ASUNTO OY ESPOON VALSSI

Valssitie 5, 02920 Espoo

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö asuntomyyjillemme, niin kerromme kohteesta lisää!

Ota yhteyttä Lue esite TIetoa RS-kaupasta Liity Etuilijaksi ja varaa omasi ensimmäisenä


Viihtyisä koti pERUSMÄESTÄ

Rauhalliselle ja idylliselle alueelle Perusmäkeen rakentuu neljä näyttävää ja ajattoman tyylikästä omakotitaloa. Talot on suunniteltu käytännöllistä arkea ja viihtyvyyttä ajatellen. Ne kestävät aikaa ja järkevät pohjaratkaisut takaavat sen, että talot sopivat moniin elämäntilanteisiin.  

Arjen sujumiseksi taloissa on ulkoa käynti suoraan kodinhoitohuoneeseen, jolloin yleiset tilat pysyvät siistinä. Taloissa on hyvin säilytystilaa ja esimerkiksi päämakuuhuoneesta on käynti erilliseen vaatehuoneeseen. Tilavissa makuuhuoneissa viihtyy: Avaruuden tuntua koko taloon lisäävät isot ikkunat. Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet miellyttävät silmää.  

Seurustelu ja ruuanlaitto onnistuvat yhtä aikaa avarassa avokeittiössä. Ruokailutilan yhteydessä on tilava olohuone. Kodin sydämestä pääsee ketterästi suoraan tyylikkäälle terassille nauttimaan raittiista ilmasta ja keräämään auringonsäteet talteen. Laakeiden peltojen ja havisevien metsien keskelle rakentuvat kodit ovat valmistuessaan näyttävä kokonaisuus.  


SIJAINTINA Perusmäki

Siellä missä pellot lainehtivat, metsät havisevat ja ympärillä on rauha – Siellä on Perusmäki. Alue on oivallinen sellaiselle, joka haluaa asua leppoisasti omassa rauhassaan, mutta kätevien yhteyksien päässä sieltä, missä tapahtuu. Rautatientorille Perusmäestä hurauttaa puolessa tunnissa ja bussit kulkevat puolen kilometrin päästä.   

  

Laineet liplattavat myös lähellä: Bodominjärvelle ja Pitkäjärvelle matkaa on viisi kilometriä. Perusmäessä myöskään metsää ei tarvitse etsiä. Alueen rakennukset ovat pääosin valmistuneet 1960-luvulla ja alueella kaikki asunnot ovat omakoti- tai rivitaloja. Rauhallinen alue kutsuu viihtymään. 


ALUEEN PALVELUT

Perusmäen maalaismaisemissa arki sujuu. Läheisillä Myllyjärven ja Pitkäjärven uimarannoilla voi käydä nauttimassa viileän veden hyväilystä ja kesäisin viettää päivät rannalla. Perusmäessä myös pääsee harrastamaan: Punametsän ratsastuskoulu ja Primus-talli sekä golfkentät ovat muutaman kilometrin päässä. Lisäksi linnuista kiinnostuneille lähistöltä löytyy useita lintutorneja.   

  

Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja. Ruokakaupat ovat kolmen kilometrin päässä ja lisäksi lähialueelta löytyy useita erikoisliikkeitä, esimerkiksi Juhlamaailma ja Överbyn puutarhamyymälä. Alueen paras palvelu on kuitenkin joka puolelta ympäröivä luonto – lenkkipolut, ulkoilumahdollisuudet ja horisonttiin avautuvat maisemat.


Liity Etuilijaksi ja pääset varaamaan ensimmäisenä

Liity täältä
  • LIITY ETUILIJOIHIN

    Saat ensimmäisenä tiedon As. Oy Espoon Valssin varausmahdollisuuksista ja tiedon muista valitsemiesi kaupunkien kohteista ennen muita.

    Jätä Vantaa valituksi, jotta saat tiedon As. Oy. Espoon Valssin etenemisestä ensimmäisten joukossa!
  • Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin

Tietoa RS-kaupasta

Mikä RS-kauppa?

RS-kaupassa ostaja on mukana rakentamisen ajan ja maksaa asunnon myyntihintaa osissa rakentamisen aikana. RS-kohteen pintamateriaaleihin ja muutamiin muihin seikkoihin on mahdollista vaikuttaa, jos on tehnyt kaupat kohteesta ajoissa.

Nyt löytyi sopiva asunto! Miten toimin seuraavaksi?

Hienoa, että sopiva asunto löytyi!  

Asuntojen ollessa ennakkomarkkinoinnissa, voit varata sinua miellyttävän asunnon ilman sitoumuksia. Varauksen vakuudeksi pyydämme sinua maksamaan hinnastossa näkyvän varausmaksun, mutta mikäli tulet toisiin ajatuksiin asunnon ostamisen suhteen ja perut varauksen, saat varausmaksun aina välittömästi takaisin. Varausmaksu hyvitetään ensimmäisestä maksuerästä. 

Kun ennakkomarkkinointi on päättynyt, tehdään asunnosta varaajien kanssa kaupat. Mikäli asuntoja jää tämän jälkeen vapaaksi, loput asunnot myydään rakentamisen aikana halukkaille ostajille.

Milloin sitovat kaupat tehdään?

Sitovat kaupat tehdään, kun rakennushanketta hoitava RS-pankki antaa meille luvan aloittaa kauppojen tekemisen. Me kutsumme tätä hetkeä kaupantekovalmiudeksi. Kun yhtiöön saadaan kaupantekovalmius, toimitamme varaajille kauppakirjaluonnokset, perustettavaan taloyhtiöön liittyvät asiakirjat sekä RS-kauppaan liittyvät todistukset. Näihin dokumentteihin on syytä tutustua kaikessa rauhassa, ja myyntitiimimme auttaa mielellään, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä!

Miten asunnon maksaminen tapahtuu?

RS-kaupassa asuntojen hinta koostuu usein myyntihinnasta ja yhtiölainasta. Sajuconille maksetaan rakentamisen aikana asunnon myyntihinta tyypillisesti viidessä eri erässä. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi, kun kauppakirja allekirjoitetaan, ja viimeiset erät kun asunnot ovat valmiita. Yhtiölainan voit maksaa, kun muutat asuntoon ja omistusoikeus on siirtynyt sinulle. Pyydämme sinua ilmoittamaan yhtiölainan maksusta noin 1kk ennen valmistumista.

Valinnainen vuokratontti. Mikä se on?

Valinnainen vuokratontti tarjoaa asunnon ostajalle joustoa asunnon hankintaan. Voit tilanteesi mukaan valita, ostatko asuntoon liittyvän tonttiosuuden vai jäätkö tontille vuokralle. Tonttiosuus on tyypillisesti mahdollista ostaa asunnon valmistumisen yhteydessä tai tämän jälkeen aina vuosittain.

Tonttivuokra ja tontin lunastushinta on tyypillisesti sidottu elinkustannusindeksiin, ja vuokra-ajat ovat yleensä 50 vuotta. Sajucon maksaa tonttivuokrat aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin. Miten tämä onnistuu?

Kun olet tehnyt asuntokaupat, saat meiltä ohjeet ja aikataulun sisustusvalintoja varten. Asunnon sisustusesitteestä löydät valikoiman maksuttomia vaihtoehtoja mm. parketin, laattojen ja keittiön osalta. Kuulemme myös mielellään sinun toiveitasi jo asuntojen ennakkomarkkinoinnin aikana!

Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt ovat maksullisia. Kaupan jälkeen sisustusvastaavamme käy läpi toiveesi, ja laskee sinulle mitä toivomasi muutokset maksavat. Maksulliset muutostyöt laskutetaan, kun asunto on valmis.

Keittiön ja kiintokalusteiden osalta muutostyöt tehdään yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt kiintokalusteisiin ja keittiöön ovat myös maksullisia.

Mitä muita maksuja minulle tulee rakentamisen ajalta? Milloin yhtiövastikkeiden maksu alkaa?

Rakentamisen aikana maksetaan vain asunnon myyntihinta. Sajucon maksaa taloyhtiöön liittyvät kulut aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuun. Miten tämä onnistuu?

Valitettavasti asunnon pohjaratkaisuun ei yleensä ole mahdollista vaikuttaa.

Mitä tapahtuu muuton jälkeen?

Onnea uuteen kotiin! Muutaman viikon kuluttua muutosta tulemme pitämään asuntoon käyttöönottokoulutuksen. Käyttöönottokoulutuksessa asiantuntijamme käy läpi kanssasi talon lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteen sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä talotekniikkaan liittyen.

Noin kolme kuukautta muutosta pidetään taloyhtiön ensimmäinen yhtiökokous, jossa taloyhtiön hallinto luovutetaan asukkaille.

Noin 12–15 kuukautta muuton jälkeen teemme asuntoihin tarkastukset sekä tarvittavat korjaukset. Rakenteellinen vastuu asunnoista säilyy meillä asuntokauppalain mukaisesti aina 10 vuotta, joten voit asua useita vuosi turvallisesti vailla pelkoa isoista korjauskuluista!

Ostajan turva RS-kaupassa

RS-kaupassa ostajan turvaksi asunto-osakeyhtiön perustajaosakas, eli useimmin kohteen rakennuttaja, luovuttaa kohteen turva-asiakirjat pankille säilytettäviksi.  

Turva-asiakirjat ovat asuntokauppalaissa määriteltyjä ja niitä ovat esimerkiksi yhtiöjärjestys, yhtiön kaupparekisteriote ja yhtiön taloussuunnitelma. Ostajalla on oikeus tutustua turva-asiakirjoihin ennen kaupantekoa. Oleellinen asia RS-kaupassa on myös se, että perustajaosakkaan on asetettava asuntokauppalaissa pakolliset vakuudet osakkeenostajien turvaksi. Nämä vakuudet suojaavat ostajaa esimerkiksi rakentajan konkurssin varalta.

Hyödyllisiä linkkejä

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT:n asunnon ostajan oppaaseen: https://www.rakennusteollisuus.fi/Tietoa-alasta/Asuminen/Uuden-asunnon-ostajalle/

Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme