AS. OY VANTAAN VIHERPEUKALO

Puutarhatie 25, 01300 Vantaa

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna + var., 131 m2

Uusia erillistaloja Vantaan Koivuhakaan!

Asunto Oy Vantaan Viherpeukalo rakennetaan Koivuhakaan osoitteeseen Puutarhatie 25.


Lue esite Katso hinnasto Ota yhteyttä

Nämä vehreän ja viehättävän pientaloalueen rauhassa sijaitsevat erillistalot hurmaavat avaralla tilasuunnittelullaan ja aikaa kestävällä ilmeellään, jossa moderni muotokieli kohtaa perinteikkään puun. Sisään astuessa huomio kiinnittyy ensimmäisenä avoimeen ruokailu- ja oleskelutilaan ja suuriin maisemaikkunoihin, jotka tuovat valon ja luonnon osaksi sisustusta. Oleskelutilasta avautuu pääsy etelään suuntaavalle pihalle, jossa voit nauttia paisteesta pitkälle iltaan, vetäytyä katetun terassin suojiin levähtämään tai vaikkapa viljellä omaa keittiöpuutarhaasi. Neljä reilunkokoista makuuhuonetta riittävät suuremmallekin perheelle tai tuovat tilaa arvostavalle mahdollisuuksia sisustamiseen.

Suurimman makuuhuoneen yhteydessä olevan vaatehuoneen lisäksi näistä kodeista löytyy runsaasti erillistä varasto- ja kodinhoitotilaa, mikä pitää huolen siitä, että asumisessa säilyy kätevyys elämäntilanteiden vaihtuessa. Huolella valitut pintamateriaalit kestävät niin aikaa kuin kulutustakin, ja laadukkaat kodinkoneet tuovat elämään silauksen arjen luksusta.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Alisa Kämäräinen

050 3732 185

As. Oy Vantaan Viherpeukalon alustavat asuntopohjat


Sijaintina Koivuhaka

Vantaan sydämessä sijaitseva Koivuhaka on noin 3000 asukkaan elinvoimainen ja uudistuva kaupunginosa, jonka alueelle on keskittynyt paljon yritystoimintaa ja työpaikkoja. Alueen asuntokannasta noin puolet on pientaloja ja puolet kerrostaloja. Tikkurilan suuralueeseen kuuluvan Koivuhaan naapurikaupunginosia ovat muun muassa Viertola, Pakkala ja Ruskeasanta ja Helsingin puolelta Suutarila ja Puistola.

Historian havinassa Koivuhaka on ollut tasaista purolaaksoa, jonka varrella on viljelty maata vuosisatojen ajan. Entisaikojen vehreys on yhä aistittavissa kaupunginosan lukuisilla viheralueilla. Koivuhaan arboretumissa eli puulajipuistossa voit hiljentyä luonnon rauhaan keskellä kaupunkia, ja Tikkurilan keskuspuiston ulkoilureiteillä ja laduilla nautit ulkoilmasta ympäri vuoden. Eteläpuolella aluetta rajaava Keravanjoki tarjoaa alueen asukkaille mahdollisuuden virkistäytyä meloen, kalastaen tai jokirannan puistoissa ulkoillen.

Alueen palvelut

Koivuhaassa asuvalle kaikki mitä toivoa saattaa on aivan käden ulottuvilla. Sujuvan arjen kannalta oleelliset peruspalvelut kuten kaupat, koulut ja päiväkodit löytyvät kaikki parin kilometrin säteeltä. Suuremman palvelutarpeen yllättäessä Koivuhaan asukkaat suuntaavat vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsevaan kauppakeskus Jumboon tai Tikkurilaan, joiden kattavista palveluista ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista jokainen löytää varmasti tarvitsemansa.

Helsingin keskustaan pääsee autoillen puolessa tunnissa, mutta sujuvat julkisen liikenteen yhteydet takaavat, että Koivuhaassa pärjää mainiosti autottakin. Lähin bussipysäkki löytyy aivan kulman takaa ja Tikkurilan vilkkaasti liikennöidylle rautatieasemalle on matkaa vajaa kolme kilometriä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin

Tietoa RS-kaupasta

Mikä RS-kauppa?

RS-kaupassa ostaja on mukana rakentamisen ajan ja maksaa asunnon myyntihintaa osissa rakentamisen aikana. RS-kohteen pintamateriaaleihin ja muutamiin muihin seikkoihin on mahdollista vaikuttaa, jos on tehnyt kaupat kohteesta ajoissa.

Nyt löytyi sopiva asunto! Miten toimin seuraavaksi?

Hienoa, että sopiva asunto löytyi!  

Asuntojen ollessa ennakkomarkkinoinnissa, voit varata sinua miellyttävän asunnon ilman sitoumuksia. Varauksen vakuudeksi pyydämme sinua maksamaan hinnastossa näkyvän varausmaksun, mutta mikäli tulet toisiin ajatuksiin asunnon ostamisen suhteen ja perut varauksen, saat varausmaksun aina välittömästi takaisin. Varausmaksu hyvitetään ensimmäisestä maksuerästä. 

Kun ennakkomarkkinointi on päättynyt, tehdään asunnosta varaajien kanssa kaupat. Mikäli asuntoja jää tämän jälkeen vapaaksi, loput asunnot myydään rakentamisen aikana halukkaille ostajille.

Milloin sitovat kaupat tehdään?

Sitovat kaupat tehdään, kun rakennushanketta hoitava RS-pankki antaa meille luvan aloittaa kauppojen tekemisen. Me kutsumme tätä hetkeä kaupantekovalmiudeksi. Kun yhtiöön saadaan kaupantekovalmius, toimitamme varaajille kauppakirjaluonnokset, perustettavaan taloyhtiöön liittyvät asiakirjat sekä RS-kauppaan liittyvät todistukset. Näihin dokumentteihin on syytä tutustua kaikessa rauhassa, ja myyntitiimimme auttaa mielellään, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä!

Miten asunnon maksaminen tapahtuu?

RS-kaupassa asuntojen hinta koostuu usein myyntihinnasta ja yhtiölainasta. Sajuconille maksetaan rakentamisen aikana asunnon myyntihinta tyypillisesti viidessä eri erässä. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi, kun kauppakirja allekirjoitetaan, ja viimeiset erät kun asunnot ovat valmiita. Yhtiölainan voit maksaa, kun muutat asuntoon ja omistusoikeus on siirtynyt sinulle. Pyydämme sinua ilmoittamaan yhtiölainan maksusta noin 1kk ennen valmistumista.

Valinnainen vuokratontti. Mikä se on?

Valinnainen vuokratontti tarjoaa asunnon ostajalle joustoa asunnon hankintaan. Voit tilanteesi mukaan valita, ostatko asuntoon liittyvän tonttiosuuden vai jäätkö tontille vuokralle. Tonttiosuus on tyypillisesti mahdollista ostaa asunnon valmistumisen yhteydessä tai tämän jälkeen aina vuosittain.

Tonttivuokra ja tontin lunastushinta on tyypillisesti sidottu elinkustannusindeksiin, ja vuokra-ajat ovat yleensä 50 vuotta. Sajucon maksaa tonttivuokrat aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin. Miten tämä onnistuu?

Kun olet tehnyt asuntokaupat, saat meiltä ohjeet ja aikataulun sisustusvalintoja varten. Asunnon sisustusesitteestä löydät valikoiman maksuttomia vaihtoehtoja mm. parketin, laattojen ja keittiön osalta. Kuulemme myös mielellään sinun toiveitasi jo asuntojen ennakkomarkkinoinnin aikana!

Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt ovat maksullisia. Kaupan jälkeen sisustusvastaavamme käy läpi toiveesi, ja laskee sinulle mitä toivomasi muutokset maksavat. Maksulliset muutostyöt laskutetaan, kun asunto on valmis.

Keittiön ja kiintokalusteiden osalta muutostyöt tehdään yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt kiintokalusteisiin ja keittiöön ovat myös maksullisia.

Mitä muita maksuja minulle tulee rakentamisen ajalta? Milloin yhtiövastikkeiden maksu alkaa?

Rakentamisen aikana maksetaan vain asunnon myyntihinta. Sajucon maksaa taloyhtiöön liittyvät kulut aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuun. Miten tämä onnistuu?

Valitettavasti asunnon pohjaratkaisuun ei yleensä ole mahdollista vaikuttaa.

Mitä tapahtuu muuton jälkeen?

Onnea uuteen kotiin! Muutaman viikon kuluttua muutosta tulemme pitämään asuntoon käyttöönottokoulutuksen. Käyttöönottokoulutuksessa asiantuntijamme käy läpi kanssasi talon lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteen sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä talotekniikkaan liittyen.

Noin kolme kuukautta muutosta pidetään taloyhtiön ensimmäinen yhtiökokous, jossa taloyhtiön hallinto luovutetaan asukkaille.

Noin 12–15 kuukautta muuton jälkeen teemme asuntoihin tarkastukset sekä tarvittavat korjaukset. Rakenteellinen vastuu asunnoista säilyy meillä asuntokauppalain mukaisesti aina 10 vuotta, joten voit asua useita vuosi turvallisesti vailla pelkoa isoista korjauskuluista!

Ostajan turva RS-kaupassa

RS-kaupassa ostajan turvaksi asunto-osakeyhtiön perustajaosakas, eli useimmin kohteen rakennuttaja, luovuttaa kohteen turva-asiakirjat pankille säilytettäviksi.  

Turva-asiakirjat ovat asuntokauppalaissa määriteltyjä ja niitä ovat esimerkiksi yhtiöjärjestys, yhtiön kaupparekisteriote ja yhtiön taloussuunnitelma. Ostajalla on oikeus tutustua turva-asiakirjoihin ennen kaupantekoa. Oleellinen asia RS-kaupassa on myös se, että perustajaosakkaan on asetettava asuntokauppalaissa pakolliset vakuudet osakkeenostajien turvaksi. Nämä vakuudet suojaavat ostajaa esimerkiksi rakentajan konkurssin varalta.

Hyödyllisiä linkkejä

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT:n asunnon ostajan oppaaseen: https://www.rakennusteollisuus.fi/Tietoa-alasta/Asuminen/Uuden-asunnon-ostajalle/

Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme