Asunto Oy Vantaan Punahattu

Liisankalliontie 12, 01380 Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 4h + k. + khh. + sauna, 94 m2
Paritalo, 3h + k. + sauna, 70 m2
Uusia erillistaloja ja paritalo Vantaan Kuninkaalaan!
Asunto Oy Vantaan Punahattu rakennetaan Kuninkaalaan osoitteeseen Liisankalliontie 12.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Rakennamme Vantaan Kuninkaalaan, kodikkaalle pientaloalueelle Asunto Oy Vantaan Punahatun kaksi 94 m2 kokoista erillistaloa ja kaksi 70 m2 paritaloasuntoa. Keittiö ja avara oleskelutila muodostavat yhdessä kodin sydämen. Näiden kotien pohjaratkaisut ovat suunniteltu käytännöllistä arkea ja viihtyisyyttä ajatellen. Ne kestävät aikaa ja sopivat moniin elämäntilanteisiin.


Modernin energiatehokkaissa kodeissa on poistoilmalämpöpumppu lämmön talteenotolla. Tämä energiatehokas ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmä pitää asumisen sähkönkulutuksen ja kustannuksen kohtuullisina. Lämmönjakojärjestelmänä on arjen pientä luksusta tuova vesikiertoinen lattialämmitys. Koteihin kuuluu lisäksi valmiina varaus aurinkopaneeleille. Tämä helpottaa mahdollista investointia omaan energiantuotantoon.


Suuret maisemaikkunat tekevät asunnoista valoisat ja lisäävät hienostuneisuutta kodin tunnelmaan. Olohuoneesta on käynti omalle pihalle.


Asuntojen pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet on valittu huolella ajan hengen mukaisesti, kuitenkin kestämään aikaa ja kulutusta.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 05/2023

As. Oy Vantaan Punahattu alustavat asuntopohjat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Kuninkaala
Kuninkaala (ruots. Fastböle) on Vantaan kaupunginosa ja se kuuluu Suur-Tikkurilan alueeseen. Asukkaita Kuninkaalassa on lähes 3000. Valtaosa asutuksesta on pientaloja ja omistusasuntoja jotka jakautuvat kolmelle erilliselle pientaloalueelle. Heidehof, Kuusikko ja Lahdenväylän kupeessa sijaitseva pienempi alue Hakkilankallio.

Kuninkaalan naapurikaupunginosia ovat Jokiniemi, Hakkila, Puistola ja Heikinlaakso. Koko eteläraja on yhteinen Helsingin kanssa. Kuninkaala ent. Fastböle on Helsingin Pitäjän vanhoja kyliä ja siitä löytyy mainintoja asiakirjoissa jopa vuodelta 1540. Alueella sijaitsevat myös idyllinen Konungsin kartano ja Påkaksen kotiseututalo sekä Tikkurilan maalitehtaat, joiden läheisyydestä löytyy Maalarimuseo.

Kuninkaala on lapsiperheiden suosimaa aluetta; luonto on vehreää ja ulkoilumahdollisuuksia on lukuisia. Alueella sijaitseva Kalkkikallion luonnonsuojelualue on retkeilijöiden suosiossa; luolat ja metsäiset vaellusreitit houkuttavat lapsiperheitä seikkailuun ja kiipeilijöitä haastamaan itsensä.

Kuninkaalan Hakkilankallion lähialueen palvelut sijoittuvat läheiseen Porttipuiston kauppakeskittymään. Kattavat lisäpalvelut löytyvät kävelymatkan päästä Hakunilasta ja parin minuutin ajomatkan päästä Tikkurilan Jokiniemestä.

Kuninkaalassa Kuusikolla on oma koulunsa ja päiväkotinsa ja Heidehofissa Montessori-opetukseen perustuva päiväkoti Montsa. Kulkuyhteydet Kuninkaalaan ovat hyvät, sillä lähellä kulkevat Kehä III ja Lahdenväylä.

Kyytitien bussit vievät alueen läpi Tikkurilan ja Hakunilan keskustoihin. Lähin rautatieasema on Tikkurilassa. Kuninkaalan omia kaupallisia palveluita ovat Porttipuiston suuret erikoiskaupat sekä Helsinki-outlet kylä.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä