AS. OY VANTAAN LUMIKKI

Ruostekuja 1, 01610 Vantaa

Paritalo, 4h + k. + khh. + sauna + var./tekn., 90 m2
Paritalo, 4h + k. + khh. + sauna + tekn., 83 m2

Uusia asuntoja Vantaan Kaivokselaan!

Asunto Oy Vantaan Lumikki rakennetaan Kaivokselaan osoitteeseen Ruostekuja 1.


Lue esite Katso hinnasto Ota yhteyttä

Vantaan Kaivokselaan, aivan Helsingin rajalle, nousee 14 tyylikästä 83-90 m2 paritaloasuntoa. Nämä modernit ja näyttävät paritalot ihastuttavat eleettömällä tyylikkyydellään. Vehreä kaupunkimiljöö ja sijainti valtaväylien läheisyydessä takaavat asukkailleen kattavat palvelut sekä loistavat harrastusmahdollisuudet.

Kompaktit tehoneliöin varustetut kodit ovat suunniteltu asukkaille, jotka arvostavat laatua ja sijaintia; huoneistojen järkevä koko mahdollistaa taloudellisen asumisen lähellä kaikkia palveluja. Kodin sydämenä toimii avokeittiö ja siihen saumattomasti yhdistyvä perheen yhteinen oleskelutila. Näyttävä viisimetrinen huonekorkeus tuo oleskelutilaan ylellisyyttä ja suuret maisemaikkunat tuovat päivänvalon sisään. Olohuoneesta avautuu käynti terassille, missä on mahdollista nauttia kesäisistä illoista grillaillen perheen ja ystävien kesken.

Laadukkaat pintamateriaalit yhdistettynä tasokkaisiin kodinkoneisiin ja valaisuratkaisuihin antavat huoneistolle viimeistellyn ilmeen. Säilytystilaa on mukavasti ja lisäksi asuntoihin kuuluu erillinen lämmin varastotila. Lämmitysmuotona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Perttu Takkinen

044 0551 050

As. Oy Vantaan Lumikin alustavat asuntopohjat


Sijaintina Kaivoksela

Kaivoksela on kaupunginosa Länsi-Vantaalla Myyrmäen itäpuolella. Kaivokselassa asuu n. 6000 asukasta. Nimensä se on saanut vanhasta Sillbölen rautamalmikaivoksesta. Maastoltaan Kaivoksela on kumpuilevaa ja asuntokanta on siellä pitkälti kerrostaloasutusta. 1990-luvulla alueelle rakennettiin myös pientaloja. Kaivoksela rajoittuu idässä Vantaanjokeen ja lännessä Mätäojaan.

Alueella on mukavia ulkoilu- ja harrastuskohteita; Kaivokselan Vetokannas on suosittu virkistysalue, ja siellä sijaitseekin perheiden suosima uimaranta. Kaivokselan tärkeimpiä viheralueita ovat Vaskivuori, Kaivospuisto ja Koulupuisto. Pääkaupunkiseudun vesijakelun varavesialtaana toimiva Silvolan tekojärvi sijaitsee Kaivokselan vieressä.

Alueen palvelut

Kaivokselassa on loistavat palvelut; lähialueella toimii useampi kauppakeskus. Kaivokselan ostoskeskuksen lisäksi lähistöllä sijaitsee sekä Myyrmäen ostoskeskuksen että Kauppakeskus Kaaren kattavat palvelut. Alueella toimii Kaivokselan koulu ja päiväkoti. Alakoulun lähellä sijaitseva urheilukentällä on mahdollista harrastaa muun muassa jalkapalloa, tennistä sekä talvisin luistelua.

Kaivokselan alue tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan. Alueelta löytyy myös leikkipuistoja ja koirapuistoja. Lähialueet tarjoavat mahdollisuuden useampaan urheilulajiin ja ulkoilumahdollisuuksiin. Autoilijalle Kaivokselan keskeinen sijainti on toimiva sillä Hämeenlinnanväylä halkaisee Kaivokselan ja sekä Kehä i ja II:lle matkaa on vain muutama kilometri.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin

Tietoa RS-kaupasta

Mikä RS-kauppa?

RS-kaupassa ostaja on mukana rakentamisen ajan ja maksaa asunnon myyntihintaa osissa rakentamisen aikana. RS-kohteen pintamateriaaleihin ja muutamiin muihin seikkoihin on mahdollista vaikuttaa, jos on tehnyt kaupat kohteesta ajoissa.

Nyt löytyi sopiva asunto! Miten toimin seuraavaksi?

Hienoa, että sopiva asunto löytyi!  

Asuntojen ollessa ennakkomarkkinoinnissa, voit varata sinua miellyttävän asunnon ilman sitoumuksia. Varauksen vakuudeksi pyydämme sinua maksamaan hinnastossa näkyvän varausmaksun, mutta mikäli tulet toisiin ajatuksiin asunnon ostamisen suhteen ja perut varauksen, saat varausmaksun aina välittömästi takaisin. Varausmaksu hyvitetään ensimmäisestä maksuerästä. 

Kun ennakkomarkkinointi on päättynyt, tehdään asunnosta varaajien kanssa kaupat. Mikäli asuntoja jää tämän jälkeen vapaaksi, loput asunnot myydään rakentamisen aikana halukkaille ostajille.

Milloin sitovat kaupat tehdään?

Sitovat kaupat tehdään, kun rakennushanketta hoitava RS-pankki antaa meille luvan aloittaa kauppojen tekemisen. Me kutsumme tätä hetkeä kaupantekovalmiudeksi. Kun yhtiöön saadaan kaupantekovalmius, toimitamme varaajille kauppakirjaluonnokset, perustettavaan taloyhtiöön liittyvät asiakirjat sekä RS-kauppaan liittyvät todistukset. Näihin dokumentteihin on syytä tutustua kaikessa rauhassa, ja myyntitiimimme auttaa mielellään, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä!

Miten asunnon maksaminen tapahtuu?

RS-kaupassa asuntojen hinta koostuu usein myyntihinnasta ja yhtiölainasta. Sajuconille maksetaan rakentamisen aikana asunnon myyntihinta tyypillisesti viidessä eri erässä. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi, kun kauppakirja allekirjoitetaan, ja viimeiset erät kun asunnot ovat valmiita. Yhtiölainan voit maksaa, kun muutat asuntoon ja omistusoikeus on siirtynyt sinulle. Pyydämme sinua ilmoittamaan yhtiölainan maksusta noin 1kk ennen valmistumista.

Valinnainen vuokratontti. Mikä se on?

Valinnainen vuokratontti tarjoaa asunnon ostajalle joustoa asunnon hankintaan. Voit tilanteesi mukaan valita, ostatko asuntoon liittyvän tonttiosuuden vai jäätkö tontille vuokralle. Tonttiosuus on tyypillisesti mahdollista ostaa asunnon valmistumisen yhteydessä tai tämän jälkeen aina vuosittain.

Tonttivuokra ja tontin lunastushinta on tyypillisesti sidottu elinkustannusindeksiin, ja vuokra-ajat ovat yleensä 50 vuotta. Sajucon maksaa tonttivuokrat aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin. Miten tämä onnistuu?

Kun olet tehnyt asuntokaupat, saat meiltä ohjeet ja aikataulun sisustusvalintoja varten. Asunnon sisustusesitteestä löydät valikoiman maksuttomia vaihtoehtoja mm. parketin, laattojen ja keittiön osalta. Kuulemme myös mielellään sinun toiveitasi jo asuntojen ennakkomarkkinoinnin aikana!

Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt ovat maksullisia. Kaupan jälkeen sisustusvastaavamme käy läpi toiveesi, ja laskee sinulle mitä toivomasi muutokset maksavat. Maksulliset muutostyöt laskutetaan, kun asunto on valmis.

Keittiön ja kiintokalusteiden osalta muutostyöt tehdään yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt kiintokalusteisiin ja keittiöön ovat myös maksullisia.

Mitä muita maksuja minulle tulee rakentamisen ajalta? Milloin yhtiövastikkeiden maksu alkaa?

Rakentamisen aikana maksetaan vain asunnon myyntihinta. Sajucon maksaa taloyhtiöön liittyvät kulut aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuun. Miten tämä onnistuu?

Valitettavasti asunnon pohjaratkaisuun ei yleensä ole mahdollista vaikuttaa.

Mitä tapahtuu muuton jälkeen?

Onnea uuteen kotiin! Muutaman viikon kuluttua muutosta tulemme pitämään asuntoon käyttöönottokoulutuksen. Käyttöönottokoulutuksessa asiantuntijamme käy läpi kanssasi talon lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteen sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä talotekniikkaan liittyen.

Noin kolme kuukautta muutosta pidetään taloyhtiön ensimmäinen yhtiökokous, jossa taloyhtiön hallinto luovutetaan asukkaille.

Noin 12–15 kuukautta muuton jälkeen teemme asuntoihin tarkastukset sekä tarvittavat korjaukset. Rakenteellinen vastuu asunnoista säilyy meillä asuntokauppalain mukaisesti aina 10 vuotta, joten voit asua useita vuosi turvallisesti vailla pelkoa isoista korjauskuluista!

Ostajan turva RS-kaupassa

RS-kaupassa ostajan turvaksi asunto-osakeyhtiön perustajaosakas, eli useimmin kohteen rakennuttaja, luovuttaa kohteen turva-asiakirjat pankille säilytettäviksi.  

Turva-asiakirjat ovat asuntokauppalaissa määriteltyjä ja niitä ovat esimerkiksi yhtiöjärjestys, yhtiön kaupparekisteriote ja yhtiön taloussuunnitelma. Ostajalla on oikeus tutustua turva-asiakirjoihin ennen kaupantekoa. Oleellinen asia RS-kaupassa on myös se, että perustajaosakkaan on asetettava asuntokauppalaissa pakolliset vakuudet osakkeenostajien turvaksi. Nämä vakuudet suojaavat ostajaa esimerkiksi rakentajan konkurssin varalta.

Hyödyllisiä linkkejä

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT:n asunnon ostajan oppaaseen: https://www.rakennusteollisuus.fi/Tietoa-alasta/Asuminen/Uuden-asunnon-ostajalle/

Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme