Asunto Oy Vantaan Pikkuapollo

Perhotie 3, 01490 Vantaa

Tulossa myyntiin

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna, 102 m2
Uusia erillistaloja Vantaan Nikinmäkeen!
Asunto Oy Vantaan Pikkuapollo rakennetaan Nikinmäkeen osoitteeseen Perhotie 3.


Esite Sisustusesite Ota yhteyttä

Nämä modernia pohjoismaista puuarkkitehtuuria edustavat erillistalot on suunniteltu sujuva perhearki mielessä. Kodin sydämenä toimii valoisa oleskelu- ja ruokailutila, jonka avoin tilaratkaisu tekee yhteisestä ajanvietosta luontevaa. Saarekkeellinen avokeittiö on varustettu laadukkain kodinkonein ja viimeistelty aikaa kestävin pintamateriaalein. Tila saa jatkoa arkkitehtonisesti näyttävästä päätyterassista ja pensasaidan reunustamasta pihasta, joka tarjoaa viihtyisät puitteet rentoihin illanviettoihin vaikkapa grillailun merkeissä.


Kodinhoitohuone on sijoitettu käytännöllisesti heti eteiseen, ja sisäänkäynnin yhteydestä löytyy erillinen varastotila, johon saa kätevästi säilöttyä harrastusvälineet ja kausivaatteet. Neljästä makuuhuoneesta riittää tilaa suuremmallekin perheelle. Kylpyhuoneen ylelliset sadesuihkut sekä tyylikäs lasiseinäinen sauna tuovat arjen keskelle ripauksen kylpylätunnelmaa. Lämmitysmuotona tässä kohteessa toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

MuuttovalmisAs. Oy Vantaan Pikkuapollo alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Sijaintina Nikinmäki
Vantaan koilliskulmassa sijaitseva Nikinmäki tunnetaan rauhallisena ja luonnonläheisenä asuinalueena, josta löytyy yhä kyläyhteisön tunnelmaa. Alueella asuu pysyvästi noin 4000 asukasta, ja sen talokanta koostuu pitkälti pientaloista: ensimmäiset pienkerrostalot on rakennettu Nikinmäkeen vasta 2010-luvulla. Ulkoilusta nauttivia varten Nikinmäestä löytyy runsaasti metsää ja kumpuilevaa peltoa, ja aivan kivenheiton päässä sijaitsee Sipoonkorveen kansallispuisto upeine korpimetsineen sekä marja- ja sienimaastoineen.


Suojaisasta sijainnista huolimatta Nikinmäestä pääsee sujuvasti palvelujen pariin. Päiväkotiin, kouluun ja ruokakauppaan on matkaa alle kilometri, ja aivan nurkan takana sijaitsevalta bussipysäkiltä kulkee useita suoria yhteyksiä Helsinkiin ja Vantaalle. Suurempaan palvelutarpeeseen vastaa kymmenen minuutin ajomatkan päässä oleva Keravan keskusta.

Alueen muut asunnot

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä