Asunto Oy Helsingin Onnenkehto

Rohkatie 9b, 00660 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Paritalo, 5h + k + kph + s + var, 93 m2
Uudet paritaloasunnot Helsingin Pakilaan!
Rakennamme tämän modernin paritalon Pakilaan osoitteeseen Rohkatie 9b.


Ota yhteyttä

Näissä upeissa paritaloasunnoissa on käytännölliset pohjat: alakerta on lähes kokonaan pyhitetty yhteiselle ajanvietolle suuressa oleskelutilassa ja lähes kaikki makuuhuoneet löytyvät omasta rauhasta yläkerrasta. Erityisen houkuttelevan tästä kodista tekee ilta-aurinkoon avautuva terassi!


Olohuoneeseen näyttävyyttä ja tilan tuntua tuo korkea ja ylös asti avoin huonekorkeus. Lisäksi tila täyttyy runsaasta luonnonvalosta, joka tulvii sisälle pitkin päivää.Yksi makuuhuone löytyy alakerrasta ja loput kolme ovat sijoitettu yläkertaan. Yläkerrasta löytyy lisäksi myös kylpy- ja vaatehuoltotilat sekä sauna.Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Helsingin Onnenkehto alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Pakila
Vehreistä kujistaan ja idyllisistä rintamamiestaloistaan tunnettu Länsi-Pakila on Pakilan kaupunginosaan kuuluva asuinalue Pohjois-Helsingissä, noin kymmenen kilometrin päässä ydinkeskustasta. Alueen persoonallinen ilme yhdistettynä loistaviin palveluihin ja kulkuyhteyksiin tekevät Länsi-Pakilasta erittäin halutun asuinalueen. Alueella asuu pysyvästi noin 7000 asukasta.


Länsi-Pakilassa saa nauttia sekä keskeisen sijainnin kätevyydestä että luonnonläheisestä tunnelmasta. Lähistöltä löytyy useita virkistysalueita kuten Keskuspuisto ja kukkaloistostaan tunnettu Pakilan siirtolapuutarha, ja Kehä I:stä ja Tuusulanväylää pitkin pääsee liikkumaan mutkattomasti mihin suuntaan hyvänsä.


Länsi-Pakilassa kaikki sujuvan arjen kannalta oleelliset palvelut ovat aivan lähettyvillä. Lähistöltä löytyy useita kouluja, päiväkoteja ja päivittäistavarakauppoja sekä joitain erikoisliikkeitä ja palveluita kuten kirjasto, apteekki ja kukkakauppa. Lähin terveysasema on vain kilometrin päässä Paloheinän puolella.


Kattavien peruspalveluiden lisäksi Länsi-Pakila tarjoaa asukkailleen loistavat harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Keskuspuiston upeat ulkoilureitit houkuttelevat luontoon liikkumaan, ja Pirkkolan liikuntapuistossa voi harrastaa useita eri urheilulajeja ympäri vuoden. Kulttuuri- ja taidekasvatusta tarjoavat Pakilan musiikkiopisto sekä Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu, ja paikallinen nuorisotalo järjestää alueen nuorille monipuolista toimintaa.


Kulkuyhteydet ovat Länsi-Pakilassa niin ikään erinomaiset. Paikasta toiseen on helppo liikkua autoillen, pyöräillen tai julkisilla, ja Helsingin keskustaan pääsee suoralla bussiyhteydellä puolessa tunnissa.

Lisää meistä:

Aurinkopaneelit: Energiatehokasta ja edullista asumista uusiutuvaa energiaa hyödyntämällä
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä