AS. OY VANTAAN LUMIMARJA

Kylmäojantie 8-10, 01390 Vantaa

Erillistalo, 4h + k. + khh. + sauna + var + tekn, 91m2

Uusia erillistaloja Vantaan Ruskeasantaan!

Asunto Oy Vantaan Lumimarja rakennetaan Ruskeasantaan osoitteeseen Kylmäojantie 8-10.


Lue esite Katso hinnasto Ota yhteyttä

Lumimarjan viehättävissä 91 m2 puurakenteisissa kodeissa pääsee elämään avarasti: lähes koko alakerta muodostuu oleskelutilan ja keittiön yhdistelmästä, joka onkin kodin ehdoton sydän. Keittiön yli viisimetrinen huonekorkeus lisää asuntoon entisestään tilan tuntua. Yläkerrassa odottaa ensimmäiseen kerrokseen avautuvan näkymän lisäksi kolme viihtyisää makuuhuonetta sekä tyylikäs kodinhoitohuone saunoineen.

Vaikka moderneissa sisätiloissa viihtyy, on toisinaan kiva viettää aikaa myös iltapäiväauringon lämmittämällä takapihalla. Keittiön vierestä avautuukin pääsy suurelle terassille ja vehreälle pihalle, jossa kesäpäivät hujahtavat leppoisasti vaikkapa grillaten perheen tai ystävien kesken. Viihtyisyyttä lisää aivan vieressä mutkitteleva, kauniisti soliseva Kylmäojan puro, joka tekee sijainnista erityisen tunnelmallisen.

Asunnot on suunniteltu ensisijaisesti toimiva arki mielessä. Selkeät pohjaratkaisut ja kodin yhteydestä löytyvä varastotila tekevätkin asumisesta vaivatonta. Ylellisyyttä kotiin luovat huolella mietityt pintamateriaalit sekä laadukkaat kodinkoneet. Lämmitysmuotona asunnossa toimii miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Perttu Takkinen

044 0551 050

As. Oy Vantaan Lumimarjan alustavat asuntopohjat


Sijaintina Ruskeasanta

Rauhallisella omakotialueella, noin 4000 asukkaan Ruskeasannassa arki sujuu leppoisasti. Alueen tervaleppä-, haapa- ja tuomipuistikot kätkevät oksillensa monia lintulajeja ja vehreä maasto kohoaa länttä kohti. Ruskeasannan länsipuolella on myös kuivaa hiekkakangasta, jonka maaperän mukaan alue on aikoinaan nimetty. Alueen itäosan maastoa taas hallitsee kauniisti mutkitteleva Kylmäojan puro, joka nimensä mukaisesti pysyy ympäri vuoden viileänä. Luonnosta pääsee nauttimaan ulkoilureittejä pitkin myös Tikkurilan keskuspuistoon, jossa kesäisin laiduntavat lampaat viihdyttävät asukkaita.

Ruskeasannasta pääsee ketterästi Helsinkiin ja maailmalle. Julkinen liikenne kulkee Kylmäojantieltä sujuvasti ja Helsinki-Vantaan lentoasema on muutaman kilometrin päässä. Arjen kannalta oleellisimmat palvelut sijaitsevat kahden kilometrin säteellä ja alueella pääsee harrastamaan monipuolisesti.

Alueen palvelut

Ruskeasannassa palveluihin ei ole pitkä matka: päiväkodit, koulut ja kaupat sijaitsevat lähistöllä. Lähin bussipysäkki taas on parin sadan metrin päässä ja autolla Helsingin keskustaan pääsee hurauttamaan puolessa tunnissa. Myös viihdekauppakeskus Jumbo ja Flamingo monipuolisine palveluineen sijaitsevat vain 10 minuutin ajomatkan päässä.

Kylmäojantieltä pääsee nopeasti myös luontoon. Asunnon vierestä kulkee puro ja lähellä on sekä metsien lenkkipolut että puistot. Viereisellä Simonkylän ulkoilualueella voi käydä treenaamassa ulkokuntosalilla, juoksemassa hiekkateillä ja talvella hiihtämässä valaistuilla reiteillä. Alueen laidalla sijaitsevat myös Möskärin kuntoportaat ja suosittu pulkkamäki. Elämä ei ole hassumpaa, kun ympäristön ja palvelujen puolesta arki rullaa.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin

Tietoa RS-kaupasta

Mikä RS-kauppa?

RS-kaupassa ostaja on mukana rakentamisen ajan ja maksaa asunnon myyntihintaa osissa rakentamisen aikana. RS-kohteen pintamateriaaleihin ja muutamiin muihin seikkoihin on mahdollista vaikuttaa, jos on tehnyt kaupat kohteesta ajoissa.

Nyt löytyi sopiva asunto! Miten toimin seuraavaksi?

Hienoa, että sopiva asunto löytyi!  

Asuntojen ollessa ennakkomarkkinoinnissa, voit varata sinua miellyttävän asunnon ilman sitoumuksia. Varauksen vakuudeksi pyydämme sinua maksamaan hinnastossa näkyvän varausmaksun, mutta mikäli tulet toisiin ajatuksiin asunnon ostamisen suhteen ja perut varauksen, saat varausmaksun aina välittömästi takaisin. Varausmaksu hyvitetään ensimmäisestä maksuerästä. 

Kun ennakkomarkkinointi on päättynyt, tehdään asunnosta varaajien kanssa kaupat. Mikäli asuntoja jää tämän jälkeen vapaaksi, loput asunnot myydään rakentamisen aikana halukkaille ostajille.

Milloin sitovat kaupat tehdään?

Sitovat kaupat tehdään, kun rakennushanketta hoitava RS-pankki antaa meille luvan aloittaa kauppojen tekemisen. Me kutsumme tätä hetkeä kaupantekovalmiudeksi. Kun yhtiöön saadaan kaupantekovalmius, toimitamme varaajille kauppakirjaluonnokset, perustettavaan taloyhtiöön liittyvät asiakirjat sekä RS-kauppaan liittyvät todistukset. Näihin dokumentteihin on syytä tutustua kaikessa rauhassa, ja myyntitiimimme auttaa mielellään, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä!

Miten asunnon maksaminen tapahtuu?

RS-kaupassa asuntojen hinta koostuu usein myyntihinnasta ja yhtiölainasta. Sajuconille maksetaan rakentamisen aikana asunnon myyntihinta tyypillisesti viidessä eri erässä. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi, kun kauppakirja allekirjoitetaan, ja viimeiset erät kun asunnot ovat valmiita. Yhtiölainan voit maksaa, kun muutat asuntoon ja omistusoikeus on siirtynyt sinulle. Pyydämme sinua ilmoittamaan yhtiölainan maksusta noin 1kk ennen valmistumista.

Valinnainen vuokratontti. Mikä se on?

Valinnainen vuokratontti tarjoaa asunnon ostajalle joustoa asunnon hankintaan. Voit tilanteesi mukaan valita, ostatko asuntoon liittyvän tonttiosuuden vai jäätkö tontille vuokralle. Tonttiosuus on tyypillisesti mahdollista ostaa asunnon valmistumisen yhteydessä tai tämän jälkeen aina vuosittain.

Tonttivuokra ja tontin lunastushinta on tyypillisesti sidottu elinkustannusindeksiin, ja vuokra-ajat ovat yleensä 50 vuotta. Sajucon maksaa tonttivuokrat aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin. Miten tämä onnistuu?

Kun olet tehnyt asuntokaupat, saat meiltä ohjeet ja aikataulun sisustusvalintoja varten. Asunnon sisustusesitteestä löydät valikoiman maksuttomia vaihtoehtoja mm. parketin, laattojen ja keittiön osalta. Kuulemme myös mielellään sinun toiveitasi jo asuntojen ennakkomarkkinoinnin aikana!

Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt ovat maksullisia. Kaupan jälkeen sisustusvastaavamme käy läpi toiveesi, ja laskee sinulle mitä toivomasi muutokset maksavat. Maksulliset muutostyöt laskutetaan, kun asunto on valmis.

Keittiön ja kiintokalusteiden osalta muutostyöt tehdään yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt kiintokalusteisiin ja keittiöön ovat myös maksullisia.

Mitä muita maksuja minulle tulee rakentamisen ajalta? Milloin yhtiövastikkeiden maksu alkaa?

Rakentamisen aikana maksetaan vain asunnon myyntihinta. Sajucon maksaa taloyhtiöön liittyvät kulut aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuun. Miten tämä onnistuu?

Valitettavasti asunnon pohjaratkaisuun ei yleensä ole mahdollista vaikuttaa.

Mitä tapahtuu muuton jälkeen?

Onnea uuteen kotiin! Muutaman viikon kuluttua muutosta tulemme pitämään asuntoon käyttöönottokoulutuksen. Käyttöönottokoulutuksessa asiantuntijamme käy läpi kanssasi talon lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteen sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä talotekniikkaan liittyen.

Noin kolme kuukautta muutosta pidetään taloyhtiön ensimmäinen yhtiökokous, jossa taloyhtiön hallinto luovutetaan asukkaille.

Noin 12–15 kuukautta muuton jälkeen teemme asuntoihin tarkastukset sekä tarvittavat korjaukset. Rakenteellinen vastuu asunnoista säilyy meillä asuntokauppalain mukaisesti aina 10 vuotta, joten voit asua useita vuosi turvallisesti vailla pelkoa isoista korjauskuluista!

Ostajan turva RS-kaupassa

RS-kaupassa ostajan turvaksi asunto-osakeyhtiön perustajaosakas, eli useimmin kohteen rakennuttaja, luovuttaa kohteen turva-asiakirjat pankille säilytettäviksi.  

Turva-asiakirjat ovat asuntokauppalaissa määriteltyjä ja niitä ovat esimerkiksi yhtiöjärjestys, yhtiön kaupparekisteriote ja yhtiön taloussuunnitelma. Ostajalla on oikeus tutustua turva-asiakirjoihin ennen kaupantekoa. Oleellinen asia RS-kaupassa on myös se, että perustajaosakkaan on asetettava asuntokauppalaissa pakolliset vakuudet osakkeenostajien turvaksi. Nämä vakuudet suojaavat ostajaa esimerkiksi rakentajan konkurssin varalta.

Hyödyllisiä linkkejä

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT:n asunnon ostajan oppaaseen: https://www.rakennusteollisuus.fi/Tietoa-alasta/Asuminen/Uuden-asunnon-ostajalle/

Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme