ASUNTO OY VANTAAN PUISTONURMIKKA

Marsurinne 9, 01480 Vantaa

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteystietosi ja lataa kohteen hinnasto!

Kohteen hinnasto

RS-kohde Katso esite

tyylikäs koti kotoisesta metsolasta

Vantaan Metsolaan, rauhallisen päättyvän tien varrelle rakennetaan Asunto Oy Vantaan Puistonurmikan seitsemän tyylikästä 90,5 m2 erillistaloa. Viehättävää talokokonaisuutta ympäröi vehreä ja puistoisa pientaloalue; kohteen sijainti hyvien kulkuyhteyksien äärellä viihtyisän pientaloalueen reunamilla takaa lapsiperheelle mutkattoman arjen.

Nämä tehoneliöin varustetut avarat yksitasoiset kodit kylpevät valossa ja aurinkoisina kesäpäivinä etelään avautuvalle terassille paistaa aurinko koko päivän. Lähes kolmimetrinen huonekorkeus ja suuret maisemaikkunat tuovat asuntoihin tyylikkyyttä ja tilan tuntua.

Kodinhoitotilat ovat suunniteltu eritoten perheen arkitoimien sujuvuutta ajatellen. Laadukkaat pintamateriaalit, asukaslähtöisesti suunnitellut valaisuratkaisut ja energiatehokas lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla tuovat raikkaan ja ylellisen tunnelman näihin taloihin. Pergolalla varustettu terassi ja oma rauhallinen piha tarjoaa kesäisinä päivinä mukavat puitteet vapaa-ajan touhuamiseen.

Kohteen arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2022.

Asunto Oy Vantaan Puistonurmikan havainnekuva julkisivusta.
Asunto Oy Vantaan Puistonurmikan havainnekuva taloista tontilla.
Asunto Oy Vantaan Puistonurmikan havainnekuva sisätiloista.
Asunto Oy Vantaan Puistonurmikan havainnekuva oleskelutilasta.
Asunto Oy Vantaan Puistonurmikan myyntiasemapiirros.
Asunto Oy Vantaan Puistonurmikan myyntipohja.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin