitteilla oma kauppakeskus. Kivistöllä on oma neuvola Aurinkokivessä ja lähin terveysasema Martinlaaksossa.


Alue on sijainniltaan keskeinen isojen valtaväylien varressa. Hämeenlinnanväylä halkaisee sen pitkittäin ja Kehä III kulkee sen etelärajana. Kivistön asemalta pääsee lentoasemalle ja Myyrmäkeen 10 minuutissa. Tikkurilaan, Pasilaan ja Helsinkiin pääsee alle puolessa tunnissa. Kivistön asemalta lähtee useita bussilinjoja lähiseuduille sekä Helsinkiin. Hämeenlinnanväylän varresta lähtevät pikavuorot pohjoiseen ja paikallisbussit Kamppiin.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta

Lue lisää

Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn

Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä