Asunto Oy Espoon Orkidea

Perusmäentie 22, 02920 Espoo

Myynnissä

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna, 106 m2
Uusi erillistalo Espoon Perusmäestä!
Asunto Oy Espoon Orkidea rakennetaan Espoon Perusmäkeen osoitteeseen Perusmäentie 22.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Luonnonrauhaan, avarien peltojen ja vehreiden metsien keskelle rakentuu viisi ajattoman tyylikästä erillistaloa. Talot ovat pohjaratkaisultaan kompakteja ja niissä on hyvin tilaa. Arjen sujumista helpottaa järkevän pohjaratkaisun lisäksi esimerkiksi kodinhoitohuoneen oma sisäänkäynti, jonka ansiosta kurakelitkään eivät aiheuta murhetta.


Tilava terassi, avarat ikkunat ja suuri olohuone tuovat asumiseen viihtyisyyttä. Olohuoneen yhteydessä on myös ruokailutila ja keittiö, joissa pääsee nauttimaan arjesta yhdessä.


Viimeisen silauksen olohuoneeseen luo vino sisäkatto. Tyylikkäät pintamateriaalit, laadukkaat kodinkoneet ja vesikiertoinen lattialämmitys kruunaavat asumiskokemuksen. Perusmäkeen kohoavat talot ovat valmistuessaan näyttävä kokonaisuus.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis helmikuussa 2023

As. Oy Espoon Orkidea alustava asuntopohja, B-talo


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Perusmäki
Siellä missä peltoa on silmänkantamattomiin, metsät havisevat ja ympärillä on rauha – siellä on Perusmäki. Alue on oivallinen, jos haluaa asua leppoisasti omassa rauhassaan, mutta kätevien yhteyksien päässä sieltä, missä tapahtuu. Kauppakeskus Jumboon Perusmäestä hurauttaa alle puolessa tunnissa ja bussit kulkevat puolen kilometrin päästä.


Luonnonsuojelualueiden kauniit maisemat ovat aivan lähistöllä: Baghägnanin pähkinäpensaslehdolle ja Myllypuron lehtokorpilaakson luonnonsuojelualueelle on matkaa alle kolme kilometriä. Alueella kaikki asunnot ovat omakoti- tai rivitaloja. Rauhallinen alue kutsuu viihtymään.


Läheisillä Myllyjärven ja Pitkäjärven uimarannoilla voi käydä nauttimassa viileän veden hyväilystä ja kesäisin viettää päivää rannalla. Perusmäessä pääsee myös harrastamaan: frisbeegolfrata, Espoo Ringside Golf sekä useita ratsastustalleja sijaitsee muutaman kilometrin päässä. Linnuista kiinnostuneille löytyy lähistöltä useita lintutorneja.


Alueella on lukuisia päiväkoteja ja kouluja. Ruokakaupat ovat alle neljän kilometrin päässä. Alueen paras palvelu on kuitenkin joka puolelta ympäröivä luonto – lenkkipolut, ulkoilumahdollisuudet ja horisonttiin avautuvat peltomaisemat.

Lisää meistä:

Miten palvelumme eroaa talopaketista
Lue lisää
Myyjämme kertoo miten RS-kauppa toimii
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä