Asunto Oy Vantaan Pyrstötähti

Veromäentie 15, 01510 Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 5h + avok + kh. + khh. + sauna, 115 m2

Erillistalo, 5h + avok + kh. + khh. + sauna, 116 m2

Uusia erillistaloja Veromäkeen!
Asunto Oy Vantaan Pyrstötähti rakennetaan Rajakylään osoitteeseen Veromäentie 15.


Lue esite Sisustusesite Ota yhteyttä

Nämä upeat omakotitalot on suunniteltu helpottamaan arjen askareita. Yksitasoinen pohjaratkaisu on jaettu selkeästi: sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä löytyy kodinhoitohuone, josta tie vie pesutiloihin ja saunaan. Pääoven vieressä on kätevästi varasto ja tekninen tila.

Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat ison, tilavan kokonaisuuden, jossa väljyyttä tuovat suuret, lattiaan asti auki olevat ikkunat sekä 2,8 m korkea huonekorkeus. Tyylikäs tasoitettu ja maalattu katto sekä listattomat ikkunat rauhoittavat tilaa entisestään. Olohuoneen päästä on käynti etelään päin aukeavalle terassille ja omalle pihalle. Makuuhuoneita on neljä, joista yksi on sijoitettu omaan rauhaan keittiön taakse, loput huoneet ovat kätevästi olohuoneen yhteydessä.

Talot varustellaan tehokkaalla poistoilmalämpöpumpulla, vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä lämmön talteenotolla. Pintamateriaalien valikoima ja keittiö ovat tuttuun tapaan korkealaatuiset.

Arkkitehtuuriltaan asunnot ovat modernin yksinkertaisia ja eleettömiä. Vaaleanharmaa pystypuuverhous, tumma peltikate sekä mustat ikkunanpuitteet suurissa ikkunaruuduissa antavat kodille harkitun, alueen henkeä kunnioittavan arvokkaan ilmeen.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Vantaan Pyrstötähti alustavat asuntopohjat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Veromäki
Veromäki on yksi Vantaan salatuista helmistä. Pakkalan kaupunginosaan kuuluva Veromäki on rakennettu 1950–1960 -luvulla Ylästöntien varteen. Ylästöntie on pala kuuluisaa vanhaa Kuninkaantietä, joka kulki aikanaan Turusta Viipurin kautta aina Pietariin saakka. Tie suunniteltiin yhdistämään Ruotsin valtakunnan itäiset ja läntiset osat toisiinsa, ja veromäentien läheltä löytyykin useita historiallisesti arvokkaita kohteita kuten Backaksen kartano ja Helsingin pitäjän kirkonkylän miljöö.

Nykyään Veromäki on rauhallinen pientaloalue, jossa rintamamiestalot ovat saaneet viime vuosina seuraa uudemmista pientaloista.

Veromäentieltä ei siis tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä Veromäen palvelutarjonta on poikkeuksellisen kattava, kiitos kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon. Tammiston runsaat palvelut ovat myös kävelyetäisyyden päässä. Muutaman sadan metrin päässä on Veromäen koulu, ja kilometrin säteellä toimii myös useampi päiväkoti.
Tammiston padelkentät, Kartanokosken urheilupuisto, Tiger Sports Arenan salibandykentät ja useampi frisbeegolfkenttä löytyvät aivan kivenheiton päästä tarjoten helpotusta urheilunnälkään.

Keskeisen sijaintinsa ansioista Veromäentieltä on helppo siirtyä paikasta toiseen joko julkisilla tai autolla. Kehä III:lle ajat parissa minuutissa, ja linja-autolla pääset kätevästi kohti Tikkurilaa, Myyrmäkeä tai Helsinkiä.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä