Asunto Oy Espoon Aarre

Aarrekartantie 5, 02780 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Paritalot B & F // 4h + k. + khh. + sauna, 104 m2
Paritalot A, C, D & E // 4h + TH + k +khh + sauna, 104 m2
Uusia paritaloja Espoon Saunalahteen!
Asunto Oy Espoon Aarre rakennetaan Saunalahteen osoitteeseen Aarrekartantie 5.


Esite Sisustusesite Hinnasto Autopaikkojen hinnasto Ota yhteyttä

Nämä idyllisellä pientaloalueella sijaitsevat kaksikerroksiset 104 m2 paritaloasunnot viehättävät skandinaavisella arkkitehtuurillaan. Kauniin peltoaukean laidalla sijaitsevat kolmen makuuhuoneen kodit sopivat merta ja luontoa rakastaville asukkaille, jotka kaipaavat myös keskeisen sijainnin tarjoamaan arjen vaivattomuutta.


Moderneissa ja energiatehokkaissa paritaloissa asumiskustannukset pysyvät kohtuullisina. Vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa paitsi mukavan asumiskokemuksen, myös patterittomat seinät ja näin helpottaa kotien kalustamista. Asuntoihin tulee myös varaus aurinkopaneeleille, joten voit viedä kotisi aurinkosähköaikaan helposti heti kun haluat!


Jylhä rinnetontti tuo kodille persoonallisen ilmeen. Yläkerran avara, ilta-auringossa paistatteleva oleskelutila ja siihen yhdistyvä tyylikäs keittiö sopivat luontevasti yhteisiin illanviettoihin. Alakerran makuuhuoneet ja kotoisa sauna taas mahdollistavat vetäytymisen myös omaan rauhaan. Viihtyisien sisätilojen lisäksi aikaa voit viettää myös omalla vehreällä pihalla sekä katetun terassin tai parvekkeen suojissa.


Pohjaratkaisuja on tarjolla kaksi: Talot B & F tarjoavat hieman suuremman oleskelutilan ja kolme makuuhuonetta. Muissa kodeissa pohjaratkaisuun on tuotu paljon toivottu työhuone, jota voit halutessasi toki hyödyntää vaikka vierashuoneena.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentamisen aloitus

Muuttovalmis


As. Oy Espoon Aarre alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Petri Ehrstén
040 680 7714
petri.ehrsten@westhouse.fi
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Saunalahti
Espoonlahden rannalla sijaitseva Saunalahti on noin 10 000 asukkaan vehreä kaupunginosa Espoon keskuspuiston kulmassa, lähellä Kauklahtea ja Kivenlahtea. Asuntokanta alueella on uudehkoa, pääosin 2000-luvulla rakennettua. Saunalahdesta löytyy kuitenkin edelleen myös vanhaa omakotiasutusta ja viljelysmaata.


Alueen erikoisuus on sen luonnonläheisyys: Kallvikin uimaranta merellisine maisemiin on aivan vieressä, eikä Espoon keskuspuiston metsiinkään kestä kauaa. Myös Espoon suosittu 40 kilometrin pituinen merenrantaraitti kahviloineen ja vierailukohteineen kulkee vierestä. Saunalahdessa riittää puuhaa niin kesällä kuin talvellakin – sen takaavat lähirannalla toimiva avantoseura ja keskuspuiston monipuolinen latuverkosto, jota pitkin pääsee aina Olariin saakka.


Luonnon lisäksi myös palvelut ovat lähellä, sillä kaikki välttämätön monipuolisesta koulusta lähikauppaan ja kirjastoon löytyy Saunalahdesta. Monipuolisemmat palvelut taas löytyvät viereisestä Espoonlahden kaupunginosasta.


Saunalahden asukkaita palvelee alueen toimivien peruspalveluiden lisäksi Espoonlahden uusittu kaupunkikeskus Lippulaiva, josta löytyy kaikki tarvittava: hypermarketti, erikoisliikkeet ja kahvilat sekä viihtyisä aluekirjasto. Lippulaivaan hurauttaa omalla autolla vain 10 minuutissa.


Saunalahti sijaitsee Länsiväylän ja Kehä III:n kupeessa, joten siirtyminen paikasta toiseen sujuu vaivattomasti. Suorat bussilinjat Matinkylään ja Kamppiin kulkevat aivan asunnon vierestä, ja lähin juna-asema on muutaman kilometrin päässä Kauklahdessa. Vuonna 2023 avattava Espoonlahden metroasema nopeuttaa liikkumista eri puolille Espoota ja Helsinkiä entisestään.


Myös harrastusmahdollisuudet ovat alueella monipuolisia, sillä läheisestä Espoonlahdesta löytyy muun muassa urheilupuisto, uimahalli ja ratsastuskoulu. Toisella puolen lahtea taas sijaitsee Sarfvik Golf. Myös suositut Nuuksion ja Meikon ulkoilualueet ovat helposti saavutettavissa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Nöykkiö, Espoo

Asuntojen koko 169 m2

Nuottaniemi, Espoo

Asuntojen koko 133 m2

MAALÄMPÖ

Mankkaa, Espoo

Asuntojen koko 74 - 115 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 125 m2

Friisilä, Espoo

Asuntojen koko 161 m2

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 114 m2

TULOSSA

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 126 - 127 m2

Hannusjärvi, Espoo

Asuntojen koot ovat 101 m2 ja 102 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä