Asunto Oy Helsingin Valkoruusu

Piikintie 7, 00680 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Asunnot D8, E10 & F12 // 3h + avok. + khh. + sauna, 73 m2
Asunnot D7, E9 & F11 // 5h + avok. + khh + sauna, 91,5 m2
Paritalot A – C // 4h + VAR/th + avok. + khh + sauna, 98 m2
Kauniit, omatonttiset paritalot Itä-Pakilaan!
Asunto Oy Helsingin Valkoruusu rakennetaan Itä-Pakilaan osoitteeseen Piikintie 7.


Esite Hinnasto Sisustusesite Ota yhteyttä

Itä-Pakilaan, rauhalliselle Piikintielle nousee upea paritaloista muodostuva kokonaisuus, joka seisoo jykevästi omalla tontilla. Tyylikäs, ajaton arkkitehtuuri, erinomainen sijainti sekä kohtuulliset asumisen kustannukset ovat olleet suunnittelutyössä kiintopisteitä. Pohjaratkaisuja on tarjolla kolme, joten täältä löytyy koti erilaisiin elämäntilanteisiin.


Tontin itäpuolella sijaitsevat paritalot sijoittuvat rinteeseen, ja tarjoavat asukkailleen väljät tilat sekä pihaa molemmin puolin asuntoa. Yläkerrassa on tilava olohuone yhdistettynä avaraan L-malliseen keittiöön. Integroidut kodinkoneet rauhoittavat yleisilmettä, ja valo tulee sisään länteen päin aukeavista suurista maisemaikkunoista. Makuuhuoneet on näissä kodeissa sijoitettu niin ylä- kuin alakertaan. Alakerran erikoisuus on kodinhoitohuoneen takaa löytyvä pieni lisävarasto, jota voit käyttää vaikka työhuoneena!


Tontin länsipuolella paritalot on jaettu kolmioihin sekä viisiöihin. Kolmioissa tilaa on 73 m2. Alakerrassa on kodin U-mallinen keittiö, sekä ruokailutila. Selkeän tilajaon ansiosta oleskelutilaa on reilusti, ja olohuone jatkuu luontevasti suurelle terassille, jossa pääsee nauttimaan ilta-auringosta. Yläkerrassa on perheen omat tilat: kaksi isoa makuuhuonetta sekä kylpyhuoneen, saunan ja kodinhoitohuoneen yhdistelmä.


Asunto Oy Helsingin Valkoruusun viisiöt sijaitsevat tilavan tontin länsipuolella. Nämä kodit tarjoavat tilat suuremmallekin perheelle. Alakerrassa on avokeittiö niemekkeellä, sekä olohuone josta on käynti koko asunnon levyiselle tilavalle terassille. Yläkerrassa on perheen makuuhuoneet, sekä kodinhoitohuone, kylpyhuone ja tyylikäs sauna.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentamisen aloitus

Muuttovalmis


Katso pohjakuvat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Itä-Pakila
Piikintie sijaitsee Itä-Pakilan pohjoisosassa, rauhallisen pikkutien varressa. Täältä on loistavat kulkuyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua niin autolla, pyöräillen kuin julkisia hyödyntäen. Lähin bussipysäkki löytyy noin 100 metrin päästä, ja autolla kuljet Kehäteille muutamassa minuutissa.


Itä-Pakila on perinteinen asuinalue, jonka juuret ovat satoja vuosia vanhat. Alueen pohjoisosassa vanha Tuomarinkylän kartano ja sen hevostilat tarjoavat yhdessä Vantaajoen lenkkeilymaastojen kanssa palan pääkaupunkiseudun parasta lähiluontoa. Alueella on pääasiassa 1960-luvulla rakennettuja pientaloja, mutta joukossa on hienoja rintamamiestaloja, ja varsinkin eteläisestä Itä-Pakilasta voit löytää arvokkaita, yli satavuotiaita hirsitaloja.


Jos haluat asua rauhallisella pientaloalueella, jossa lähipalvelut ovat kävelyetäisyydellä, on Itä-Pakila sinun paikkasi. Kaikki arjen kannalta oleelliset palvelut, kuten päiväkodit sekä koulut ja ruokakaupat ovat lähelläsi, unohtamatta upeaa lähiluontoa.Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

TULOSSA

Tapaninvainio, Helsinki

Suutarila, Helsinki

Asuntojen koko 105 m2

Puistola, Helsinki

Asuntojen koko 105 m2

Tapaninvainio, Helsinki

Asunnon koko 106 m2

Itä-Pakila, Helsinki

Asuntojen koko 73 - 98 m2

Tapanila, Helsinki

Asuntojen koko 101 m2

Mellunkylä, Helsinki

Asuntojen koko 111 m2

Puistola, Helsinki

Asuntojen koko 85 - 89,5 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä