Asunto Oy Espoon Silokallio

Eestinkalliontie 11, 02280 Espoo

Myynnissä

Erillistalo, 3h + ask.h. + k + khh + sauna + var, 107 m2
Uusia erillistaloja Espoon Nöykkiöön
Asunto Oy Espoon Silokallio rakennetaan Nöykkiöön osoitteeseen Eestinkalliontie 11.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Viihtyisälle alueelle Espoon Nöykkiöön kohoaa Asunto Oy Espoon Silokallion kolme 107 m2 erillistaloa. Rauhalliselle ja palveluiden täyttämälle alueelle rakentuvat talot kutsuvat vaivattomaan elämään. Autokatoksesta pääsee sateenkin yllättäessä kuivana suoraan sisälle ja alapihalta kurakelillä näppärästi kodinhoitohuoneeseen. Tilavalla parvekkeella ja terassilla puolestaan voi nautiskella raittiista ilmasta ja kerätä auringonsäteet talteen.


Kummassakin kerroksessa on omat suihkut, kokkaaminen ja seurustelu onnistuu samanaikaisesti tilavassa avokeittiössä ja alakerran askarteluhuoneen voi hyödyntää monenlaisiin tarpeisiin sopivaksi.


Huonekorkeus on miltei kolme metriä, mikä tuo avaruutta asumiseen. Rinnetonteille kohoavat talot ovat valmistuessaan skandinaavisen tyylikäs kokonaisuus.


Kodin pintamateriaalit ja kiintokalusteet ovat suunniteltu kestämään aikaa. Modernit laattavalinnat ja asukaslähtoisesti suunnitellut valaisuratkaisut tuovat laadukkaan silauksen kodin tunnelmaan.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 03/2023

As. Oy Espoon Silokallion alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Antti Heikkilä


050 518 7591
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Nöykkiö
Nöykkiö on vanha espoolainen alue, jossa puiden oksistoissa havisee historia. Samaan aikaan se on moderni ja kompakti asuinalue, jossa palvelut ovat ihan lähellä. Harrastukset, koulut, päiväkodit ja luonto ovat alle kilometrin päässä. Lähimpään ostoskeskukseenkaan ei ole matkaa kuin kaksi kilometriä. Julkisilla kulkuneuvoilla Eestinkalliontieltä pääsee kulkemaan ketterästi: bussilla muutaman sadan metrin päästä. Autoilevat pääsevät puolestaan helposti Kehä II:lle ja Turunväylälle, jotka ovat viiden kilometrin päässä.  Nöykkiö on rauhallinen alue, jossa metsää ei tarvitse etsiä. Arki on vaivatonta, kun voi kotipihasta suunnata metsäpoluille nauttimaan luonnon rauhasta.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Hankekehittäjämme kertoo miten Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä