Asunto Oy Vantaan Lumikki

Ruostekuja 1, 01610 Vantaa

Myynnissä

Paritalo, 4h + k. + khh. + sauna + var./tekn., 90 m2
Paritalo, 4h + k. + khh. + sauna + tekn., 83 m2
Uusia asuntoja Vantaan Kaivokselaan!
Asunto Oy Vantaan Lumikki rakennetaan Kaivokselaan osoitteeseen Ruostekuja 1.


Esite Hinnasto Ota yhteyttä

Vantaan Kaivokselaan, aivan Helsingin rajalle, nousee 14 tyylikästä 83-90 m2 paritaloasuntoa. Nämä modernit ja näyttävät paritalot ihastuttavat eleettömällä tyylikkyydellään. Vehreä kaupunkimiljöö ja sijainti valtaväylien läheisyydessä takaavat asukkailleen kattavat palvelut sekä loistavat harrastusmahdollisuudet.

Pohjaratkaisu on selkeä ja käytännöllinen: kodinhoitohuone on heti eteisessä arkea sujuvoittamassa, ja oleskelu- ja ruokailutila yhdistyvät saumattomasti yhdeksi avaraksi tilaksi, johon luonnonvalo soljuu suurista maisemaikkunoista.

Kompaktit tehoneliöin varustetut kodit ovat suunniteltu asukkaille, jotka arvostavat laatua ja sijaintia; huoneistojen järkevä koko mahdollistaa taloudellisen asumisen lähellä kaikkia palveluja. Kodin sydämenä toimii avokeittiö ja siihen saumattomasti yhdistyvä perheen yhteinen oleskelutila. Näyttävä viisimetrinen huonekorkeus tuo oleskelutilaan ylellisyyttä ja suuret maisemaikkunat tuovat päivänvalon sisään. Olohuoneesta avautuu käynti terassille, missä on mahdollista nauttia kesäisistä illoista grillaillen perheen ja ystävien kesken.

Laadukkaat pintamateriaalit yhdistettynä tasokkaisiin kodinkoneisiin ja valaisuratkaisuihin antavat huoneistolle viimeistellyn ilmeen. Säilytystilaa on mukavasti ja lisäksi asuntoihin kuuluu erillinen lämmin varastotila. Lämmitysmuotona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 06/2023


As. Oy Vantaan Lumikki C2-asunnonn asuntopohja


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Kaivoksela
Kaivoksela on kaupunginosa Länsi-Vantaalla Myyrmäen itäpuolella. Kaivokselassa asuu n. 6000 asukasta. Nimensä se on saanut vanhasta Sillbölen rautamalmikaivoksesta. Maastoltaan Kaivoksela on kumpuilevaa ja asuntokanta on siellä pitkälti kerrostaloasutusta. 1990-luvulla alueelle rakennettiin myös pientaloja. Kaivoksela rajoittuu idässä Vantaanjokeen ja lännessä Mätäojaan.

Alueella on mukavia ulkoilu- ja harrastuskohteita; Kaivokselan Vetokannas on suosittu virkistysalue, ja siellä sijaitseekin perheiden suosima uimaranta. Kaivokselan tärkeimpiä viheralueita ovat Vaskivuori, Kaivospuisto ja Koulupuisto. Pääkaupunkiseudun vesijakelun varavesialtaana toimiva Silvolan tekojärvi sijaitsee Kaivokselan vieressä.

Kaivokselassa on loistavat palvelut; lähialueella toimii useampi kauppakeskus. Kaivokselan ostoskeskuksen lisäksi lähistöllä sijaitsee sekä Myyrmäen ostoskeskuksen että Kauppakeskus Kaaren kattavat palvelut. Alueella toimii Kaivokselan koulu ja päiväkoti. Alakoulun lähellä sijaitseva urheilukentällä on mahdollista harrastaa muun muassa jalkapalloa, tennistä sekä talvisin luistelua.

Kaivokselan alue tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan. Alueelta löytyy myös leikkipuistoja ja koirapuistoja. Lähialueet tarjoavat mahdollisuuden useampaan urheilulajiin ja ulkoilumahdollisuuksiin. Autoilijalle Kaivokselan keskeinen sijainti on toimiva sillä Hämeenlinnanväylä halkaisee Kaivokselan ja sekä Kehä i ja II:lle matkaa on vain muutama kilometri.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

YKSI ASUNTO VAPAANA

Hakkilankallio, Vantaa

Asuntojen koko 115 – 119 m2

Tammisto, Vantaa

Asuntojen koko 86,5 m2

Koivuhaka, Vantaa

Asuntojen koko 131 m2

Kaivoksela, Vantaa

Asuntojen koko 90 m2

YKSI ASUNTO VAPAANA

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 111 m2

Rajakylä, Vantaa

Asuntojen koko 117 m2

TULOSSA

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 80 m2

Koivuhaka, Vantaa

Asuntojen koko 151 m2

Lisää meistä:

Kuinka Sajuconin kohteet suunnitellaan?
Lue lisää
Lue tästä mitä RS-kauppa tarkoittaa
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä