Asunto Oy Espoon Sitriini

Lambertintie 4/Lambertintie 10, 02920 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Paritalo, 3h + avok + kph./khh. + sauna, 69 m2
Erillistalo, 4h + avok. + kph. + khh + sauna, 97 m2
Uusia pientaloja Espoon Perusmäkeen!
Asunto Oy Espoon Sitriini rakennetaan Perusmäkeen osoitteeseen Lambertintie 4.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä Perusmäen rauhallisella ja idyllisellä alueella sijaitsevat yhdeksän upeaa taloa ihastuttavat skandinaavisuudellaan. Taloyhtiö on osa Lambertintielle rakentamaamme näyttävää pientalojen kokonaisuutta.


Valoisat ja avarat 67–97 m2 kodit kutsuvat asukkaansa nauttimaan leppoisasta arjesta. Kaikissa asunnoissa on iso avokeittiö, joka avautuu tilavaan olohuoneeseen. Avaruutta ja ylellisyyttä asumiseen tuo myös kolmemetrinen huonekorkeus. Suurista ikkunoista taas on näkymät pihalle, josta luonnonvalo pääsee sisälle joka soppeen.


Asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan käytännöllisiä, mutta niissä on säväys arjen luksusta. Kaksikerroksisissa asunnoissa olohuoneiden huonekorkeus on lähes kuusi metriä, yksikerroksisissa asunnoissa viihtyisyyttä puolestaan lisäävät suuret terassit.


Nykyhetken tarpeet ja energiatehokkuus on otettu huomioon asuntojen suunnittelussa. Lämmityslaitteena on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu lämmön talteenotolla ja asuntoihin rakennetaan valmiiksi varaus aurinkopaneeleille. Näin paneelien hankinta ja sitä myöten oman uusiutuvan energian tuotanto on helppoa aloittaa.


Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viimeisen silauksen ylellisyyttä.


Taloyhtiön pihaan rakennetaan yhteistä leikki- ja oleskelutilaa, joka tarjoaa entistä enemmän mahdollisuuksia nauttia ulkoilmasta.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentamisen aloitus

Muuttovalmius

As. Oy Espoon Sitriinin alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 3732 185
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Perusmäki
Siellä missä peltoa on silmänkantamattomiin, metsät havisevat ja ympärillä on rauha – siellä on Perusmäki. Omakoti- ja rivitaloista koostuva alle 3000 asukkaan asuinalue on rakennettu pääosin 2010-luvulla. Alue on oivallinen sellaiselle, joka haluaa asua leppoisasti omassa rauhassaan, hieman sivussa kaupungin melusta. Rauhallinen Perusmäen pientaloalue kutsuu asukkaansa viihtymään.


Rauhallisesta sijainnista huolimatta autolla pääsee muutamassa minuutissa Kehä III:lle, joka tarjoaa nopeat yhteydet moottoriteille ja pääkaupunkiseudun poikki. Helsingin keskustaan on autolla matkaa noin puoli tuntia ja bussit kulkevat puolen kilometrin päästä.


Myös järvimaisemiin on lyhyt matka: Bodominjärvelle ja Pitkäjärvelle noin neljä kilometriä. Luontoa kaipaavalle Perusmäki tarjoaa runsaat lähimetsät ja lyhyen matkan Nuuksion ulkoilualueille.


Perusmäen maalaismaisemissa arki sujuu. Alueella on useita päiväkoteja sekä kouluja, ja ruokakaupat löytyvät alle neljän kilometrin päässä. Perusmäen paras puoli on kuitenkin joka puolelta ympäröivä luonto – lenkkipolut, ulkoilumahdollisuudet ja horisonttiin avautuvat peltomaisemat.


Läheisillä Myllyjärven ja Laaksolahden uimarannoilla voi piipahtaa, kun kaipaa viilennystä, tai nauttia ulkoilmasta vaikka koko kesäpäivän. Laaksolahden uimarannalla on lisäksi talvisin mahdollisuus virkistävään avantouintiin. Perusmäessä pääsee myös harrastamaan: useat ratsastustallit, frisbeegolfrata sekä Espoo Ringside Golf ovat vain muutaman kilometrin päässä.  Lisäksi linnuista kiinnostuneille löytyy lähistöltä useita lintutorneja.

Lisää meistä:

Aurinkopaneeleilla energiatehokasta ja edullista asumista
Lue lisää
Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä