Asunto Oy Vantaan Peltosirkku

Peltovuorentie 52, 01690, Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 5h + avok. + kh. + khh. + sauna, 112 m2
Paritalot, 3-4h, 73,5 – 104 m2
Uusia asuntoja Vantaan Ylästöön
Rakennamme Ylästön vehmaisiin peltomaisemiin 29 erillis- ja paritalon kokonaisuuden osoitteeseen Peltovuorentie 52, 01690, Vantaa.

As Oy Vantaan Peltosirkussa saat nauttia kylämäisestä tunnelmasta huippupalveluiden äärellä.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Tästä upean persoonallisesta kokonaisuudesta löytyy koti jokaiseen elämänvaiheeseen ja jokaiselle perhemuodolle. Neljän makuuhuoneen 112 m² erillistalot tarjoavat viihtyisät puitteet suuremmankin lapsiperheen vilskeelle, kun taas 73,5 – 104 m² paritaloista löytyy sopivia vaihtoehtoja niin pienemmille perheille, pariskunnille kuin tilaa ja sisustusmahdollisuuksia arvostaville sinkkutalouksillekin


Moderni muotokieli yhdistettynä perinteiseen puuhun ja maanläheisiin väreihin antaa näille kodeille persoonallisen ilmeen, joka istuu kauniisti vehreään maisemaan. Sisätilat on suunniteltu avariksi ja valoisiksi: kodin sydämenä toimii avoin ruokailu- ja oleskelutila, jonne valo tulvii suurista maisemaikkunoista. Terassilla voi nauttia kotiovelle asti kurkottavan luonnon kauneudesta tai vilvoitella tyylikkäässä lasiseinäisessä saunassa otettujen löylyjen jälkeen.


Kodinhoitohuone ja laadukkaat keittiökodinkoneet tekevät arjen pyörityksestä mielekästä, ja erillisen varastotilan ansiosta järjestys pysyy yllä ajan kuluessakin. Tyylikkäät ja kulutusta kestävät pintamateriaalit viimeistelevät kotien ajattoman ja raikkaan ilmeen.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius, Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 08/2023

Katso tarkempi myyntitilanne asuntokohtaiselta sivulta.


73,5 m2 paritalot 77 m2 paritalot 100 m2 paritalot 104 m2 paritalot 112 m2 erillistalot

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Sijaintina Ylästö
Ylästö on Aviapoliksen suuralueeseen kuuluva noin 5000 asukkaan kaupunginosa Vantaan sydämessä. Aluetta rajaa etelässä ja lännessä Vantaanjoki, idässä Krakanojan sekä Pakkalan kaupunginosat ja pohjoisessa Viinikkala. Ylästön rakennuskanta koostuu lähes täysin pientaloista, mutta alueella voi aistia myös historian havinan, sillä jäljellä on yhä rakennuksia jopa 1700-luvulta saakka.

Ylästö tunnetaan yhteisöllisestä ilmapiiristään ja upeista maalaismaisemistaan. Alueelta löytyy niin kumpuilevaa peltoa kuin metsääkin, ja Vantaanjoen varrella sijaitsevilla luontoalueilla voi virkistäytyä koskimaisemista nauttien tai kalastaen.

Idyllisen miljöön lisäksi Ylästössä asuvat saavat nauttia loistavista palveluista. Arkielämän tarpeisiin alueelta löytyy useita päiväkoteja, kouluja ja päivittäistavarakauppoja, minkä lisäksi kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon erittäin kattavien palveluiden ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien pariin on matkaa vain pari kilometriä.

Kulkuyhteydet ovat Ylästössä niin ikään erinomaiset. Lähimmältä bussipysäkiltä kulkee useita suoria linjoja Helsinkiin, Tikkurilaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle. Omalla autolla Helsingin keskustaan hurauttaa Ylästöstä vain parissakymmenessä minuutissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Valinnainen vuokratontti
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä