Asunto Oy Vantaan Miekkalilja

Miekkatie 13a, 01700 Vantaa

Ennakkomarkkinoinnissa

Paritalo, 3h + k + khh + sauna + var, 80 m2
Uusia paritaloja Vantaan Kivistöön!
Asunto Oy Vantaan Miekkalilja rakennetaan Kivistöön osoitteeseen Miekkatie 13a.


Lue esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Vantaan Miekkaliljan yksikerroksiset 80 m2 paritaloasunnot tarjoavat viihtyisän kodin pariskunnalle tai pienelle perheelle. Yhteiselle ajanvietolle on tilaa avokeittiön ja olohuoneen yhdistetyssä tilassa, ja eri puolille asuntoa sijoitetut makuuhuoneet antavat sijaa myös omalle rauhalle Avaruutta asumiseen tuo lähes kolmimetrinen huonekorkeus. Asunnon kruunaavat suuret ikkunat, jotka päästävät luonnonvalon tulvimaan sisään.


Uudet paritalot on varusteltu myös nykyhetken vaatimuksien mukaisilla energiatehokkailla ratkaisuilla. Lämmöntalteenotolla varustettu poistoilmalämpöpumppu pitää sähkönkulutuksen kohtuullisena. Lämmönkiertomuotona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Asuntoihin tulee lisäksi varaus aurinkopaneelien asennusta varten, mikäli oman uusiutuvan energian tuotanto kiinnostaa.


Selkeä pohjaratkaisu, runsaat varastotilat ja erillinen kodinhoitohuone tekevät asumisesta toimivaa. Kookas vaatehuone sopii säilytystilan lisäksi myös rauhaisaksi etätyöskentely- tai harrastetilaksi. Somalle pihalle taas voi luoda vaikkapa oman kukkakeitaan piristämään kesäpäivien eloa.


Asuntojen tyylikkäät ulkoasut hivelevät silmiä vaalean ja tumman värin modernilla yhdistelmällään. Huolella valitut pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet taas tuovat silauksen luksusta asumiseen.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


As. Oy Vantaan Miekkaliljan alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Kivistö
Kivistö on kasvava ja kehittyvä kaupunginosa Vantaalla, Hämeenlinnanväylän itäpuolella. Alue on osa Kivistön suuraluetta, ja sen naapureita ovat esimerkiksi vehreä Keimola ja harvaan asuttu Lapinkylä. Vuoden 2015 asuntomessut ja valmistunut Kehärata ovat vauhdittaneet Kivistön kasvua – nyt alue onkin pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavia keskuksia. Juna-aseman lähettyvillä sijaitsevaa uutta ja kehittyvää kaupunkikeskusta ympäröivät omakotitaloalueet, joista löytyy myös vanhempaa talokantaa.


Kivistössä kaupungin värit yhdistyvät idylliseen maalaismaisemaan: aluetta ympäröivät monipuoliset metsät ja laakeat pellot. Alueen suunnittelu perustuu kestävälle kehitykselle ja vinkkejä työhön on haettu muun muassa Tanskasta. Pyöräilijät on otettu suunnittelussa huomioon, kaupunkitaide lisää viihtyisyyttä ja kaiken kruunaa Vantaanjoen kaunis kulttuuriympäristö. Kivistön suuralue tarjoaa viihtyisää sekä luonnonläheistä asumista lähellä työpaikkoja ja loistavia liikenneyhteyksiä.


Miekkatieltä löytyvät kilometrin säteellä lähikauppa, lukuisat päiväkodit sekä koulu. Suuralueen monipuolisemmat palvelut painottuvat Kivistön keskukseen, josta tällä hetkellä löytyy ruokakauppoja, ravintoloita ja parturi-kampaamoita. Alueen palveluja kehitetään jatkuvasti: Kivistöön on suunnitteilla oma kauppa- ja palvelukeskus, jonka on määrä avata ovensa vuoden 2023 syksyllä. Kaupallisten palveluiden lisäksi keskukseen on tulossa muun muassa kirjasto, terveyspalveluita ja nuorisotila.


Lähistö tarjoaa golfkentän lisäksi lukuisia puistoja ja erilaisia ulkoilumahdollisuuksia. Aluetta ympäröivät avarat peltomaisemat kutsuvat rauhallisille kävelyille. Viereisen Petikon monimuotoinen, lähes 2000 hehtaarin ulkoilualue taas mahdollistaa retkeilyn tulisteluineen ja sienestyksineen. Talvella Petikosta löytyy laaja latuverkosto.


Isojen valtaväylien varressa sijaitsevan Kivistön sijainti on keskeinen: Hämeenlinnanväylä halkaisee alueen pitkittäin ja Kehä III kulkee etelärajana. Kivistön asemalta pääsee lentoasemalle ja Myyrmäkeen 10 minuutissa, Tikkurilaan ja Helsinkiin alle puolessa tunnissa. Asemalta lähtee myös useita bussilinjoja lähiseuduille sekä Helsinkiin. Hämeenlinnanväylän varresta taas kulkee pikavuoroja pohjoiseen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Vapaala, Vantaa

Asuntojen koko 120 m2

YKSI ASUNTO VAPAANA

Ylästö, Vantaa

Asuntojen koko 112 m2

Koivuhaka, Vantaa

Asuntojen koko 131 m2

Tammisto, Vantaa

Asuntojen koko 86,5 m2

Koivuhaka, Vantaa

Asuntojen koko 151 m2

TULOSSA

Jokiniemi, Vantaa

Kaivoksela, Vantaa

Asuntojen koko 90 m2

YKSI ASUNTO VAPAANA

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 111 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin RS-kauppa eroaa talopaketista
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä