Asunto Oy Vantaan Viherpeukalo

Puutarhatie 25, 01300 Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna + var., 131 m2
Uusia erillistaloja Vantaan Koivuhakaan!
Asunto Oy Vantaan Viherpeukalo rakennetaan Koivuhakaan osoitteeseen Puutarhatie 25.


Esite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä vehreän ja viehättävän pientaloalueen rauhassa sijaitsevat erillistalot hurmaavat avaralla tilasuunnittelullaan ja aikaa kestävällä ilmeellään, jossa moderni muotokieli kohtaa perinteikkään puun. Energiatehokkaissa taloissa on tulevaisuutta ajatelle varaus omille aurinkopaneeleille ja lämmön talteenottava Niben poistoilmalämpöpumppu. Lämmönjakona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.


Sisään astuessa huomio kiinnittyy ensimmäisenä avoimeen ruokailu- ja oleskelutilaan ja suuriin maisemaikkunoihin, jotka tuovat valon ja luonnon osaksi sisustusta. Oleskelutilasta avautuu pääsy etelään suuntaavalle pihalle, jossa voit nauttia paisteesta pitkälle iltaan, vetäytyä katetun terassin suojiin levähtämään tai vaikkapa viljellä omaa keittiöpuutarhaasi. Neljä reilunkokoista makuuhuonetta riittävät suuremmallekin perheelle tai tuovat tilaa arvostavalle mahdollisuuksia sisustamiseen.


Suurimman makuuhuoneen yhteydessä olevan vaatehuoneen lisäksi näistä kodeista löytyy runsaasti erillistä varasto- ja kodinhoitotilaa, mikä pitää huolen siitä, että asumisessa säilyy kätevyys elämäntilanteiden vaihtuessa. Huolella valitut pintamateriaalit kestävät niin aikaa kuin kulutustakin, ja laadukkaat kodinkoneet tuovat elämään silauksen arjen luksusta.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 12/2023


As. Oy Vantaan Viherpeukalon alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Koivuhaka
Vantaan sydämessä sijaitseva Koivuhaka on noin 3000 asukkaan elinvoimainen ja uudistuva kaupunginosa, jonka alueelle on keskittynyt paljon yritystoimintaa ja työpaikkoja. Alueen asuntokannasta noin puolet on pientaloja ja puolet kerrostaloja. Tikkurilan suuralueeseen kuuluvan Koivuhaan naapurikaupunginosia ovat muun muassa Viertola, Pakkala ja Ruskeasanta ja Helsingin puolelta Suutarila ja Puistola.


Historian havinassa Koivuhaka on ollut tasaista purolaaksoa, jonka varrella on viljelty maata vuosisatojen ajan. Entisaikojen vehreys on yhä aistittavissa kaupunginosan lukuisilla viheralueilla. Koivuhaan arboretumissa eli puulajipuistossa voit hiljentyä luonnon rauhaan keskellä kaupunkia, ja Tikkurilan keskuspuiston ulkoilureiteillä ja laduilla nautit ulkoilmasta ympäri vuoden. Eteläpuolella aluetta rajaava Keravanjoki tarjoaa alueen asukkaille mahdollisuuden virkistäytyä meloen, kalastaen tai jokirannan puistoissa ulkoillen.


Koivuhaassa asuvalle kaikki mitä toivoa saattaa on aivan käden ulottuvilla. Sujuvan arjen kannalta oleelliset peruspalvelut kuten kaupat, koulut ja päiväkodit löytyvät kaikki parin kilometrin säteeltä. Suuremman palvelutarpeen yllättäessä Koivuhaan asukkaat suuntaavat vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsevaan kauppakeskus Jumboon tai Tikkurilaan, joiden kattavista palveluista ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista jokainen löytää varmasti tarvitsemansa.


Helsingin keskustaan pääsee autoillen puolessa tunnissa, mutta sujuvat julkisen liikenteen yhteydet takaavat, että Koivuhaassa pärjää mainiosti autottakin. Lähin bussipysäkki löytyy aivan kulman takaa ja Tikkurilan vilkkaasti liikennöidylle rautatieasemalle on matkaa vajaa kolme kilometriä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

TULOSSA

Hiekkaharju, Vantaa

Asuntojen koko 110 - 93 m2

TULOSSA

Jokiniemi, Vantaa

Koivuhaka, Vantaa

Asuntojen koko 151 m2

Kaivoksela, Vantaa

Asuntojen koko 90 m2

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 98,5 – 118 m2

TULOSSA

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 80 m2

Rajakylä, Vantaa

Asuntojen koko 117 m2

Koivuhaka, Vantaa

Asuntojen koko 131 m2

Lisää meistä:

Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää
Tutustu RS-asuntokauppaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä