Asunto Oy Vantaan Lumimarja

Kylmäojantie 8-10, 01390 Vantaa

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 4h + k. + khh. + sauna + var + tekn, 91m2
Uusia erillistaloja Vantaan Ruskeasantaan!
Asunto Oy Vantaan Lumimarja rakennetaan Ruskeasantaan osoitteeseen Kylmäojantie 8-10.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Lumimarjan viehättävissä 91 m2 puurakenteisissa kodeissa pääsee elämään avarasti: lähes koko alakerta muodostuu oleskelutilan ja keittiön yhdistelmästä, joka onkin kodin ehdoton sydän. Keittiön yli viisimetrinen huonekorkeus lisää asuntoon entisestään tilan tuntua. Yläkerrassa odottaa ensimmäiseen kerrokseen avautuvan näkymän lisäksi kolme viihtyisää makuuhuonetta sekä tyylikäs kodinhoitohuone saunoineen.


Energiatehookkuuden tarpeisiin vastaa poistoilmalämpöpumppu lämmön talteenotolla. Lämmitysmuotona asunnossa toimii miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, joka on myös energiatehokas tapa lämmönjakoon. Jokaisessa kodissa on lisäksi varaus aurinkopaneeleille, joten oman uusiutuvan energian tuottamisen aloitus on halutessa helppoa.


Vaikka moderneissa sisätiloissa viihtyy, on toisinaan kiva viettää aikaa myös iltapäiväauringon lämmittämällä takapihalla. Keittiön vierestä avautuukin pääsy suurelle terassille ja vehreälle pihalle, jossa kesäpäivät hujahtavat leppoisasti vaikkapa grillaten perheen tai ystävien kesken. Viihtyisyyttä lisää aivan vieressä mutkitteleva, kauniisti soliseva Kylmäojan puro, joka tekee sijainnista erityisen tunnelmallisen.


Asunnot on suunniteltu ensisijaisesti toimiva arki mielessä. Selkeät pohjaratkaisut ja kodin yhteydestä löytyvä varastotila tekevätkin asumisesta vaivatonta. Ylellisyyttä kotiin luovat huolella mietityt pintamateriaalit sekä laadukkaat kodinkoneet.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentamisen aloitus

Muuttovalmius

As. Oy Vantaan Lumimarjan alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Ruskeasanta
Rauhallisella omakotialueella, noin 4000 asukkaan Ruskeasannassa arki sujuu leppoisasti. Alueen tervaleppä-, haapa- ja tuomipuistikot kätkevät oksillensa monia lintulajeja ja vehreä maasto kohoaa länttä kohti. Ruskeasannan länsipuolella on myös kuivaa hiekkakangasta, jonka maaperän mukaan alue on aikoinaan nimetty. Alueen itäosan maastoa taas hallitsee kauniisti mutkitteleva Kylmäojan puro, joka nimensä mukaisesti pysyy ympäri vuoden viileänä. Luonnosta pääsee nauttimaan ulkoilureittejä pitkin myös Tikkurilan keskuspuistoon, jossa kesäisin laiduntavat lampaat viihdyttävät asukkaita.


Ruskeasannasta pääsee ketterästi Helsinkiin ja maailmalle. Julkinen liikenne kulkee Kylmäojantieltä sujuvasti ja Helsinki-Vantaan lentoasema on muutaman kilometrin päässä. Arjen kannalta oleellisimmat palvelut sijaitsevat kahden kilometrin säteellä ja alueella pääsee harrastamaan monipuolisesti.


Ruskeasannassa palveluihin ei ole pitkä matka: päiväkodit, koulut ja kaupat sijaitsevat lähistöllä. Lähin bussipysäkki taas on parin sadan metrin päässä ja autolla Helsingin keskustaan pääsee hurauttamaan puolessa tunnissa. Myös viihdekauppakeskus Jumbo ja Flamingo monipuolisine palveluineen sijaitsevat vain 10 minuutin ajomatkan päässä.


Kylmäojantieltä pääsee nopeasti myös luontoon. Asunnon vierestä kulkee puro ja lähellä on sekä metsien lenkkipolut että puistot. Viereisellä Simonkylän ulkoilualueella voi käydä treenaamassa ulkokuntosalilla, juoksemassa hiekkateillä ja talvella hiihtämässä valaistuilla reiteillä. Alueen laidalla sijaitsevat myös Möskärin kuntoportaat ja suosittu pulkkamäki. Elämä ei ole hassumpaa, kun ympäristön ja palvelujen puolesta arki rullaa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Aurinkopaneeleilla
energiatehokasta ja edullista asumista
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä