Asunto Oy Vantaan Kenraalinkulma

Kangasmäki 10, 01730 Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 3h + ask.h. + k + khh + sauna + var, 98,5 m2
Uusia erillistaloja Vantaan Kannistoon!
Asunto Oy Vantaan Kenraalinkulma rakennetaan Kannistoon osoitteeseen Kangasmäki 10.


Esite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä vehreän luonnon ja mutkittelevien polkujen katveessa sijaitsevat puurakenteiset kodit hurmaavat aikaa kestävällä ilmeellään ja toimivilla pohjaratkaisuillaan, jotka on suunniteltu ennen kaikkea arjen toimivuutta silmällä pitäen.


Sisään astuessa huomio kiinnittyy ensimmäisenä avoimeen tilasuunnitteluun ja suurista maisemaikkunoista sisään soljuvaan valoon. Tyylikkääseen avokeittiöön saumattomasti yhdistyvä avara ruokailu- ja oleskelutila tekee perheen ja ystävien välisestä ajanvietosta luontevaa. Oleskelutilan yhteydestä avautuu pääsy katetulle terassille, jonka suojissa voit nauttia niin kesäpäivistä kuin syysilloistakin. Yksitasoisista kohteista makuuhuoneita löytyy kaksi ja kaksitasoisista kolme, minkä lisäksi kaikissa näissä kodeissa on monikäyttöinen harrastehuone, jonka voi tarpeidensa mukaan sisustaa vaikkapa etätyöläisen työhuoneeksi tai askarteluhuoneeksi


Makuuhuoneen yhteydessä olevan vaatehuoneen lisäksi näistä kodeista löytyy runsaasti erillistä varastotilaa, mikä pitää huolen siitä, että asumisessa säilyy kätevyys elämäntilanteiden vaihtuessa. Huolella valitut pintamateriaalit kestävät niin aikaa kuin kulutustakin, ja laadukkaat kodinkoneet tuovat elämään viimeisen silauksen arjen luksusta.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 06/2023


As. Oy Vantaan Kenraalinkulman asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Kannisto
Kannisto on Vantaanjoen länsirannalla sijaitseva, Kivistön suuralueeseen kuuluva kaupunginosa. Alue on pientalovaltaista ja kasvavaa, mutta yhä verrattain harvaan asuttua, mikä yhdessä upeiden ulkoilumaastojen kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan omaa rauhaa arvostavalle luonnon ystävälle. Kesäisin alueelle tuo vilskettä Lapinniityn ryhmäpuutarha-alue, joka on kaupunkilaisten keskuudessa suosittua kesäasutusaluetta.


Autoillen Kannistosta pääsee kauppakeskus Jumboon kymmenessä minuutissa ja Helsingin keskustaankin vain puolessa tunnissa. Toimivat julkisen liikenteen yhteydet pitävät huolen siitä, että alueella pärjää autottakin. Bussipysäkki on aivan kulman takana, ja Kivistön juna-asemalle on matkaa kahden kilometrin verran.


Suojaisasta sijainnista huolimatta kaikki arkipäivän peruspalvelut ovat Lapinkylässä verrattain lähellä. Muutaman kilometrin säteeltä löytyy useita ruokakauppoja, apteekki, kaksi päiväkotia ja koulu. Suuremman palvelutarpeen iskiessä kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo kattavine palveluineen ovat vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä, ja Helsingin keskustaankin pääsee puolessa tunnissa.


Kannisto tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös vapaa-ajan viettoon. Laajat luontoalueet tekevät alueesta ihanteellisen ulkoilusta pitävälle, ja vain muutaman kilometrin säteeltä löytyy niin golfkenttä kuin ratsutallikin. Aivan kulman takana sijaitsee Kenraalipuiston kenttä, jolla on kesäisin mahdollisuus pallopeleihin ja talvisin luisteluun. Lapsiperheitä varten alueella on useita leikkipuistoja.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

YKSI ASUNTO VAPAANA

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 111 m2

Vapaala, Vantaa

Asuntojen koko 120 m2

TULOSSA

Jokiniemi, Vantaa

Koivuhaka, Vantaa

Asuntojen koko 151 m2

YKSI ASUNTO VAPAANA

Ylästö, Vantaa

Asuntojen koko 112 m2

Rajakylä, Vantaa

Asuntojen koko 117 m2

TULOSSA

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 80 m2

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 98,5 – 118 m2

Lisää meistä:

Lue tästä mitä RS-kauppa tarkoittaa
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä