Asunto Oy Vantaan Kalliomänty

Annankalliontie 4b, 01380 Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 5h + ask.h. + k. + khh. + sauna, 119 m2
Paritalo, 4h + ask.h. + k. + khh. + sauna + tekn., 115 m2
Uusi paritalo ja erillistalo Vantaan Kuninkaalaan!
Asunto Oy Vantaan Kalliomänty rakennetaan Kuninkaalaan osoitteeseen Annankalliontie 4b.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Annankalliontien 119 m2 erillistalo ja kaksi 115 m2 paritalohuoneistoa ihastuttavat tyylikkäällä tummalla puuverhoilullaan ja kerroksellisella ilmeellään. Rinnetontti tuo näyttävän talokokonaisuuden ilmeeseen yllätyksellistä persoonallisuutta. Luonnonkaunis, kumpuileva maasto yhdistettynä rauhalliseen naapurustoon tekee tästä kohteesta erityisen houkuttelevan.


Nämä uudet kodit ovat energiatehokkaita ja lämmön talteenotolla varusteltu poistoilmalämpöpumppu pitäö sähkönkulutuksen ja asumiskustannukset kohtuullisina. Jokaiselle asunnolle tulee myös varaus omia aurinkopaneeleja varten, joten sijoitus omaan uusiutuvan energian tuotantoon on helppo tehdä tulevaisuudessa.


Erillistalossa on neljän makuuhuoneen lisäksi askarteluhuone, joten asunto soveltuu mainiosti suuremmallekin perheelle tai tilaa arvostaville asukkaille. Paritaloissa sisäänkäynti on sijoitettu toisen kerroksen oleskelutilojen yhteyteen ja maisemaikkunoista avautuva luonto on vaikuttava.


Avoin pohjaratkaisu yhdistettynä suuriin maisemaikkunoihin tuokin koteihin ylellisen silauksen. Kodinhoitohuone on kaikissa asunnoissa sijoitettu alakertaan käytännönläheisesti pesutilojen välittömään läheisyyteen. Etelän suuntaan aukeavat parveke, suuri katettu terassi ja oma piha taas luovat idylliset puitteet perheen tai vieraiden viihdyttämisen kauniina kesäpäivinä.


Kodin tyylikkäät pintamateriaalit on suunniteltu kestämään aikaa. Laadukkaat kodinkoneet, modernit laattavalinnat sekä asukaslähtoisesti suunnitellut valaisuratkaisut tuovat lopullisen silauksen kodin viihtyisään tunnelmaan.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Vantaan Kalliomänty as 2 pohjakuvaOta yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Kuninkaala
Kuninkaala, entinen Fastböle, on Helsingin pitäjän vanhoja kyliä ja siitä löytyy mainintoja asiakirjoissa jo 1500-luvulta. Nykyisin Kuninkaala on lähes 3000 asukkaan kaupunginosa, joka kuuluu Suur-Tikkurilan alueeseen. Valtaosa asutuksesta on pientaloja, jotka jakautuvat kolmelle erilliselle asuinalueelle: Heidehofiin, Kuusikkoon ja Lahdenväylän kupeessa sijaitsevaan Hakkilankallioon.


Kuninkaalan naapurikaupunginosia ovat Jokiniemi, Hakkila, Puistola ja Heikinlaakso. Koko eteläraja on yhteinen Helsingin kanssa. Alueella sijaitsevat myös idyllinen Konungsin kartano ja Påkaksen kotiseututalo sekä Tikkurilan maalitehtaat, joiden läheisyydestä löytyy Maalarimuseo.


Kuninkaala on lapsiperheiden suosimaa rauhallista aluetta. Luonto on vehreää ja ulkoilumahdollisuuksia on lukuisia. Alueella sijaitseva Kalkkikallion luonnonsuojelualue on ulkoilijoiden suosiossa: luolat ja metsäiset vaellusreitit houkuttavat lähiretkelle ja lapsiperheitä seikkailuun.


Kuninkaalan Hakkilankallion lähialueen palvelut sijoittuvat läheiseen Porttipuiston kauppakeskittymään. Kattavat lisäpalvelut löytyvät kävelymatkan päästä Hakunilasta ja parin minuutin ajomatkan päästä Jokiniemestä. Kuninkaalassa Kuusikolla on oma koulunsa ja päiväkotinsa, Heidehofissa taas Montessori-opetukseen perustuva päiväkoti.


Kulkuyhteydet Kuninkaalaan ovat hyvät, sillä lähellä kulkevat Kehä III ja Lahdenväylä. Kyytitien bussit taas vievät alueen läpi Tikkurilan ja Hakunilan keskustoihin. Lähin rautatieasema on Tikkurilassa, jossa kaukojunatkin pysähtyvät. Kuninkaalan omia kaupallisia palveluita ovat Porttipuiston suuret erikoiskaupat sekä Helsinki Outlet -ostoskylä.


Suurempaankaan metsään ei ole Hakkilankalliolta pitkä matka, sillä Sipoonkorven kansallispuisto aarniometsineen löytyy reilun viiden kilometrin päästä. Puiston laitamilla sijaitsee myös suosittu Kuusijärven uimaranta, joka tyypillisesti lämpenee jo alkukesästä. Kuusijärvellä viihdytään myös talvella savusaunoen, avantouiden ja hiihtäen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Kaivoksela, Vantaa

Asuntojen koko 90 m2

Rajakylä, Vantaa

Asuntojen koko 117 m2

TULOSSA

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 80 m2

Koivuhaka, Vantaa

Asuntojen koko 151 m2

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 98,5 – 118 m2

YKSI ASUNTO VAPAANA

Kivistö, Vantaa

Asuntojen koko 111 m2

Koivuhaka, Vantaa

Asuntojen koko 131 m2

YKSI ASUNTO VAPAANA

Ylästö, Vantaa

Asuntojen koko 112 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Lue tästä mitä RS-kauppa tarkoittaa?
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä