ASUNTO OY VANTAAN PELTOSIRKKU

Peltovuorentie 52, 01690, Vantaa

Varaa oma kotisi Ylästön maalaismaisemista!

Kiinnostuitko? Varaa oma asuntosi!

Varaa oma kotisi Vantaan Peltosirkusta! Asunto Oy Vantaan Peltosirkku rakentuu Ylästöön osoitteeseen Peltovuorentie 52.
Ota yhteyttä ja varaa omasi Katso hinnasto lue esite

soita ja varaa

Perttu Takkinen puh. 044 055 1050

Alisa Kämäräinen puh. 050 373 2185

Rakennamme tämän näyttävän 29 asunnon kokonaisuuden Vantaan Ylästöön. Tunnelmaltaan viehättävän kylämäisestä taloryhmittymästä löytyy koti moneen eri elämänvaiheeseen. Tilavat 112m2 yksitasoiset erillistalot houkuttelevat perheasunnon ostajia ja isoissa paritalohuoneistoissa (100m2 ja 104m2) riittää niin ikään neliöitä suuremmallekin perheelle.

Pienemmät 77m2 ja 73,5m2 kokoiset modernit paritalohuoneistot sopivat taas loistavasti esimerkiksi tilaa arvostavalle pariskunnalle. Näissä kodeissa luonto tulee kirjaimellisesti kotiovelle peltoalueen ulkoilureittien sijaitessa asuntojen lähituntumassa. Vantaanjoki kiemurtelee kävelymatkan päässä ja Haltialan aarnialueelle on kulku pakahduttavan upeissa koskimaisemissa.

Näyttävät, modernia puutaloarkkitehtuuria edustavat kodit ovat suunniteltu arkea silmällä pitäen unohtamatta kuitenkaan esteettisiä silauksia. Esimerkiksi 73,5m2 ja 104m2 paritaloasunnoissa oleskelutilan lähes viisimetrinen huonekorkeus tuo koteihin ylellistä tunnelmaa. Huoneistoissa on avara tupakeittiö, joka toimii kodin sydämenä ja oleskelu/ruokailutilasta avautuva terassi mahdollistaa kauniiden kesäpäivien illanvietot perheen ja ystävien kanssa.

Kodinhoitohuone ja pesutilat muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden; tämä käytännöllinen tilaratkaisu on suunniteltu helpottamaan vaatehuoltoa ja perheen arkea. Raikkaat, ajattomat pintamateriaalivaihtoehdot, laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät valaisuratkaisut ovat valittu huolellisesti palvelemaan laatutietoista asukasta. Lämmitysmuotona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.  

soita ja varaa

Perttu Takkinen puh. 044 055 1050

Alisa Kämäräinen puh. 050 373 2185

Varaa nyt oma koti Vantaan sydämestä Ylästön suositulta pientaloalueelta. Rakennamme As. Oy Vantaa Peltosirkkuun skandinaavisen moderneja erillis- ja paritaloja, jotka ovat kooltaan 73-112 m2.

Ylästö on upea ja suosittu asuinalue Vantaajoen kupeessa lähellä Silvolan tekojärveä. Luonnonläheiseltä ja rauhalliselta alueelta on hyvät kulkuyhteydet palveluiden ääreen Jumboon ja Martinlaaksoon. Paloheinän kautta Helsingin keskuspuistoon yhdistyvät luontopolut tarjoavat loistavat mahdollisuudet ulkoiluun kodin lähellä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin

Tietoa RS-kaupasta

Mikä RS-kauppa?

RS-kaupassa ostaja on mukana rakentamisen ajan ja maksaa asunnon myyntihintaa osissa rakentamisen aikana. RS-kohteen pintamateriaaleihin ja muutamiin muihin seikkoihin on mahdollista vaikuttaa, jos on tehnyt kaupat kohteesta ajoissa.

Nyt löytyi sopiva asunto! Miten toimin seuraavaksi?

Hienoa, että sopiva asunto löytyi!  

Asuntojen ollessa ennakkomarkkinoinnissa, voit varata sinua miellyttävän asunnon ilman sitoumuksia. Varauksen vakuudeksi pyydämme sinua maksamaan hinnastossa näkyvän varausmaksun, mutta mikäli tulet toisiin ajatuksiin asunnon ostamisen suhteen ja perut varauksen, saat varausmaksun aina välittömästi takaisin. Varausmaksu hyvitetään ensimmäisestä maksuerästä. 

Kun ennakkomarkkinointi on päättynyt, tehdään asunnosta varaajien kanssa kaupat. Mikäli asuntoja jää tämän jälkeen vapaaksi, loput asunnot myydään rakentamisen aikana halukkaille ostajille.

Milloin sitovat kaupat tehdään?

Sitovat kaupat tehdään, kun rakennushanketta hoitava RS-pankki antaa meille luvan aloittaa kauppojen tekemisen. Me kutsumme tätä hetkeä kaupantekovalmiudeksi. Kun yhtiöön saadaan kaupantekovalmius, toimitamme varaajille kauppakirjaluonnokset, perustettavaan taloyhtiöön liittyvät asiakirjat sekä RS-kauppaan liittyvät todistukset. Näihin dokumentteihin on syytä tutustua kaikessa rauhassa, ja myyntitiimimme auttaa mielellään, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä!

Miten asunnon maksaminen tapahtuu?

RS-kaupassa asuntojen hinta koostuu usein myyntihinnasta ja yhtiölainasta. Sajuconille maksetaan rakentamisen aikana asunnon myyntihinta tyypillisesti viidessä eri erässä. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi, kun kauppakirja allekirjoitetaan, ja viimeiset erät kun asunnot ovat valmiita. Yhtiölainan voit maksaa, kun muutat asuntoon ja omistusoikeus on siirtynyt sinulle. Pyydämme sinua ilmoittamaan yhtiölainan maksusta noin 1kk ennen valmistumista.

Haluan vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin. Miten tämä onnistuu?

Kun olet tehnyt asuntokaupat, saat meiltä ohjeet ja aikataulun sisustusvalintoja varten. Asunnon sisustusesitteestä löydät valikoiman maksuttomia vaihtoehtoja mm. parketin, laattojen ja keittiön osalta. Kuulemme myös mielellään sinun toiveitasi jo asuntojen ennakkomarkkinoinnin aikana!

Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt ovat maksullisia. Kaupan jälkeen sisustusvastaavamme käy läpi toiveesi, ja laskee sinulle mitä toivomasi muutokset maksavat. Maksulliset muutostyöt laskutetaan, kun asunto on valmis.

Keittiön ja kiintokalusteiden osalta muutostyöt tehdään yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt kiintokalusteisiin ja keittiöön ovat myös maksullisia.

Mitä muita maksuja minulle tulee rakentamisen ajalta? Milloin yhtiövastikkeiden maksu alkaa?

Rakentamisen aikana maksetaan vain asunnon myyntihinta. Sajucon maksaa taloyhtiöön liittyvät kulut aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuun. Miten tämä onnistuu?

Valitettavasti asunnon pohjaratkaisuun ei yleensä ole mahdollista vaikuttaa.

Mitä tapahtuu muuton jälkeen?

Onnea uuteen kotiin! Muutaman viikon kuluttua muutosta tulemme pitämään asuntoon käyttöönottokoulutuksen. Käyttöönottokoulutuksessa asiantuntijamme käy läpi kanssasi talon lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteen sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä talotekniikkaan liittyen.

Noin kolme kuukautta muutosta pidetään taloyhtiön ensimmäinen yhtiökokous, jossa taloyhtiön hallinto luovutetaan asukkaille.

Noin 12–15 kuukautta muuton jälkeen teemme asuntoihin tarkastukset sekä tarvittavat korjaukset. Rakenteellinen vastuu asunnoista säilyy meillä asuntokauppalain mukaisesti aina 10 vuotta, joten voit asua useita vuosi turvallisesti vailla pelkoa isoista korjauskuluista!

Ostajan turva RS-kaupassa

RS-kaupassa ostajan turvaksi asunto-osakeyhtiön perustajaosakas, eli useimmin kohteen rakennuttaja, luovuttaa kohteen turva-asiakirjat pankille säilytettäviksi.  

Turva-asiakirjat ovat asuntokauppalaissa määriteltyjä ja niitä ovat esimerkiksi yhtiöjärjestys, yhtiön kaupparekisteriote ja yhtiön taloussuunnitelma. Ostajalla on oikeus tutustua turva-asiakirjoihin ennen kaupantekoa. Oleellinen asia RS-kaupassa on myös se, että perustajaosakkaan on asetettava asuntokauppalaissa pakolliset vakuudet osakkeenostajien turvaksi. Nämä vakuudet suojaavat ostajaa esimerkiksi rakentajan konkurssin varalta.

Hyödyllisiä linkkejä

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT:n asunnon ostajan oppaaseen: https://www.rakennusteollisuus.fi/Tietoa-alasta/Asuminen/Uuden-asunnon-ostajalle/

Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme