Asunto Oy Vantaan Lumikki

Ruostekuja 1, 01610 Vantaa

Myynnissä

Paritalo, 4h + k. + khh. + sauna + var./tekn., 90 m2
Paritalo, 4h + k. + khh. + sauna + tekn., 83 m2
Uusia asuntoja Vantaan Kaivokselaan!
Asunto Oy Vantaan Lumikki rakennetaan Kaivokselaan osoitteeseen Ruostekuja 1.


Lue esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Vantaan Kaivokselaan, aivan Helsingin rajalle, nousee 14 tyylikästä 83-90 m2 paritaloasuntoa. Nämä modernit ja näyttävät paritalot ihastuttavat eleettömällä tyylikkyydellään. Vehreä kaupunkimiljöö ja sijainti valtaväylien läheisyydessä takaavat asukkailleen kattavat palvelut sekä loistavat harrastusmahdollisuudet.

Pohjaratkaisu on selkeä ja käytännöllinen: kodinhoitohuone on heti eteisessä arkea sujuvoittamassa, ja oleskelu- ja ruokailutila yhdistyvät saumattomasti yhdeksi avaraksi tilaksi, johon luonnonvalo soljuu suurista maisemaikkunoista.

Kompaktit tehoneliöin varustetut kodit ovat suunniteltu asukkaille, jotka arvostavat laatua ja sijaintia; huoneistojen järkevä koko mahdollistaa taloudellisen asumisen lähellä kaikkia palveluja. Kodin sydämenä toimii avokeittiö ja siihen saumattomasti yhdistyvä perheen yhteinen oleskelutila. Näyttävä viisimetrinen huonekorkeus tuo oleskelutilaan ylellisyyttä ja suuret maisemaikkunat tuovat päivänvalon sisään. Olohuoneesta avautuu käynti terassille, missä on mahdollista nauttia kesäisistä illoista grillaillen perheen ja ystävien kesken.

Laadukkaat pintamateriaalit yhdistettynä tasokkaisiin kodinkoneisiin ja valaisuratkaisuihin antavat huoneistolle viimeistellyn ilmeen. Säilytystilaa on mukavasti ja lisäksi asuntoihin kuuluu erillinen lämmin varastotila. Lämmitysmuotona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 07/2023

As. Oy Vantaan Lumikin alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Kaivoksela
Kaivoksela on kaupunginosa Länsi-Vantaalla Myyrmäen itäpuolella. Kaivokselassa asuu n. 6000 asukasta. Nimensä se on saanut vanhasta Sillbölen rautamalmikaivoksesta. Maastoltaan Kaivoksela on kumpuilevaa ja asuntokanta on siellä pitkälti kerrostaloasutusta. 1990-luvulla alueelle rakennettiin myös pientaloja. Kaivoksela rajoittuu idässä Vantaanjokeen ja lännessä Mätäojaan.

Alueella on mukavia ulkoilu- ja harrastuskohteita; Kaivokselan Vetokannas on suosittu virkistysalue, ja siellä sijaitseekin perheiden suosima uimaranta. Kaivokselan tärkeimpiä viheralueita ovat Vaskivuori, Kaivospuisto ja Koulupuisto. Pääkaupunkiseudun vesijakelun varavesialtaana toimiva Silvolan tekojärvi sijaitsee Kaivokselan vieressä.

Kaivokselassa on loistavat palvelut; lähialueella toimii useampi kauppakeskus. Kaivokselan ostoskeskuksen lisäksi lähistöllä sijaitsee sekä Myyrmäen ostoskeskuksen että Kauppakeskus Kaaren kattavat palvelut. Alueella toimii Kaivokselan koulu ja päiväkoti. Alakoulun lähellä sijaitseva urheilukentällä on mahdollista harrastaa muun muassa jalkapalloa, tennistä sekä talvisin luistelua.

Kaivokselan alue tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan. Alueelta löytyy myös leikkipuistoja ja koirapuistoja. Lähialueet tarjoavat mahdollisuuden useampaan urheilulajiin ja ulkoilumahdollisuuksiin. Autoilijalle Kaivokselan keskeinen sijainti on toimiva sillä Hämeenlinnanväylä halkaisee Kaivokselan ja sekä Kehä i ja II:lle matkaa on vain muutama kilometri.

Lisää meistä:

Hankekehittäjämme kertoo miten Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää
Näin palvelumme eroaa talopaketeista
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä