Asunto Oy Espoon Kottarainen

Kottaraisentie 3, 02660 Espoo

Myynnissä

Erillistalo, 5h + k + khh + sauna + var, 126 m2
Uusia erillistaloja Espoon Lintuvaaraan!
Asunto Oy Espoon Kottarainen rakennetaan Lintuvaaraan osoitteeseen Kottaraisentie 3.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Rakennamme Lintuvaaran idyllisen pientaloalueen puistoisiin maisemiin kolme viehättävää yksitasoista 126 m2:n erillistaloa. Laadukas rakentaminen yhdistettynä loistaviin liikenneyhteyksiin tekevät näistä asunnoista houkuttelevia koteja.


Nämä yksitasoiset asunnot ihastuttavat selkeällä tilaratkaisullaan; avoin oleskelu- ja ruokailutila sekä tavallista korkeampi huonekorkeus tekevät asunnoista avaria ja valoisia ja perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta.


Sisäänkäynti on suunniteltu perheen arkea helpottavilla ratkaisuilla; eteisen välittömässä läheisyydessä sijaitseva vaatehuone toimii kätevästi myös arkieteisenä ja siitä on myös käynti suoraan kodinhoitohuoneeseen ja yhtenäisiin pesutiloihin. Tämä nokkela rakenteellinen ratkaisu on suunniteltu helpottamaan vaate huoltoa ja tarjoamaan käytännöllisyyttä säilytysratkaisuihin.


Terassi avautuu olohuoneesta omaksi viihtyisäksi pihaksi, jossa voi nauttia kesäpäivistä perheen tai ystävien kanssa, vaikka grillaillen. Nämä luonnonhelmassa, kuitenkin aivan keskellä Espoota sijaitsevat kodit, sopivat hyvin rauhaa rakastavalle, mutta suurkaupungin palveluita arvostavalle perheelle.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis maaliskuussa 2023

Kaikki myyty Kottaraisentie 3


Sijaintina Lintuvaara
Lintuvaara on alueena samaan aikaan rauhallinen ja täynnä elämää. Sen laidalta avautuu laajat pellot ja taivasta hipovat kuusimetsät. Luonto on lähellä: Monikonpuron luonnonsuojelualue on kävelymatkan päässä.


Vaikka Lintuvaara on luonnon rauhassa, pääsee sieltä nopeasti myös palveluiden äärelle ja kaupungin vilinään. Selloon ja muihin Leppävaaran palveluihin matkaa on alle kolme kilometriä ja sama matka on myös Kehä I:lle. Keskustaan pääsee puolessa tunnissa. Lintuvaarassa pärjää hyvin myös autoton asuja, sillä julkiset kulkuneuvot kulkevat ihan talon läheltä.


Sijainti on keskeinen myös ajatellen arjen sujumista. Monipuoliset palvelut takaavat sen, että kotona viihtyy. Kauaksi ei tarvitse lähteä, kun tekee mieli lenkille, kauppaan tai kirjastoon.


Sen lisäksi, että Lintuvaara on mieltä rauhoittavan luonnon rauhassa, on se myös ihan lähellä monipuolisia palveluita: kouluja, terveysasemaa, kauppoja, päiväkoteja ja kauppakeskuksia.
Lintuvaarassa on jokaiselle jotakin. Esimerkiksi urheilusta nauttiville sijainti on optimaalinen, sillä kaksi urheilupuistoa, pallokenttiä, uimahalli, ratsastuskoulu ja seikkailupuisto sijaitsevat kolmen kilometrin säteellä. Perheellisille Lintuvaara sopii myös loistavasti: Lähimpiin kouluihin ja päiväkoteihin matkaa on kilometri.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä