Asunto Oy Espoon Aarre

Aarrekartantie 5, 02780 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Paritalo, 4h + k. + khh. + sauna, 104 m2
Uusia paritaloja Espoon Saunalahteen!
Asunto Oy Espoon Aarre rakennetaan Saunalahteen osoitteeseen Aarrekartantie 5.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä idyllisellä pientaloalueella sijaitsevat kaksikerroksiset 104 m2 paritaloasunnot viehättävät skandinaavisella arkkitehtuurillaan. Kauniin peltoaukean laidalla sijaitsevat kolmen makuuhuoneen kodit sopivat merta ja luontoa rakastaville asukkaille, jotka kaipaavat myös keskeisen sijainnin huolettomuutta.


Modernin energiatehokkaissa paritaloissa on poistoilmalämpöpumput, jotka pitävät sähkönkulutuksen ja sitä myöten asumiskustannukset kohtuullisina. Koteihin tulee myös varaus valmiiksi omille aurinkopaneeleille, joten omien paneeleiden hankita on helppo toteuttaa halutessaan.


Rinnetontin kumpuilevuus tuo kodille persoonallisen ilmeen ja mahdollistaa osaan asunnoista sisäänkäynnin kahdesta kerroksesta. Yläkerran avara, ilta-auringossa paistatteleva oleskelutila ja siihen yhdistyvä tyylikäs keittiö sopivat luontevasti yhteisiin illanviettoihin. Alakerrasta löytyvät makuuhuoneet ja kotoisa sauna taas mahdollistavat vetäytymisen myös omaan rauhaan. Viihtyisien sisätilojen lisäksi aikaa voi viettää myös omalla vehreällä pihalla sekä katetun terassin tai parvekkeen suojissa.


Erillinen varastotila ja kodinhoitohuone tekevät arjen askareista sujuvia. Osassa asunnoista on myös makuuhuoneeseen aukeava kätevä vaatehuone. Laadukkaat ja huolella valitut pintamateriaalit sekä kodinkoneet taas tuovat arkeen ripauksen ylellisyyttä.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentamisen aloitus

Muuttovalmius

As. Oy Espoon Aarre alustavat asuntopohjat

Asunnon numeroHuoneiston tyyppiHuoneiston kokoVaraustilanne
A14h + k. + khh. + sauna104m2Varattu
A24h + k. + khh. + sauna104m2Vapaana
B34h + k. + khh. + sauna104m2Varattu
B44h + k. + khh. + sauna104m2Vapaana
C54h + k. + khh. + sauna104m2Vapaana
C64h + k. + khh. + sauna104m2Vapaana
D74h + k. + khh. + sauna104m2Vapaana
D84h + k. + khh. + sauna104m2Vapaana
E94h + k. + khh. + sauna104m2Vapaana
E104h + k. + khh. + sauna104m2Vapaana
F114h + k. + khh. + sauna104m2Vapaana
F124h + k. + khh. + sauna104m2Vapaana


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Arttu Saartoala
040 029 4238
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Saunalahti
Espoonlahden rannalla sijaitseva Saunalahti on noin 10 000 asukkaan vehreä kaupunginosa Espoon keskuspuiston kulmassa, lähellä Kauklahtea ja Kivenlahtea. Asuntokanta alueella on uudehkoa, pääosin 2000-luvulla rakennettua. Saunalahdesta löytyy kuitenkin edelleen myös vanhaa omakotiasutusta ja viljelysmaata.


Alueen erikoisuus on sen luonnonläheisyys: Kallvikin uimaranta merellisine maisemiin on aivan vieressä, eikä Espoon keskuspuiston metsiinkään kestä kauaa. Myös Espoon suosittu 40 kilometrin pituinen merenrantaraitti kahviloineen ja vierailukohteineen kulkee vierestä. Saunalahdessa riittää puuhaa niin kesällä kuin talvellakin – sen takaavat lähirannalla toimiva avantoseura ja keskuspuiston monipuolinen latuverkosto, jota pitkin pääsee aina Olariin saakka.


Luonnon lisäksi myös palvelut ovat lähellä, sillä kaikki välttämätön monipuolisesta koulusta lähikauppaan ja kirjastoon löytyy Saunalahdesta. Monipuolisemmat palvelut taas löytyvät viereisestä Espoonlahden kaupunginosasta.


Saunalahden asukkaita palvelee alueen toimivien peruspalveluiden lisäksi Espoonlahden uusittu kaupunkikeskus Lippulaiva, josta löytyy kaikki tarvittava: hypermarketti, erikoisliikkeet ja kahvilat sekä viihtyisä aluekirjasto. Lippulaivaan hurauttaa omalla autolla vain 10 minuutissa.


Saunalahti sijaitsee Länsiväylän ja Kehä III:n kupeessa, joten siirtyminen paikasta toiseen sujuu vaivattomasti. Suorat bussilinjat Matinkylään ja Kamppiin kulkevat aivan asunnon vierestä, ja lähin juna-asema on muutaman kilometrin päässä Kauklahdessa. Vuonna 2023 avattava Espoonlahden metroasema nopeuttaa liikkumista eri puolille Espoota ja Helsinkiä entisestään.


Myös harrastusmahdollisuudet ovat alueella monipuolisia, sillä läheisestä Espoonlahdesta löytyy muun muassa urheilupuisto, uimahalli ja ratsastuskoulu. Toisella puolen lahtea taas sijaitsee Sarfvik Golf. Myös suositut Nuuksion ja Meikon ulkoilualueet ovat helposti saavutettavissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä