ASUNTO OY ESPOON SITRIINI

Lambertintie 4b/Lambertintie 10, 02920 Espoo

Uusia pientaloja Espoon Perusmäkeen!

Asunto Oy Espoon Sitriini rakentuu Perusmäkeen osoitteeseen Lambertintie 4.


Lue esite Katso hinnasto Ota yhteyttä

Nämä Perusmäen rauhallisella ja idyllisellä alueella sijaitsevat yhdeksän upeaa taloa ihastuttavat skandinaavisuudellaan. Taloyhtiö on osa Lambertintielle rakentamaamme näyttävää pientalojen kokonaisuutta.

Valoisat ja avarat 67–97 m2 kodit kutsuvat asukkaansa nauttimaan leppoisasta arjesta. Kaikissa asunnoissa on iso avokeittiö, joka avautuu tilavaan olohuoneeseen. Avaruutta ja ylellisyyttä asumiseen tuo myös kolmemetrinen huonekorkeus. Suurista ikkunoista taas on näkymät pihalle, josta luonnonvalo pääsee sisälle joka soppeen.

Asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan käytännöllisiä, mutta niissä on säväys arjen luksusta. Kaksikerroksisissa asunnoissa olohuoneiden huonekorkeus on lähes kuusi metriä, yksikerroksisissa asunnoissa viihtyisyyttä puolestaan lisäävät suuret terassit. Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viimeisen silauksen ylellisyyttä.

Taloyhtiön pihaan rakennetaan yhteistä leikki- ja oleskelutilaa, joka tarjoaa entistä enemmän mahdollisuuksia nauttia ulkoilmasta.


Ota yhteyttä ja varaa omasi!

Alisa Kämäräinen

050 373 2185

Siellä missä peltoa on silmänkantamattomiin, metsät havisevat ja ympärillä on rauha – siellä on Perusmäki. Omakoti- ja rivitaloista koostuva alle 3000 asukkaan asuinalue on rakennettu pääosin 2010-luvulla. Alue on oivallinen sellaiselle, joka haluaa asua leppoisasti omassa rauhassaan, hieman sivussa kaupungin melusta. Rauhallinen Perusmäen pientaloalue kutsuu asukkaansa viihtymään.

Rauhallisesta sijainnista huolimatta autolla pääsee muutamassa minuutissa Kehä III:lle, joka tarjoaa nopeat yhteydet moottoriteille ja pääkaupunkiseudun poikki. Helsingin keskustaan on autolla matkaa noin puoli tuntia ja bussit kulkevat puolen kilometrin päästä.

Myös järvimaisemiin on lyhyt matka: Bodominjärvelle ja Pitkäjärvelle noin neljä kilometriä. Luontoa kaipaavalle Perusmäki tarjoaa runsaat lähimetsät ja lyhyen matkan Nuuksion ulkoilualueille.

Ilmakuva Lambertintie 4:n alueelta ennen rakentamista.

Ilmakuva Lambertintie 4:n alueelta ennen rakentamista. Lambertintie 4b rakentuu kuvan oikeaan ylälaitaan.


Perusmäen maalaismaisemissa arki sujuu. Alueella on useita päiväkoteja sekä kouluja, ja ruokakaupat löytyvät alle neljän kilometrin päässä. Perusmäen paras puoli on kuitenkin joka puolelta ympäröivä luonto – lenkkipolut, ulkoilumahdollisuudet ja horisonttiin avautuvat peltomaisemat.

Läheisillä Myllyjärven ja Laaksolahden uimarannoilla voi piipahtaa, kun kaipaa viilennystä, tai nauttia ulkoilmasta vaikka koko kesäpäivän. Laaksolahden uimarannalla on lisäksi talvisin mahdollisuus virkistävään avantouintiin. Perusmäessä pääsee myös harrastamaan: useat ratsastustallit, frisbeegolfrata sekä Espoo Ringside Golf ovat vain muutaman kilometrin päässä.  Lisäksi linnuista kiinnostuneille löytyy lähistöltä useita lintutorneja.

Rakennamme Lambertintielle myös isompia erillistaloja ja paritaloja. Tutustu niihin Asunto Oy Espoon Jalotopaasissa!

LAMBERTINTIEN ALUE

Lue lisää
Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin

Tietoa RS-kaupasta

Mikä RS-kauppa?

RS-kaupassa ostaja on mukana rakentamisen ajan ja maksaa asunnon myyntihintaa osissa rakentamisen aikana. RS-kohteen pintamateriaaleihin ja muutamiin muihin seikkoihin on mahdollista vaikuttaa, jos on tehnyt kaupat kohteesta ajoissa.

Nyt löytyi sopiva asunto! Miten toimin seuraavaksi?

Hienoa, että sopiva asunto löytyi!  

Asuntojen ollessa ennakkomarkkinoinnissa, voit varata sinua miellyttävän asunnon ilman sitoumuksia. Varauksen vakuudeksi pyydämme sinua maksamaan hinnastossa näkyvän varausmaksun, mutta mikäli tulet toisiin ajatuksiin asunnon ostamisen suhteen ja perut varauksen, saat varausmaksun aina välittömästi takaisin. Varausmaksu hyvitetään ensimmäisestä maksuerästä. 

Kun ennakkomarkkinointi on päättynyt, tehdään asunnosta varaajien kanssa kaupat. Mikäli asuntoja jää tämän jälkeen vapaaksi, loput asunnot myydään rakentamisen aikana halukkaille ostajille.

Milloin sitovat kaupat tehdään?

Sitovat kaupat tehdään, kun rakennushanketta hoitava RS-pankki antaa meille luvan aloittaa kauppojen tekemisen. Me kutsumme tätä hetkeä kaupantekovalmiudeksi. Kun yhtiöön saadaan kaupantekovalmius, toimitamme varaajille kauppakirjaluonnokset, perustettavaan taloyhtiöön liittyvät asiakirjat sekä RS-kauppaan liittyvät todistukset. Näihin dokumentteihin on syytä tutustua kaikessa rauhassa, ja myyntitiimimme auttaa mielellään, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä!

Miten asunnon maksaminen tapahtuu?

RS-kaupassa asuntojen hinta koostuu usein myyntihinnasta ja yhtiölainasta. Sajuconille maksetaan rakentamisen aikana asunnon myyntihinta tyypillisesti viidessä eri erässä. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi, kun kauppakirja allekirjoitetaan, ja viimeiset erät kun asunnot ovat valmiita. Yhtiölainan voit maksaa, kun muutat asuntoon ja omistusoikeus on siirtynyt sinulle. Pyydämme sinua ilmoittamaan yhtiölainan maksusta noin 1kk ennen valmistumista.

Valinnainen vuokratontti. Mikä se on?

Valinnainen vuokratontti tarjoaa asunnon ostajalle joustoa asunnon hankintaan. Voit tilanteesi mukaan valita, ostatko asuntoon liittyvän tonttiosuuden vai jäätkö tontille vuokralle. Tonttiosuus on tyypillisesti mahdollista ostaa asunnon valmistumisen yhteydessä tai tämän jälkeen aina vuosittain.

Tonttivuokra ja tontin lunastushinta on tyypillisesti sidottu elinkustannusindeksiin, ja vuokra-ajat ovat yleensä 50 vuotta. Sajucon maksaa tonttivuokrat aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin. Miten tämä onnistuu?

Kun olet tehnyt asuntokaupat, saat meiltä ohjeet ja aikataulun sisustusvalintoja varten. Asunnon sisustusesitteestä löydät valikoiman maksuttomia vaihtoehtoja mm. parketin, laattojen ja keittiön osalta. Kuulemme myös mielellään sinun toiveitasi jo asuntojen ennakkomarkkinoinnin aikana!

Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt ovat maksullisia. Kaupan jälkeen sisustusvastaavamme käy läpi toiveesi, ja laskee sinulle mitä toivomasi muutokset maksavat. Maksulliset muutostyöt laskutetaan, kun asunto on valmis.

Keittiön ja kiintokalusteiden osalta muutostyöt tehdään yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt kiintokalusteisiin ja keittiöön ovat myös maksullisia.

Mitä muita maksuja minulle tulee rakentamisen ajalta? Milloin yhtiövastikkeiden maksu alkaa?

Rakentamisen aikana maksetaan vain asunnon myyntihinta. Sajucon maksaa taloyhtiöön liittyvät kulut aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuun. Miten tämä onnistuu?

Valitettavasti asunnon pohjaratkaisuun ei yleensä ole mahdollista vaikuttaa.

Mitä tapahtuu muuton jälkeen?

Onnea uuteen kotiin! Muutaman viikon kuluttua muutosta tulemme pitämään asuntoon käyttöönottokoulutuksen. Käyttöönottokoulutuksessa asiantuntijamme käy läpi kanssasi talon lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteen sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä talotekniikkaan liittyen.

Noin kolme kuukautta muutosta pidetään taloyhtiön ensimmäinen yhtiökokous, jossa taloyhtiön hallinto luovutetaan asukkaille.

Noin 12–15 kuukautta muuton jälkeen teemme asuntoihin tarkastukset sekä tarvittavat korjaukset. Rakenteellinen vastuu asunnoista säilyy meillä asuntokauppalain mukaisesti aina 10 vuotta, joten voit asua useita vuosi turvallisesti vailla pelkoa isoista korjauskuluista!

Ostajan turva RS-kaupassa

RS-kaupassa ostajan turvaksi asunto-osakeyhtiön perustajaosakas, eli useimmin kohteen rakennuttaja, luovuttaa kohteen turva-asiakirjat pankille säilytettäviksi.  

Turva-asiakirjat ovat asuntokauppalaissa määriteltyjä ja niitä ovat esimerkiksi yhtiöjärjestys, yhtiön kaupparekisteriote ja yhtiön taloussuunnitelma. Ostajalla on oikeus tutustua turva-asiakirjoihin ennen kaupantekoa. Oleellinen asia RS-kaupassa on myös se, että perustajaosakkaan on asetettava asuntokauppalaissa pakolliset vakuudet osakkeenostajien turvaksi. Nämä vakuudet suojaavat ostajaa esimerkiksi rakentajan konkurssin varalta.

Hyödyllisiä linkkejä

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT:n asunnon ostajan oppaaseen: https://www.rakennusteollisuus.fi/Tietoa-alasta/Asuminen/Uuden-asunnon-ostajalle/

Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme