ASUNTO OY ESPOON SAUNAMÄKI

Brinkinmalmi 11 ja Brinkinmalmi 12, 02780 Espoo

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteystietosi ja lataa kohteen hinnasto!

Kohteen hinnasto

Katso esite

AVARA JA VALOISA KOTI YLELLISESSÄ SAUNALAHDESSA

Espoon merelliseen Saunalahteen rakennetaan neljän erillistalon ja neljän paritalon näyttävä kokonaisuus. Sijainti rauhallisella omakotialueella päättyvän kadun päässä tarjoaa edellytykset rauhalliseen arkeen.

Puiston ympäröimään rinteeseen sijoittuvista kodeista avautuu huikeat näkymät yli Saunalahden keskustan. Valoa tulvivasta avarasta tupakeittiöstä on suora yhteys terassiparvekkeelle tai pihalle, josta voi ihailla kodin sijainnista riippuen joko aamu- tai ilta-aurinkoa.

Laadukkaat, asukaslähtöisesti suunnitellut sisustusratkaisut tuovat asumiseen ylellisyyttä. Asuntoon kuuluu kaksi sisäänkäynnin lähellä sijaitsevaa sähkötolpallista pysäköintipaikkaa. Brinkinmalmi 12:n erillistaloissa C5 ja D6 on toinen paikoista omassa autokatoksessa.

Sijaintina Saunamäki

Noin 9000 ihmisen asuttama Saunalahti sijaitsee Kummelivuoren rinteessä Kivenlahden ja Kurttilan välissä Kauklahdenväylän länsipuolella Espoon lahden rannalla.

Alueella on sekä kerrostaloja että alkuperäistä saunalahtelaista, vanhaa omakotiasutusta. Kivenlahdesta Saunalahden erottaa Länsiväylä. Espoonlahden vesitorni sijaitsee kaupunginosan itälaidalla Sammalvuorella.

Saunalahteen ja sen osa-alueisiin mahtuu monenlaisia maisemia. Merellisyys on läsnä puistoisella ja vehreällä alueella.

Alueen palvelut

Saunalahden alueella on kattavat palvelut. Lähellä sijaitsevat koulut ja päiväkodit, sekä neuvola. Alue kehittyy entisestään, kun tuleva liikekeskus kokoaa saman katon alle ruokakauppoja, pienliikkeitä ja lähipalveluita.

Alueen palveluita täydentää Kivenlahden keskusta ja tuleva metroasema, jonne pyöräilee 10 minuutissa. Autolla pääsee Isoon Omenaan ja Matinkylän metroasemalle n. 13 minuutissa.

Espoon sisäisen liikenteen bussit pysähtyvät 100 metrin päässä. Länsiväylä, Kehä III ja Turun moottoritie takaavat hyvät yhteydet koko Uudellemaalle.

Lähellä sijaitsee elämyksellinen yli 40 km pituinen rantaraitti, jota pitkin pääsee pyöräillen tai jalan aina Laajalahteen saakka. Lähitulevaisuudessa rantaraitti kattaa koko Espoon merenrannan: luontoa, kulttuurihistoriaa sekä ranta- ja kahvilaelämää kaikenikäisille seikkailijoille.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin