Asunto Oy Helsingin Palttina

Raitamäentie 26, 00950 Helsinki

Myynnissä

Paritalo, 3h + k. + khh. + sauna + var./tekn., 68 m2
Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna + var./tekn., 99 m2
Uusi erillistalo ja paritalo Helsingin Vartiokylään!
Asunto Oy Helsingin Palttina rakennetaan Vartiokylään osoitteeseen Raitamäentie 26.


Lue esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä ihastuttavalla ja vehreällä pientaloalueella sijaitsevat kodit hurmaavat tehokkaalla tilasuunnittelullaan ja modernia pohjoista arkkitehtuuria edustavalla ilmeellään. Vaalea puuverhoilu ja selkeät linjat luovat ajattoman ja raikkaan vaikutelman, ja suuret maisemaikkunat päästävät valon tulvimaan alakerran yhdistettyyn oleskelu- ja ruokailutilaan. Pensasaidan reunustama piha ja terassi tarjoavat kotoisat puitteet kesäiseen illanviettoon tai saunaillan jälkeiseen rentoutumiseen.


Paritaloasunnoista löytyy kaksi tilavaa makuuhuonetta ja erillistalosta neljä. Kodinhoitohuone ja erillinen varastotila pitävät huolen siitä, että arki kulkee kätevästi myös ajan kuluessa ja elämäntilanteiden vaihtuessa. Huolella valitut pintamateriaalit kestävät niin aikaa kuin kulutustakin, ja laadukkaat kodinkoneet tuovat elämään silauksen arjen ylellisyyttä. Lämmitysmuotona toimii miellyttävä ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 06/2023

As. Oy Helsingin Palttinan alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Vartioharju
Vartioharju on Helsingin itäiseen suurpiiriin kuuluva noin 6000 asukkaan asuinalue. Rauhallinen Vartioharju tunnetaan kaartuvista kaduistaan, joita viehättävät pientalot ja puistomaiset pihat reunustavat. Parin kilometrin päässä siintävä Vartiokylänlahti uimarantoineen ja venesatamineen tuo alueelle merellistä tunnelmaa, minkä lisäksi lähialueilta löytyy runsaasti puistoja ja kiehtovia luontokohteita kuten Mustavuoren lehto ja Vartiokylän linnavuori.


Keskustan sykkeeseen pääsee Itäväylää pitkin kätevästi parissakymmenessä minuutissa, mutta sujuvien julkisen liikenteen yhteyksien ansiosta alueella pärjää mainiosti autottakin. Vartioharjussa viihdytään erinomaisesti, mistä kertoo sekin, että Vartioharju tunnetaan Helsingin helsinkiläisimpänä asuinalueena: sen asukkaista suhteessa suurin osa on syntyperäisiä paikkakuntalaisia.


Vartioharjussa asuvat saavat nauttia erittäin kattavista palveluista. Päivittäistavarakaupat, päiväkodit ja opinahjot alakoulusta ammattikorkeakouluun löytyvät kaikki parin kilometrin säteeltä, minkä lisäksi lähistöllä on useita persoonallisia ja tunnelmallisia paikkoja kuten historiaa haviseva Puotilan kartano ravintoloineen ja rannan ihastuttavat kahvituvat.


Erilaisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia tarjoavat alueen lukuisat veneily- ja melontaseurat, urheilukentät ja –keskukset. Mikäli mielii kuitenkin merta edemmäs kalaan, on kauppakeskus Itikseen vain parin kilometrin matka. Puolentoista kilometrin päässä sijaitsevalta Puotilan metroasemalta pääsee Helsingin keskustaan noin viidessätoista minuutissa, minkä lisäksi bussit kulkevat jatkuvasti vain muutaman sadan metrin päässä olevalta bussipysäkiltä.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä