ASUNTO OY VANTAAN NIITTYLAUHA

Lauhatie 13, 01300 Vantaa

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteystietosi ja lataa kohteen hinnasto!

Kohteen hinnasto

Kotoisat talot viihtyisästä Viertolasta

Viertolaan, viihtyisälle Lauhatielle, kohoaa kaksi skandinaavisen tyylikästä paritaloa, Asunto Oy Vantaan Niittylauha. Talot ovat näyttäviä niin julkisivultaan kuin pohjaratkaisultaan. Suuret ikkunat päästävät luonnonvalon sisälle asuntoon, ja oleskelutiloista on pääsy suoraan tilavalle pihaterassille, jossa hitaista kesäaamuista ja leudoista syksyilloista saa kaiken irti.

Talven tullen Lauhatiellä viihtyy myös sisällä. Tyylikäs ja tunnelmallinen olohuone sekä yläkerran lämmin sauna löylyineen tuovat viihtyisyyttä arkeen. Olohuoneen lähes kuusimetrinen huonekorkeus luo tilan tuntua koko taloon. Vieraiden kanssa on helppo seurustella ruuanlaiton lomassa ja arjen sujuvuutta puolestaan lisää yläkerran kodinhoitohuone. Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet ovat huolella valittuja. Nämä valoisat ja viihtyisät kodit kutsuvat elämään sujuvaa arkea palveluiden lähelle.

Kohteen arvioidaan valmistuvan 2022 loppuvuodesta.

Sivukuva Asunto Oy Vantaan Niittylauhasta.
Asunto Oy Vantaan Niittylauhan havainnekuva julkisivusta.
Asunto Oy Vantaan Niittylauhan havainnekuva makuuhuoneesta.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin