Asunto Oy Helsingin Herttuatar

Vallirinne 10, 00430, Helsinki

Myynnissä

Erillistalo, 4h + k. + khh. + sauna, 111m2
Uusia erillistaloja Helsingin Maununnevaan!
Asunto Oy Helsingin Herttuatar rakennetaan Maununnevaan osoitteeseen Vallinrinne 10.


Lue esite Sisustusesite Ota yhteyttä

Helsinkiin, Maununnevan puistoisiin maisemiin, rakennetaan kolme 111m2 kokoista tyylikästä erillistaloa. Nämä modernit kodit sijaitsevat rauhallisen pientaloalueen keskiössä. Viehättävän tien varrella perhearki on kodikkaan turvallista ja miljöö kuin postikortista.


Vehreän Keskuspuiston helmaan rakennettavat viehättävät asunnot ovat tilajaoltaan avaria ja valoisia. Korkeista maisemaikkunoista tulvii luonnonvaloa ja yläkerran parvekkeella voi ihailla lounaaseen avautuvaa maisemaa. Terassi ja viehättävä piha mahdollistavat kesäiltojen grillaushetket lempeän ilta-auringon valossa. Kodinhoitohuone on sijoitettu yläkerrassa käytännönläheisesti pesutilojen läheisyyteen.


Luonnon välitön läheisyys ja asumisen huolettomuus yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin tekevät näistä asunnoista asukkailleen unelmien kodin. Lähistöllä on liikunnalliselle perheelle paljon ulkoilumahdollisuuksia – alueen ulkoilureitit kutsuvat liikkumaan niin kesähelteellä kuin talvipakkasillakin.


Kotien suunnittelussa otetaan huomioon energiatehokkuus, jonka avulla asumiskustannukset pidetään kohtuullisina. Asuntoihin tulee varaukset aurinkopaneeleille, joten oman uusiutuvan energian tuontanto on helppo aloittaa halutessaan.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 05/2023

As. Oy Helsingin Herttuattaren A-talon alustava asuntopohja


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Maununneva
Kaarelan kaupunginosassa sijaitseva viihtyisä Maununneva on vajaan 3000 asukkaan rauhallinen asuinalue, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palvelujen läheisyydessä. Idyllistä aluetta reunustavat Helsingin Keskuspuisto, Hakuninmaa ja Kannelmäki. Maununnevassa ei tarvitse valita luonnon rauhan ja monipuolisten palvelujen välillä: Keskuspuiston polut alkavat melkein takapihalta ja kauppakeskus Kaari löytyy reilun kilometrin päästä.


Alue ihastuttaa erityisesti lukuisilla puistoillaan ja ulkoilureiteillään: sijainti Keskuspuiston kainalossa mahdollistaa pidemmätkin retket ympäri vuoden. Muutaman kilometrin päästä löytyvä Vetokannaksen uimaranta taas kutsuu upottamaan varpaat lämpimään hiekkaan tai virkistävään avantoon. Myös suosittu Haltiala kotieläintiloineen löytyy vain reilun vartin polkemisen päästä.


Vaikka Maununnevan sijainti onkin rauhaisa, ovat palvelut lähellä. Kannelmäen monipuoliset palvelut sekä juna-asema ovat helposti ja nopeasti saavutettavissa, eikä Helsingin keskustaankaan matkaa kulu puolta tuntia kauempaa.


Lähistöllä on arjen kannalta kaikki oleelliset palvelut: kaupat, koulut, terveysasemat ja päiväkodit. Alueen asukkaita palvelevat erityisesti reilun kilometrin päässä sijaitsevan kauppakeskus Kaaren ruokakaupat, liikkeet ja ravintolat. Alue sijaitsee lähellä junarataa, Hämeenlinnanväylää ja Kehä I:stä, joten siirtyminen eri puolille pääkaupunkiseutua käy vaivattomasti.


Harrastusmahdollisuuksiakaan ei lähialueelta puutu: Kaarelan ja Myyrmäen liikuntakeskuksista sekä jäähalleista löytyy monipuolinen lajitarjonta jokaisen makuun. Kulttuuria pääsee harrastamaan Kanneltaloon, alueen asukkaiden olohuoneeseen, jossa järjestetään tapahtumia teatterista kirjallisuuteen.


Alue on myös hiihtäjän ja golfaajan paratiisi, sillä Keskuspuiston lukuisat ladut ja Paloheinä Golf ovat kivenheiton päässä. Paloheinästä löytyy myös suosittu pulkkamäki, joka tarjoaa iloiset talvipäivät ja punaiset posket kaiken ikäisille.

Lisää meistä:

Aurinkopaneelit:
Energiatehokasta ja edullista asumista uusiutuvaa energiaa hyödyntämällä
Lue lisää
Onko omakotitalo vai erillistalo sinun valintasi?
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä