Asunto Oy Espoon Saunamäki

Brinkinmalmi 11 ja Brinkinmalmi 12, 02780 Espoo

Myynnissä

Paritalo, 4h + k. + khh. + sauna, 98 m2
Paritalo, 4h + k. + sauna, 91 m2
Uusia paritaloasuntoja Espoon Saunalahdesta!
Asunto Oy Espoon Saunamäki rakennetaan Saunalahteen osoitteeseen Brinkinmalmi 11 ja Brinkimalmi 12.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Espoon merelliseen Saunalahteen rakennetaan neljän erillistalon ja neljän paritalon näyttävä kokonaisuus. Sijainti rauhallisella omakotialueella päättyvän kadun päässä tarjoaa edellytykset rauhalliseen arkeen.

Puiston ympäröimään rinteeseen sijoittuvista kodeista avautuu huikeat näkymät yli Saunalahden keskustan. Valoa tulvivasta avarasta tupakeittiöstä on suora yhteys terassiparvekkeelle tai pihalle, josta voi ihailla kodin sijainnista riippuen joko aamu- tai ilta-aurinkoa.

Laadukkaat, asukaslähtöisesti suunnitellut sisustusratkaisut tuovat asumiseen ylellisyyttä. Asuntoon kuuluu kaksi sisäänkäynnin lähellä sijaitsevaa sähkötolpallista pysäköintipaikkaa. Brinkinmalmi 12:n erillistaloissa C5 ja D6 on toinen paikoista omassa autokatoksessa.
Ennakkomarkkinointi
Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis helmikuussa 2023


As. Oy Espoon Saunamäki alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Saunamäki
Noin 9000 ihmisen asuttama Saunalahti sijaitsee Kummelivuoren rinteessä Kivenlahden ja Kurttilan välissä Kauklahdenväylän länsipuolella Espoon lahden rannalla.

Alueella on sekä kerrostaloja että alkuperäistä saunalahtelaista, vanhaa omakotiasutusta. Kivenlahdesta Saunalahden erottaa Länsiväylä. Espoonlahden vesitorni sijaitsee kaupunginosan itälaidalla Sammalvuorella.

Saunalahteen ja sen osa-alueisiin mahtuu monenlaisia maisemia. Merellisyys on läsnä puistoisella ja vehreällä alueella.

Alueella on kattavat palvelut. Lähellä sijaitsevat koulut ja päiväkodit, sekä neuvola. Alue kehittyy entisestään, kun tuleva liikekeskus kokoaa saman katon alle ruokakauppoja, pienliikkeitä ja lähipalveluita.

Läheisiä palveluita täydentää Kivenlahden keskusta ja tuleva metroasema, jonne pyöräilee 10 minuutissa. Autolla pääsee Isoon Omenaan ja Matinkylän metroasemalle n. 13 minuutissa.

Espoon sisäisen liikenteen bussit pysähtyvät 100 metrin päässä. Länsiväylä, Kehä III ja Turun moottoritie takaavat hyvät yhteydet koko Uudellemaalle.

Lähellä sijaitsee elämyksellinen yli 40 km pituinen rantaraitti, jota pitkin pääsee pyöräillen tai jalan aina Laajalahteen saakka. Lähitulevaisuudessa rantaraitti kattaa koko Espoon merenrannan: luontoa, kulttuurihistoriaa sekä ranta- ja kahvilaelämää kaikenikäisille seikkailijoille.

Lisää meistä:

Näin palvelumme eroaa talopaketista
Lue lisää
Asunto-osakeyhtiö vai kiinteistö
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä