Asunto Oy Helsingin Metso

Kansantie 10, 00680 Helsinki

Tulossa myyntiin

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna, 132 m2

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna, 133 m2

Uusia erillistaloja Länsi-Pakilaan
Asunto Oy Helsingin Metso rakennetaan Itä-Pakilaan osoitteeseen Kansantie 10.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Rauhalliseen Itä-Pakilaan nousevat erillistalot tarjoavat puitteet mukavan rauhalliselle elämälle. Täällä on mahdollisuus nauttia pienistä hetkistä, vaikka omassa saunassa rauhoittuen tai tilavassa keittiössä kokkaillen. Tilavat kodit tarjoavat mahdollisuuksia myös eri elämäntilanteisiin, ja tilanjako on huolella suunniteltu arjen tarpeisiin.


A- & D-asuntojen erityispiirteenä on neljän makuuhuoneen lisäksi erillinen saunarakennus, jonne pääset kulkemaan katettua terassia pitkin. Pukuhuoneesta on käynti kylpyhuoneeseen sekä tyylikkääseen lasiseinällä varustettuun saunaan. B- & C-asunnoissa on upea, erillinen saunasiipi yhdistettynä kodinhoitohuoneeseen, sekä peräti viisi makuuhuonetta. Alakerran makuuhuonetta voit hyödyntää esimerkiksi työ- tai vierashuoneena.


Kaikissa kodeissa näkymä aukeaa joko etelään tai länteen, näin päivänvalo pääsee sisälle vuodenajasta riippumatta. Vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa suurien ikkunoiden toteuttamisen aivan lattianrajaan asti, tehden tiloista valoisia ja avaria. Myös yläkerran ikkunat ovat suurelta osin lattiaan saakka.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentamisen aloitus

Muuttovalmius

As. Oy Helsingin Metso asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Itä-Pakila
Pakilan kaupunginosassa sijaitseva Itä-Pakila on koti noin 3500 asukkaalle. Itä-Pakila on rauhallista pientaloaluetta, ja sijaitsee Tuusulanväylän itäpuolella rajoittuen Vantaanjokeen ja etelässä Oulunkylään. Pohjoisessa Itä-Pakila päättyy Tuomarinkylän peltoihin.


Itä-Pakilassa Vantaanjoen lähistöllä sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokas Pakin Talo, jonka historia ulottuu aina 1600-luvulle saakka. Alueelle omaleimaista onkin yhdistelmä Vantaanjoen rantamaisemaa, rannan tuntumassa olevat siirtolapuutarhat sekä alueen länsipuolella olevat jylhät rinteet, jonne on rakennettu upeita arvotaloja.
Kansantiellä pääset nauttimaan loistavista lähipalveluista. Muutaman sadan metrin päässä ovat koulut, päiväkoti ja ruokakauppa. Urheilun ystäviä palvelee 500 metrin päästä löytyvä Oulunkylän liikuntapuisto jäähalleineen, laadukas tekonurmi, yleisurheilukenttä ja tenniskentät. Talvisin liikuntapuistossa on tenniskenttien tilalla tunnettu tekojäärata.
Ulkoilumaastoja on tarjolla Vantaanjoen varrella, ja Pakin Talon vierestä kulkevat hiihtoladut ovat lyhyen kävelymatkan päässä, mutta vähälumisena talvena tekolunta löytyy Paloheinästä, jossa kesäisin pelataan Golfia.

Asunto Oy Helsingin Elokorento havainnekuva

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta

Lue lisää

Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn

Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä