ASUNTO OY HELSINGIN METSÄKAURIS

Saramäentie 32a-b, 00670 Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteystietosi ja lataa kohteen hinnasto!

Kohteen hinnasto

As. Oy Helsingin Metsäkauris
Hinnasto
Lisätietoa kohteesta ja tarkan hinnaston saat myyjiltämme.

A1 | Mh. 147 570 €, Vh. 369 000 € | Vapaa

A2 | Mh. 147 570 €, Vh. 369 000 € | Vapaa

B1 | Mh. 155 583,5 €, Vh. 389 000 € | Vapaa

B2 | Mh. 155 583,5 €, Vh. 389 000 € | Vapaa

Vuokratontti, tonttiosuus lunastettavissa
Tontin vuokravastike 667,50 €/kk
Tonttiosuuden arvo 2022*** 158 488,20 €
***lunastushinta tarkistetaan tammikuussa 2022, päivittyneen tiedon saat myyjiltämme.

RS-kohde Katso esite

Avara ja valoisa koti idyllisessä paloheinässä

Kotoisalle omakotitaloalueelle Paloheinään rakentuu kaksi paritaloa, joiden asuntojen pinta-ala on 89 m2. Talojen ulkoinen ilme on selkeän tyylikäs, ja asunnoissa on toimivat pohjaratkaisut, jotka tukevat sujuvaa arkea.

Tilavaan avokeittiöön mahtuu suurempikin joukko viettämään aikaa, ja kodinhoitohuone helpottaa arjen pyörittämistä. Oleskelualueen suurista ikkunoista voi ihailla pihan vehreyttä, ja talojen sijoittelu tontilla takaa oman suojaisan alueen vaikkapa kesäiltojen mukavaan ajanviettoon.

Asuntojen ajattomat pintamateriaalit, lähes kolmemetrinen huonekorkeus ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä. Monipuolinen lähiympäristö on täynnä harrastus- ja ostosmahdollisuuksia, luontoa ja kulttuuripalveluita. Nämä valoisat paritalot kutsuvat asukkaansa viihtymään!

Kohteen arvioidaan valmistuvan alkusyksystä 2022.

Kohteen myynnistä vastaa

Perttu Takkinen puh. 044 055 1050

Alisa Kämäräinen puh. 050 373 2185

paloheinä sijaintina

Rauhallinen ja arvostettu Paloheinä on liikunnallinen asuinalue sujuvien yhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Liikenneyhteydet Paloheinästä ovat monipuoliset sekä joukkoliikenteen, yksityisautoilun että kevyen liikenteen näkökulmasta. Poikittaislinja 560 kulkee Paloheinän läpi ja suuret valtaväylät kuten Tuusulanväylä, Hämeenlinnanväylä ja Kehä I ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Paloheinässä asut aivan palvelujen äärellä, mutta kuitenkin luonnonhelmassa. Lähellä sijaitsevat palvelut, Keskuspuisto sekä alueen kodikkaan vehreät kadut vanhoine puineen tekevät Paloheinästä myös pyöräilijän paratiisin.

alueen palvelut

Paloheinän asukkaita hemmotellaan palveluilla ja harrastusmahdollisuuksilla! Keskuspuisto, Paloheinän golf-kenttä sekä tekonurmi ja Paloheinän jätemäki kuntoportaineen sekä talvisin pulkkamäkineen, tarjoavat ihanteelliset puitteet ulkoiluun ja yhdessäoloon.

Keskeinen sijainti tuo kaikki pääkaupunkiseudun kauppakeskukset helposti ulottuville, ja lähin ostoskeskus, Kauppakeskus Kaari, sijaitsee kävelymatkan päässä.

Asuinpaikkana Paloheinä on lapsiperheille oivallinen; alueella on useita päiväkoteja ja kouluja. Paloheinän oma terveysasema ja kirjasto palvelevat kaiken ikäisiä ja lähikauppojen sekä kahviloiden ja ravintoloiden tarjonta on monipuolinen.

Kuvia Paloheinän ympäristöstä.
Paloheinän tekonurmi.
As. Oy Helsingin Metsäkauriin havainnekuva julkisivusta edestäpäin.
As. Oy Helsingin Metsäkauriin havainnekuva julkisivusta.
As. Oy Helsingin Metsäkauriin havainnekuva sisätiloista.
As. Oy Helsingin Metsäkauriin havainnekuva keittiö ja olohuone.
As. Oy Helsingin Metsäkauriin myyntipohja asunto A1.
As. Oy Helsingin Metsäkauriin myyntipohja asunto A2.
As. Oy Helsingin Metsäkauriin myyntipohja asunto B1.
As. Oy Helsingin Metsäkauriin myyntipohja asunto B2.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin