Asunto Oy Espoon Valssi

Valssitie 5, 02920 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 4h + k + khh + sauna + var, 97,5 m2
Uusia erillistaloja Espoon Perusmäkeen!
Asunto Oy Espoon Valssi rakennetaan Perusmäkeen osoitteeseen Valssitie 5.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Rauhalliselle ja idylliselle alueelle Perusmäkeen rakentuu neljä näyttävää ja ajattoman tyylikästä erillistaloa. Talot on suunniteltu käytännöllistä arkea ja viihtyvyyttä ajatellen. Ne kestävät aikaa ja järkevät pohjaratkaisut takaavat sen, että talot sopivat moniin elämäntilanteisiin.


Moderneissa taloissa on myös modernit ja pitkälle tulevaisuuteen kantavat energiaratkaisut. Lämmön talteenotolla varusteltu poistoilmalämpöpumppu ja talojen omat aurinkopaneelit pitävät sähkönkulutuksen ja sitä myöten asumiskustannukset kohtalaisina.


Arjen sujumiseksi taloissa on ulkoa käynti suoraan kodinhoitohuoneeseen, jolloin yleiset tilat pysyvät siistinä. Taloissa on hyvin säilytystilaa ja esimerkiksi päämakuuhuoneesta on käynti erilliseen vaatehuoneeseen. Tilavissa makuuhuoneissa viihtyy: Avaruuden tuntua koko taloon lisäävät isot ikkunat. Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet miellyttävät silmää.


Seurustelu ja ruuanlaitto onnistuvat yhtä aikaa avarassa avokeittiössä. Ruokailutilan yhteydessä on tilava olohuone. Kodin sydämestä pääsee ketterästi suoraan tyylikkäälle terassille nauttimaan raittiista ilmasta ja keräämään auringonsäteet talteen. Laakeiden peltojen ja havisevien metsien keskelle rakentuvat kodit ovat valmistuessaan näyttävä kokonaisuus.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentamisen aloitus
10/22

Muuttovalmius

As. Oy Espoon Valssin alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Perusmäki
Siellä missä pellot lainehtivat, metsät havisevat ja ympärillä on rauha – Siellä on Perusmäki. Alue on oivallinen sellaiselle, joka haluaa asua leppoisasti omassa rauhassaan, mutta kätevien yhteyksien päässä sieltä, missä tapahtuu. Rautatientorille Perusmäestä hurauttaa puolessa tunnissa ja bussit kulkevat puolen kilometrin päästä.


Laineet liplattavat myös lähellä: Bodominjärvelle ja Pitkäjärvelle matkaa on viisi kilometriä. Perusmäessä myöskään metsää ei tarvitse etsiä. Alueen rakennukset ovat pääosin valmistuneet 1960-luvulla ja alueella kaikki asunnot ovat omakoti- tai rivitaloja. Rauhallinen alue kutsuu viihtymään.


Perusmäen maalaismaisemissa arki sujuu. Läheisillä Myllyjärven ja Pitkäjärven uimarannoilla voi käydä nauttimassa viileän veden hyväilystä ja kesäisin viettää päivät rannalla. Perusmäessä myös pääsee harrastamaan: Punametsän ratsastuskoulu ja Primus-talli sekä golfkentät ovat muutaman kilometrin päässä. Lisäksi linnuista kiinnostuneille lähistöltä löytyy useita lintutorneja.


Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja. Ruokakaupat ovat kolmen kilometrin päässä ja lisäksi lähialueelta löytyy useita erikoisliikkeitä, esimerkiksi Juhlamaailma ja Överbyn puutarhamyymälä. Alueen paras palvelu on kuitenkin joka puolelta ympäröivä luonto – lenkkipolut, ulkoilumahdollisuudet ja horisonttiin avautuvat maisemat.

Lisää meistä:

Aurinkopaneeleilla energiatehokasta ja edullista asumista
Lue lisää
Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä