Asunto Oy Helsingin Onnenruusu

Lappeentie 30, 00950 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 4h + k. + khh. + sauna + var, 95 m2
Paritalo, 3h + ask.h. + k. + khh. + sauna + var + tekn., 91 m2
Uusia erillistaloja Helsingin Vartioharjuun
Asunto Oy Helsingin Onnenruusu rakennetaan Vartioharjuun osoitteeseen Lappeentie 30.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä vehreällä ja viehättävällä pientaloalueella sijaitsevat kodit ihastuttavat skandinaavisen vähäeleisellä tyylikkyydellään ja toimivalla tilasuunnittelullaan. Suuret maisemaikkunat päästävät luonnonvalon soljumaan sisätiloihin, ja avara ruokailu- ja oleskelutila tarjoaa luontevat puitteet yhteiselle ajanvietolle vaikkapa ruoanlaiton merkeissä. Oleskelutilan yhteydestä avautuu pääsy etelään antavalle terassille, joka paritaloasunnoissa on rakennettu viehättävästi rinteeseen.


Erillistaloista löytyy kolme makuuhuonetta ja paritaloista kaksi sekä yksi harrastehuone, joka soveltuu loistavasti vaikkapa rauhalliseksi kotikonttoriksi. Tyylikkäissä kylpytiloissa on kaksi ylellistä sadesuihkua sekä lasiseinäinen sauna, jossa on trendikäs lauteisiin upotettu kiuas.


Kodinhoitohuone ja laadukkaat keittiökodinkoneet tekevät arjen pyörityksestä sujuvaa, minkä lisäksi varastotilaa on runsaasti. Tyylikkäät ja kestävät pintamateriaalit viimeistelevät kotien ajattoman ilmeen.


Energiatehokkuus on otettu huomioon suunnittelussa ja asuntoihin tulee varaus valmiiksi omille aurinkopaneeleille. Näin paneelien hankinta ja oma uusituvan energian tuotanto on helppo toteuttaa halutessaan. Energiatehokas ja moderni poistoilmalämpöpumppu pitää lämmityksen sähkönkulutuksen kohtuullisena.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


As. Oy Helsingin Onnenruusun alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Vartioharju
Vartioharju on Helsingin itäiseen suurpiiriin kuuluva noin 6000 asukkaan asuinalue. Rauhallinen Vartioharju tunnetaan kaartuvista kaduistaan, joita viehättävät pientalot ja puistomaiset pihat reunustavat. Parin kilometrin päässä siintävä Vartiokylänlahti uimarantoineen tuo alueelle merellistä tunnelmaa, minkä lisäksi lähialueilta löytyy runsaasti puistoja ja kiehtovia luontokohteita kuten Mustavuoren lehto ja Vartiokylän linnavuori.


Keskustan sykkeeseen pääsee Itäväylää pitkin kätevästi parissakymmenessä minuutissa, mutta sujuvien julkisen liikenteen yhteyksien ansiosta alueella pärjää mainiosti autottakin.


Vartioharjussa viihdytään erinomaisesti, mistä kertoo sekin, että Vartioharju tunnetaan Helsingin helsinkiläisimpänä asuinalueena: sen asukkaista suhteessa suurin osa on syntyperäisiä paikkakuntalaisia.


Vartioharjussa asuvat saavat nauttia erittäin kattavista palveluista. Päivittäistavarakaupat, päiväkodit ja opinahjot alakoulusta ammattikorkeakouluun löytyvät kaikki parin kilometrin säteeltä, minkä lisäksi lähistöllä on useita persoonallisia ja tunnelmallisia paikkoja kuten historiaa haviseva Puotilan kartano ravintoloineen ja rannan ihastuttavat kahvituvat. Erilaisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia tarjoavat alueen lukuisat veneily- ja melontaseurat, urheilukentät ja –keskukset. Vielä suuremman ostotarpeen iskiessä Itäkeskuksen palvelukeskittymä on vain parin kilometrin päässä.


Puolentoista kilometrin päässä sijaitsevalta Puotilan metroasemalta pääsee Helsingin keskustaan noin viidessätoista minuutissa, minkä lisäksi bussit kulkevat jatkuvasti vain muutaman sadan metrin päässä olevalta bussipysäkiltä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

TULOSSA

Tapaninvainio, Helsinki

Vartiokylä, Helsinki

Asuntojen koko 91,5 – 95 m2

Itä-Pakila, Helsinki

Asuntojen koko 124 m2

Itä-Pakila, Helsinki

Asuntojen koko 73 - 98 m2

Rohkatie 8, 00660 Helsinki

Asuntojen koko 111 tai 113 m2

YKSI ASUNTO VAPAANA

Maununneva, Helsinki

Asuntojen koko 111 m2

Tapaninvainio, Helsinki

Asunnon koko 106 m2

Mellunkylä, Helsinki

Asuntojen koko 111 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä