As. Oy Vantaan Sydänkaura

Jyvätie 2, 01370 Vantaa

Ennakkomarkkinoinnissa

Paritalo, 4h + k. + khh. + sauna + var, 92 m2
Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna + var, 103 m2
Uusi energiatehokas paritalo ja erillistalo Vantaan Jokiniemeen!
Asunto Oy Vantaan Sydänkaura rakennetaan Jokiniemeen osoitteeseen Jyvätie 2.


Lue esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Avoin ruokailu- ja oleskelutila on näiden ilmeeltään modernien kotien sykkivä sydän: suuret maisemaikkunat päästävät luonnonvalon soljumaan sisään, ja avoin pohjaratkaisu tarjoaa luontevat puitteet yhteiselle ajanvietolle.

Laadukkailla kodinkoneilla varustetussa keittiössä kokkailee ilokseen. Samasta tilasta avautuu pääsy etelään antavalle pihalle ja todella tyylikkäälle terassille, josta voit lasituksen ansiosta nauttia pitkälle syksyyn saakka.

Erillistalossa makuuhuoneita on neljä ja paritaloasunnoissa kolme. Ylellinen sadesuihku ja lasiseinäinen sauna tuovat ripauksen spa-tunnelmaa omaan kylpyhuoneeseesi. Sisäänkäynnin yhteydessä on lämmitetty varastotila, johon harrastusvälineet ja kausivaatteet saa kätevästi säilöttyä.

Sydänkauran jokaiselle asunnolle tulee varaus aurinkopaneeleille, joten sähkölaskua säästävien paneelien asennus on helppoa ja edullista. Lämmitysmuotona toimiva vesikiertoinen lattialämmitys energiatehokkaan poistoilmalämpöpumpun kanssa pitää energiankulutuksen ja sitä myöten asumiskustannukset matalina.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


As. Oy Vantaan Sydänkauran alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Jokiniemi
Jokiniemi on Tikkurilan suuralueeseen kuuluva noin 6000 asukkaan kaupunginosa Vantaan itäosissa. Alueen talokanta on monipuolista ja koostuu sekä idyllisistä pientalokortteleista että erityisesti 2000-luvun taitteessa rakennetuista kerrostaloista.


Jokiniemi tunnetaan rauhallisena ja luonnonläheisenä asuinalueena, josta on lyhyt matka sekä Tikkurilan kattavan palvelutarjonnan että upeiden ulkoilumaastojen pariin. Keskeinen sijainti Kehä III:sen ja Tuusulanväylän kupeessa takaa hyvät kulkuyhteydet koko Uudenmaan alueelle, ja maisemaa leimaavan Keravanjoen varrelta löytyy kumpuilevaa peltomaisemaa sekä useita kävely- ja pyöräilyreittejä, joita pitkin pääsee käden käänteessä Tikkurilan keskustaan asti.


Jokiniemen alueelta löytyvät arjen peruspalvelut kuten ruokakauppa, useita päiväkoteja sekä kouluja. Vain noin kilometrin päästä Hiekkaharjun puolelta löytyy golf-kenttä, kuntosali sekä Hiekkaharjun urheilupuisto, jossa voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja jossa kesäisin järjestetään myös erilaisia kulttuuri- ja yleisötapahtumia. Suurempaan palvelutarpeeseen vastaa vain parin kilometrin päässä sijaitseva Tikkurilan keskusta lukuisine liikkeineen, ravintoloineen ja kahviloineen.

Toimivat julkisen liikenteen yhteydet takaavat, että Jokiniemessä pärjää mainiosti autottakin. Lähin bussipysäkki on kirjaimellisesti nurkan takana, ja puolentoista kilometrin päässä sijaitsevalta Hiekkaharjun juna-asemalta pääsee parissakymmenessä minuutissa Helsingin keskustaan.

Lisää meistä:

Aurinkopaneelit: Energiatehokasta ja edullista asumista uusiutuvaa energiaa hyödyntämällä
Lue lisää
Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä