Asunto Oy Espoon Kultaherukka

Kulolaakso 15, 02340 Espoo

Myynnissä

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna 114m2

,

Uusia erillistaloja Espoon Latokaskeen
Asunto Oy Espoon Kultaherukka rakennetaan Latokaskeen osoitteeseen Kulolaakso 15.


Ota yhteyttä

Rakennamme viehättävälle Latokasken pientaloalueelle neljän erillistalon tyylikkään kokonaisuuden, Asunto Oy Espoon Kultaherukan. Nämä näyttävät 114m2 pulpettikattoiset modernit kodit tarjoavat asukkailleen turvallisen ja huolettoman arjen upeassa miljöössä.


Vehreään ympäristöön rakennettavat tyylikkäät kodit ihastuttavat eleettömällä arkkitehtuurillaan niin ulkoa kuin sisältä; oleskelutiloissa avoportaikko ja ruokailutilan lähes viisimetrinen korkeus tuovat kotiin näyttävyyttä ja ylellisen silauksen. Päivänvalo tulvii sisään ja kodikas terassi ruokailutilan jatkeena mahdollistaa vieraiden viihdyttämisen auringon painuessa mailleen. Modernilla tilajaolla suunnitellut näyttävät erillistalot on varusteltu laatutietoisen perheen toiveita silmällä pitäen. Alakerran avoin oleskelutila viehättää avaruudellaan ja näkymä omalle pihalle kruunaa asumiskokemuksen.


Laadukkaat pinta- ja valaisuratkaisut antavat oman viimeistellyn silauksensa kodin ilmeeseen. Energiatehokas poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen viimeistelevät asumiskokemuksen.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 05/2023

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Antti Heikkilä
050 518 7591
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Latokaski
Latokaski on pientalovaltainen kaupunginosa, joka sijaitsee Finnoontien länsipuolella. Alueella on hieman yli 7000 asukasta. Latokaski on luonnon ympäröimä alue ja se tarjoaakin loistavat puitteet ulkoilulle ja harrastamiselle.

Latokaski kuuluu Espoonlahden suuralueeseen, mutta se sijaitsee lähempänä Espoon keskusta. Sen naapurialueisiin kuuluvat muun muassa Henttaa, Kaupunginkallio, Kuurinniitty ja Nöykkiö. Historian havinaa tarjoaa Bolarskogin kartano sekä Lehtikaskentien pohjoispuolella olevassa metsässä sijaitseva pronssirautakaudella rakennettu hiidenkiuas.

Espoon radio- ja televisioasema sijaitsee Latokaskesta länteen Tillinmäessä Harmaakalliolla. Maston korkeus maanpinnasta on 326 metriä ja se on Suomen kolmanneksi korkein rakennelma Hollolan Tiirismaan ja Haapaveden radio- ja televisiomaston jälkeen.

Latokaski on pientaloaluetta omakoti- ja rivitaloineen. Alueen lähipalveluita ovat ruokakaupat, ravintolat, parturi-kampaamot ja kukkakauppa. Latokaskessa on kaksi koulua, Latokasken ja Kantokasken ala-asteet, sekä useita päiväkoteja. Peruskoulun yläaste on runsaan kilometrin päässä Nöykkiössä ja lukiot Espoonlahdessa ja Espoon keskuksessa. Espoon keskuksen kattavat palvelut sijaitsevat muutaman kilometrin päässä ja myös Espoonlahden Lippulaivaan pyöräilee vartissa.

Espoon keskuspuiston lehtevä metsä houkuttelee ulkoilemaan ja harrastamaan mutta harrastusmahdollisuuksien lisäksi alue on autoilijalle toimiva; sen keskeinen sijainti mahdollistaa liikkumisen helposti ja nopeasti.

Hyvät liikenneyhteydet, luonnonläheisyys, sekä lähellä sijaitsevat Espoonlahden palvelut tekevät Latokaskesta halutun asuinalueen.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä