ASUNTO OY HELSINGIN HERTTUATAR

Vallirinne 10, 00430, Helsinki

Erillistalo, 4h + k. + khh. + sauna, 111m2

Uusia erillistaloja Helsingin Maununnevaan!

Asunto Oy Helsingin Herttuatar rakennetaan Maununnevaan osoitteeseen Vallinrinne 10.


Lue esite Katso hinnasto Ota yhteyttä

Helsinkiin, Maununnevan puistoisiin maisemiin, rakennetaan kolme 111m2 kokoista tyylikästä omakotitaloa. Nämä modernit kodit sijaitsevat rauhallisen pientaloalueen keskiössä. Viehättävän tien varrella perhearki on kodikkaan turvallista ja miljöö kuin postikortista.

Vehreän Keskuspuiston helmaan rakennettavat viehättävät asunnot ovat tilajaoltaan avaria ja valoisia. Korkeista maisemaikkunoista tulvii luonnonvaloa ja yläkerran parvekkeella voi ihailla lounaaseen avautuvaa maisemaa. Terassi ja viehättävä piha mahdollistavat kesäiltojen grillaushetket lempeän ilta-auringon valossa. Kodinhoitohuone on sijoitettu yläkerrassa käytännönläheisesti pesutilojen läheisyyteen.

Luonnon välitön läheisyys ja asumisen huolettomuus yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin tekevät näistä asunnoista asukkailleen unelmien kodin. Lähistöllä on liikunnalliselle perheelle paljon ulkoilumahdollisuuksia – alueen ulkoilureitit kutsuvat liikkumaan niin kesähelteellä kuin talvipakkasillakin.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Perttu Takkinen

044 0551 050

As. Oy Helsingin Herttuattaren alustavat asuntopohjat

Asemapiirros


Sijaintina Maununneva

Kaarelan kaupunginosassa sijaitseva viihtyisä Maununneva on vajaan 3000 asukkaan rauhallinen asuinalue, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palvelujen läheisyydessä. Idyllistä aluetta reunustavat Helsingin Keskuspuisto, Hakuninmaa ja Kannelmäki. Maununnevassa ei tarvitse valita luonnon rauhan ja monipuolisten palvelujen välillä: Keskuspuiston polut alkavat melkein takapihalta ja kauppakeskus Kaari löytyy reilun kilometrin päästä.

Alue ihastuttaa erityisesti lukuisilla puistoillaan ja ulkoilureiteillään: sijainti Keskuspuiston kainalossa mahdollistaa pidemmätkin retket ympäri vuoden. Muutaman kilometrin päästä löytyvä Vetokannaksen uimaranta taas kutsuu upottamaan varpaat lämpimään hiekkaan tai virkistävään avantoon. Myös suosittu Haltiala kotieläintiloineen löytyy vain reilun vartin polkemisen päästä.
Vaikka Maununnevan sijainti onkin rauhaisa, ovat palvelut lähellä. Kannelmäen monipuoliset palvelut sekä juna-asema ovat helposti ja nopeasti saavutettavissa, eikä Helsingin keskustaankaan matkaa kulu puolta tuntia kauempaa.

Alueen palvelut

Lähistöllä on arjen kannalta kaikki oleelliset palvelut: kaupat, koulut, terveysasemat ja päiväkodit. Alueen asukkaita palvelevat erityisesti reilun kilometrin päässä sijaitsevan kauppakeskus Kaaren ruokakaupat, liikkeet ja ravintolat. Alue sijaitsee lähellä junarataa, Hämeenlinnanväylää ja Kehä I:stä, joten siirtyminen eri puolille pääkaupunkiseutua käy vaivattomasti.

Harrastusmahdollisuuksiakaan ei lähialueelta puutu: Kaarelan ja Myyrmäen liikuntakeskuksista sekä jäähalleista löytyy monipuolinen lajitarjonta jokaisen makuun. Kulttuuria pääsee harrastamaan Kanneltaloon, alueen asukkaiden olohuoneeseen, jossa järjestetään tapahtumia teatterista kirjallisuuteen.

Alue on myös hiihtäjän ja golfaajan paratiisi, sillä Keskuspuiston lukuisat ladut ja Paloheinä Golf ovat kivenheiton päässä. Paloheinästä löytyy myös suosittu pulkkamäki, joka tarjoaa iloiset talvipäivät ja punaiset posket kaiken ikäisille.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin

Tietoa RS-kaupasta

Mikä RS-kauppa?

RS-kaupassa ostaja on mukana rakentamisen ajan ja maksaa asunnon myyntihintaa osissa rakentamisen aikana. RS-kohteen pintamateriaaleihin ja muutamiin muihin seikkoihin on mahdollista vaikuttaa, jos on tehnyt kaupat kohteesta ajoissa.

Nyt löytyi sopiva asunto! Miten toimin seuraavaksi?

Hienoa, että sopiva asunto löytyi!  

Asuntojen ollessa ennakkomarkkinoinnissa, voit varata sinua miellyttävän asunnon ilman sitoumuksia. Varauksen vakuudeksi pyydämme sinua maksamaan hinnastossa näkyvän varausmaksun, mutta mikäli tulet toisiin ajatuksiin asunnon ostamisen suhteen ja perut varauksen, saat varausmaksun aina välittömästi takaisin. Varausmaksu hyvitetään ensimmäisestä maksuerästä. 

Kun ennakkomarkkinointi on päättynyt, tehdään asunnosta varaajien kanssa kaupat. Mikäli asuntoja jää tämän jälkeen vapaaksi, loput asunnot myydään rakentamisen aikana halukkaille ostajille.

Milloin sitovat kaupat tehdään?

Sitovat kaupat tehdään, kun rakennushanketta hoitava RS-pankki antaa meille luvan aloittaa kauppojen tekemisen. Me kutsumme tätä hetkeä kaupantekovalmiudeksi. Kun yhtiöön saadaan kaupantekovalmius, toimitamme varaajille kauppakirjaluonnokset, perustettavaan taloyhtiöön liittyvät asiakirjat sekä RS-kauppaan liittyvät todistukset. Näihin dokumentteihin on syytä tutustua kaikessa rauhassa, ja myyntitiimimme auttaa mielellään, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä!

Miten asunnon maksaminen tapahtuu?

RS-kaupassa asuntojen hinta koostuu usein myyntihinnasta ja yhtiölainasta. Sajuconille maksetaan rakentamisen aikana asunnon myyntihinta tyypillisesti viidessä eri erässä. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi, kun kauppakirja allekirjoitetaan, ja viimeiset erät kun asunnot ovat valmiita. Yhtiölainan voit maksaa, kun muutat asuntoon ja omistusoikeus on siirtynyt sinulle. Pyydämme sinua ilmoittamaan yhtiölainan maksusta noin 1kk ennen valmistumista.

Valinnainen vuokratontti. Mikä se on?

Valinnainen vuokratontti tarjoaa asunnon ostajalle joustoa asunnon hankintaan. Voit tilanteesi mukaan valita, ostatko asuntoon liittyvän tonttiosuuden vai jäätkö tontille vuokralle. Tonttiosuus on tyypillisesti mahdollista ostaa asunnon valmistumisen yhteydessä tai tämän jälkeen aina vuosittain.

Tonttivuokra ja tontin lunastushinta on tyypillisesti sidottu elinkustannusindeksiin, ja vuokra-ajat ovat yleensä 50 vuotta. Sajucon maksaa tonttivuokrat aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin. Miten tämä onnistuu?

Kun olet tehnyt asuntokaupat, saat meiltä ohjeet ja aikataulun sisustusvalintoja varten. Asunnon sisustusesitteestä löydät valikoiman maksuttomia vaihtoehtoja mm. parketin, laattojen ja keittiön osalta. Kuulemme myös mielellään sinun toiveitasi jo asuntojen ennakkomarkkinoinnin aikana!

Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt ovat maksullisia. Kaupan jälkeen sisustusvastaavamme käy läpi toiveesi, ja laskee sinulle mitä toivomasi muutokset maksavat. Maksulliset muutostyöt laskutetaan, kun asunto on valmis.

Keittiön ja kiintokalusteiden osalta muutostyöt tehdään yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt kiintokalusteisiin ja keittiöön ovat myös maksullisia.

Mitä muita maksuja minulle tulee rakentamisen ajalta? Milloin yhtiövastikkeiden maksu alkaa?

Rakentamisen aikana maksetaan vain asunnon myyntihinta. Sajucon maksaa taloyhtiöön liittyvät kulut aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuun. Miten tämä onnistuu?

Valitettavasti asunnon pohjaratkaisuun ei yleensä ole mahdollista vaikuttaa.

Mitä tapahtuu muuton jälkeen?

Onnea uuteen kotiin! Muutaman viikon kuluttua muutosta tulemme pitämään asuntoon käyttöönottokoulutuksen. Käyttöönottokoulutuksessa asiantuntijamme käy läpi kanssasi talon lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteen sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä talotekniikkaan liittyen.

Noin kolme kuukautta muutosta pidetään taloyhtiön ensimmäinen yhtiökokous, jossa taloyhtiön hallinto luovutetaan asukkaille.

Noin 12–15 kuukautta muuton jälkeen teemme asuntoihin tarkastukset sekä tarvittavat korjaukset. Rakenteellinen vastuu asunnoista säilyy meillä asuntokauppalain mukaisesti aina 10 vuotta, joten voit asua useita vuosi turvallisesti vailla pelkoa isoista korjauskuluista!

Ostajan turva RS-kaupassa

RS-kaupassa ostajan turvaksi asunto-osakeyhtiön perustajaosakas, eli useimmin kohteen rakennuttaja, luovuttaa kohteen turva-asiakirjat pankille säilytettäviksi.  

Turva-asiakirjat ovat asuntokauppalaissa määriteltyjä ja niitä ovat esimerkiksi yhtiöjärjestys, yhtiön kaupparekisteriote ja yhtiön taloussuunnitelma. Ostajalla on oikeus tutustua turva-asiakirjoihin ennen kaupantekoa. Oleellinen asia RS-kaupassa on myös se, että perustajaosakkaan on asetettava asuntokauppalaissa pakolliset vakuudet osakkeenostajien turvaksi. Nämä vakuudet suojaavat ostajaa esimerkiksi rakentajan konkurssin varalta.

Hyödyllisiä linkkejä

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT:n asunnon ostajan oppaaseen: https://www.rakennusteollisuus.fi/Tietoa-alasta/Asuminen/Uuden-asunnon-ostajalle/

Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme