Asunto Oy Helsingin Vihne

Lukupolku 11a ja 11b, 00680 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 4h + k + sauna, 95 m2
Erillistalo, 5h + k + sauna, 104 m2
Paritalo, 3h + k + sauna, 64 m2
Paritalo, 3h + k + sauna, 65 m2
Viihtyisä koti Itä-Pakilasta
Asunto Oy Helsingin Vihne rakennetaan Itä-Pakilaan osoitteeseen
Lukupolku 11a ja 11b.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Kuuden asunnon kotoisa taloyhtiö tarjoaa kodin monenlaisissa elämäntilanteissa. Neljä tarkasti suunniteltua paritaloa toimivat hyvin pienemmälle perheelle. Kaksi makuuhuonetta on sijoitettu eri puolille asuntoa, tarjoten molempiin tiloihin omaa rauhaa. Suuri olohuone yhdistettynä keittiöön ja ruokailutilaan tuo kotiin tarvittavaa avaruuden tunnetta, ja keskeltä kotia löytyy pesuhuone saunoineen. Suuret ikkunat tuovat näihin kolmioihin valoa ja väljyyttä.

Erillistaloja Asunto Oy Helsingin Vihneseen rakentuu kaksi. Toinen kodeista on kahdessa tasossa, toinen yhdessä. Kaksitasoisen erillistalon alakerta on pyhitetty yhdessäoloon ja ruuanlaittoon. Tyylikäs saarekella varustettu keittiö tarjoaa paljon laskutilaa helpottaen kodin askareita. Eteisen yhteydestä noustaan toiseen kerrokseen, jossa on kolme tilavaa makuuhuonetta sekä kodinhoitotilat, pesuhuone ja sauna.

Yksitasoinen erillistalo sopii perheelle, joka tarvitsee useamman makuuhuoneen. Tässä kodissa niitä on peräti neljä, tinkimättä makuuhuoneiden koosta. Kodinhoitotilat on sijoitettu eteisen yhteyteen, mikä tekee arjesta sujuvaa. Iso L-mallinen keittiö saarekkeella tekee keittiössä touhuamisesta vaivatonta. Tilaa jää silti runsaasti ruokapöydälle sekä olohuoneen kalusteille. Länteen ja etelään päin avautuvat ikkunat takaavat, että luonnonvaloa on tarjolla myös talvella.

Arkkitehtitoimisto Kanttia2:n suunnittelmat kodit ovat arkkitehtonisesti aikaa kestäviä, ja värityksessä suositaan alueen henkeen sopivia luonnonläheisiä sävyjä.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


As. Oy Helsingin Vihneen asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Sarita Kamula
040 584 8859
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Itä-Pakila

Vihneen kodit sijaitsevat aivan Itä-Pakilan pohjoisosassa. 100m päästä maisema vaihtuu kodikkaista rintamamiestaloista idylliseen siirtolapuutarhaan, joiden polkuja pitkin kävelemällä päädyt Vantaanjoen kävelypoluille. Pohjoiseen päin suunnatessa noin 300m päästä löydät 1790-luvulla rakennetun historiallisen Tuomarinkylän kartanon miljöön. Käy ehdottomasti kokeilemassa alueelta löytyvän Ravintola Annan Kartanon tarjottavia! Kartanon alue on tunnettu hevosharrastajien mekkana.Kesän helteillä voit käydä Pakilan uimarannalla jonne pääset kävellen siirtolapuutarhan läpi.
Urheilunnälkäisen matka on lyhyt niin Oulunkylän urheilupuistoon kuin Paloheinän laduille ja golfkentälle.


Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä