ASUNTO OY ESPOON SILOKALLIO

Eestinkalliontie 11, 02280 Espoo

viihtyisä koti rauhallisesta nöykkiöstä

Viihtyisälle alueelle Espoon Nöykkiöön kohoaa Asunto Oy Espoon Silokallion kolme 107 m2 erillistaloa. Rauhalliselle ja palveluiden täyttämälle alueelle rakentuvat talot kutsuvat vaivattomaan elämään. Autokatoksesta pääsee sateenkin yllättäessä kuivana suoraan sisälle ja alapihalta kurakelillä näppärästi kodinhoitohuoneeseen. Tilavalla parvekkeella ja terassilla puolestaan voi nautiskella raittiista ilmasta ja kerätä auringonsäteet talteen.

Kummassakin kerroksessa on omat suihkut, kokkaaminen ja seurustelu onnistuu samanaikaisesti tilavassa avokeittiössä ja alakerran askarteluhuoneen voi hyödyntää monenlaisiin tarpeisiin sopivaksi.

Huonekorkeus on miltei kolme metriä, mikä tuo avaruutta asumiseen. Rinnetonteille kohoavat talot ovat valmistuessaan skandinaavisen tyylikäs kokonaisuus.

Kodin pintamateriaalit ja kiintokalusteet ovat suunniteltu kestämään aikaa. Miellyttävä tammiparkettilattia, modernit laattavalinnat sekä asukaslähtoisesti suunnitellut valaisuratkaisut tuovat laadukkaan silauksen kodin tunnelmaan.

Sijaintina Nöykkiö

Nöykkiö on vanha espoolainen alue, jossa puiden oksistoissa havisee historia. Samaan aikaan se on moderni ja kompakti asuinalue, jossa palvelut ovat ihan lähellä. Harrastukset, koulut, päiväkodit ja luonto ovat alle kilometrin päässä. Lähimpään ostoskeskukseenkaan ei ole matkaa kuin kaksi kilometriä. Julkisilla kulkuneuvoilla Eestinkalliontieltä pääsee kulkemaan ketterästi: bussilla muutaman sadan metrin päästä. Autoilevat pääsevät puolestaan helposti Kehä 2:lle ja Turunväylälle, jotka ovat viiden kilometrin päässä.  Nöykkiö on rauhallinen alue, jossa metsää ei tarvitse etsiä. Arki on vaivatonta, kun voi kotipihasta suunnata metsäpoluille nauttimaan luonnon rauhasta.

Alueen palvelut

Nöykkiö on ihanteellinen sellaiselle, joka arvostaa ketteryyttä, vaivattomuutta ja rauhaa. Esimerkiksi lapsiperheen arki Nöykkiössä sujuu, kun koulu, päiväkoti, ruokakaupat ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Alueella on alle kahden kilometrin päässä Eestinkallion koulu, Friisilän koulu ja Nöykkiön koulu. Alle kilometrin päässä puolestaan sijaitsevat Pisan päiväkoti ja Eestinlaakson päiväkoti. Nöykkiössä myös pääsee harrastamaan monipuolisesti. Alueelta löytyy muun muassa kirjasto, pallokenttä, frisbeegolfrata, kiipeilykeskus ja tennishalli. Myös terveyskeskus ja hammashoitola esimerkiksi ovat lähellä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin