Asunto Oy Helsingin Kvartsi

Takalantie 5, 00730 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Omakotitalo, 4h + th + avok. + khh. + sauna, 100 m2
Uusia erillistaloja Tapanilaan
Takalantie 5:n nousee kolme tyylikästä erillistaloa. Kotien pihat ovat väljät ja oleskelutilat valoisat.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Suositulle Tapanilan pientaloalueelle nousee kolme tyylikästä kaksitasoista erillistaloa. Suuret ja linjakkaat ikkunat, järkevästi hyödynnetyt neliöt sekä upean kokoinen piha tekevät näistä kodeista erityisen houkuttelevat.


Pohjaratkaisu on tehokas ja tehty auttamaan arjen toimissa. Alakertaan on sijoitettu avokeittiö ruokailutiloineen, sekä mukavan kokoinen olohuone jonka huonekorkeus aukeaa aina miltei kuuteen metriin saakka. Olohuone on erittäin valoisa, kiitos runsaiden ikkunoiden. Portaikko johtaa sinut yläkertaan, josta löytyvät perheen omat tilat: kolme järkevän kokoista makuuhuonetta, erillinen kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna. Muunneltavaa tilaa edustaa alakerran työhuone, jota voit tarvittaessa hyödyntää tarpeen mukaan vaikka vierashuoneena.


Takalantie sijaitsee rauhallisen puutarhakaupunkiosan keskellä. Palvelut ovat riittävän lähellä, mutta saat toisaalta nauttia pientaloalueen rauhasta täysin siemauksin.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

Katso alta asemakuva ja pohjapiirrokset


Tapanila
Takalantien kodit ovat viihtyisällä omakoti- ja pientaloaluella, jossa kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Sijainti on ihanteellinen jos arvostat loistavia harrastusmahdollisuuksia sekä sitä, että arjen palvelut ovat aivan lähelläsi.


Takalantieltä pääsee kätevästi kulkemaan myös muualle Helsinkiin. Esimerkiksi päärautatieasemalle Tapaninkylästä kuluu puoli tuntia niin julkisilla kuin autolla. Juna-asemalle matkaa on alle kilometri ja lähimmälle bussipysäkille kaksisataa metriä.


Takalantien sijainti on urheilijan unelma. Lähistöltä löytyy esimerkiksi useita urheilukenttiä, mailapelikeskus, Tapanilan urheilukeskus, jalkapallokenttä ja palloiluhalli. Alue on myös muuten monipuolisten palvelujen täyttämä. Läheisiin kouluihin, päiväkoteihin ja kauppoihin on alle kilometrin matka.


Viiden kilometrin säteellä palvelutarjonta moninkertaistuu. Jääkiekkoa, ratsastusta, pallopelejä, lenkkeilyä.. Mitä ikinä haluatkaan harrastaa, se luultavasti onnistuu aivan lähelläsi. Tapaninkylästä hurautat nopeasti myös ostoksille, kauppakeskus Dixi ja Jumbo ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta

Lue lisää

Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn

Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä