Asunto Oy Vantaan Kurjenkello

Kangasmäenkuja 5, 01730 Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 4h + ask.h. + k. + khh. + sauna + var, 111 m2
Uusia erillistaloja Vantaan Lapinkylään
Asunto Oy Vantaan Kurjenkello rakennetaan Lapinkylään osoitteeseen Kangasmäenkuja 5.


Esite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä vehreissä maalaismaisemissa sijaitsevat kaksitasoiset erillistalot tekevät vaikutuksen näyttävällä puuarkkitehtuurillaan ja toimivilla pohjillaan. Suuret maisemaikkunat päästävät valon tulvimaan avaraan ruokailu- ja oleskelutilaan, josta avautuvalla sisennetyllä päätyterassilla voit nauttia auringosta pitkälle iltaan.


Alakerran harrastehuoneen voi tarpeidensa mukaan sisustaa vaikkapa etätyöläisen kotikonttoriksi tai kuntoiluhuoneeksi. Tyylikkäässä lasiseinäisessä saunassa ja ylellisissä sadesuihkuissa pääsee nauttimaan kylpylätunnelmasta omassa kodissaan. Kolmesta makuuhuoneesta suurimman yhteydessä on erillinen vaatehuone sekä oma parveke, jotka tuovat elämään arjen luksusta.


Kodinhoitohuone ja laadukkaat keittiökodinkoneet tekevät arjen pyörityksestä sujuvaa, ja erillinen varastotila pitää huolen siitä, että järjestys säilyy elämäntilanteiden vaihtuessakin. Tyylikkäät ja kulutusta kestävät pintamateriaalit viimeistelevät kotien ajattoman ilmeen.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 08/2023


As. Oy Vantaan Kurjenkello C-talon asuntopohja


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Lapinkylä
Luonnonkauneudestaan tunnettu Lapinkylä on Vantaanjoen länsirannalla sijaitseva, Kivistön suuralueeseen kuuluva kaupunginosa. Alue on pientalovaltaista ja kasvavaa, mutta yhä harvaan asuttua, mikä yhdessä upeiden ulkoilumaastojen kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan omaa rauhaa arvostavalle luonnon ystävälle. Lapinkylää asuttaa pysyvästi noin 1350 asukasta, mutta kesäisin alueelle tuo vilskettä Lapinniityn ryhmäpuutarha-alue, joka on kaupunkilaisten keskuudessa suosittua kesäasutusaluetta.


Autoillen Lapinkylästä pääsee kauppakeskus Jumboon kymmenessä minuutissa ja Helsingin keskustaankin vain puolessa tunnissa. Toimivat julkisen liikenteen yhteydet pitävät huolen siitä, että Lapinkylässä pärjää autottakin. Bussipysäkki on aivan kulman takana, ja Kivistön juna-asemalle on matkaa kahden kilometrin verran.


Suojaisasta sijainnista huolimatta kaikki arkipäivän peruspalvelut ovat Lapinkylässä lähellä. Lähimmät päiväkodit ja koulut ovat aivan kulman takana, minkä lisäksi parin kilometrin päässä sijaitsevasta Kivistön keskuksesta löytyy päivittäistavarakauppoja, kahviloita, ravintoloita sekä joitain erikoisliikkeitä ja –palveluita. Alueen palveluita kehitetään jatkuvasti, ja vuonna 2023 Kivistö tulee saamaan oman kauppakeskuksensa.


Suuremman palvelutarpeen iskiessä kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo kattavine palveluineen ovat vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä, ja Helsingin keskustaankin pääsee puolessa tunnissa.


Lapinkylä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös vapaa-ajan viettoon. Laajat luontoalueet tekevät alueesta ihanteellisen ulkoilusta pitävälle, ja vain muutaman kilometrin säteeltä löytyy niin golfkenttä kuin ratsutallikin. Aivan kulman takana sijaitsee Kenraalipuiston kenttä, jolla on kesäisin mahdollisuus pallopeleihin ja talvisin luisteluun. Lapsiperheitä varten alueella on useita leikkipuistoja.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

TULOSSA

Jokiniemi, Vantaa

Rajakylä, Vantaa

Asuntojen koko 117 m2

Kaivoksela, Vantaa

Asuntojen koko 90 m2

TULOSSA

Hiekkaharju, Vantaa

Asuntojen koko 110 - 93 m2

Koivuhaka, Vantaa

Asuntojen koko 131 m2

TULOSSA

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 80 m2

Vapaala, Vantaa

Asuntojen koko 120 m2

YKSI ASUNTO VAPAANA

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 111 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä