Asunto Oy Vantaan Kiila

Höylätie 11, 01650 Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 4h + VAR + VH + avok + kh. + khh. + sauna, 118 m2
Uusi erillistalo Vantaan Vapaalasta!
Asunto Oy Vantaan Kiila rakennetaan Vapaalaan osoitteeseen Höylätie 11.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Vantaan Vapaalaan, vehreälle pientaloalueelle, rakennetaan neljä 118 m2 kokoista erillistaloa. Luonnonkaunis asuinalue, loistavat liikenneyhteydet ja rauhallinen naapurusto tekee tästä kohteesta erityisen houkuttelevan.


Nämä arkkitehtonisesti upeat kodit ovat tilajaoltaan avaria ja valoisia. Avoin pohjaratkaisu yhdistettynä oleskelutilan näyttävään, lähes viisimetriseen huonekorkeuteen ja avoportaisiin tuo kotiin ylellisen silauksen. Yläkerran päämakuuhuoneen vaatehuone ja viihtyisä parveke lisäävät arjen luksusta perhe-elämään. Kodinhoitohuone on sijoitettu alakerrassa käytännönläheisesti pesutilojen ja suuren varaston välittömään läheisyyteen; tämä järkevä ratkaisu helpottaa arjen askareissa ja pitää vaatehuollon käytännönläheisesti poissa oleskelutiloista. Olohuoneen suurista maisemaikkunoista aukeaa näkymä terassille ja lounaan suuntaan avautuvalle omalle pihalle; suuri piha luo idylliset puitteet perheen tai vieraiden viihdyttämisen kauniina kesäpäivinä.


Kodin pintamateriaalit on suunniteltu kestämään aikaa. Modernit laattavalinnat ja asukaslähtoisesti suunnitellut valaisuratkaisut tuovat laadukkaan silauksen kodin tunnelmaan.
Ennakkomarkkinointi

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis helmikuussa 2023

As Oy Vantaan Kiila B-talon alustava pohjakuva


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Vapaala
Vapaala on Vantaan kaupunginosa ja se sijaitsee Länsi-Vantaalla. Asukkaita Vapaalassa on lähes 4000. Talokanta koostuu tasaisesti kerrostaloista ja pientaloista. Vapaalan naapurikaupunginosia ovat Hämevaara, Hämeenkylä, Varisto, Myyrmäki sekä Malminkartano Helsingissä. Vapaala on yksi Vantaan vanhimmista omakotialueista ja sen historiaan kuuluu aika, jolloin se oli osa Helsingin maalaiskuntaa.


Vapaala on vehreä ja puistoisa alue; sen koilliskulmassa sijaitsee Vapaalanmetsä, joka yhdistyy Myyrmäenmetsään ja Myyrmäen urheilupuistoon. Eteläpuolella Rajatorpanaukee yhdistyy Helsingin Honkasuohon, jossa kulkee monia ulkoilureittejä ja polkuja.


Vapaalan ostoskeskus ja lähikaupat sijaitsevat Rajatorpassa. Päiväkodit, Rajatorpan koulu, posti ja huoltoasema sijaitsevat niin ikään Rajatorpassa. Myyrmäen kattavat palvelut ovat myös vain parin kilometrin päässä. Liikenneväylistä tärkeimpiä ovat Rajatorpantie ja Vihdintie, joita pitkin kulkevat bussilinjat Myyrmäkeen, Helsinkiin ja Leppävaaraan. Lähin juna-asema on Myyrmäessä.


Vapaalan liikuntapuistossa ovat kentät muun muassa lentopallolle, rantalentopallolle ja tennikselle. Koirapuistot löytyvät sen vierestä sekä Sahapuistosta. Luhtitien varressa on matonpesupaikka. Kaiken kaikkiaan Vapaala on rauhallinen alue, jossa asukkaiden välille on syntynyt vahvaa yhteisöllisyyttä ja naapurihenkeä. Vapaala on lapsiperheiden suosima asuinpaikka, sillä kaikki palvelut ja harrastustoiminta löytyy läheltä.

Lisää meistä:

Omakotitalo vai erillistalo
Lue lisää
Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä