Asunto Oy Helsingin Kuusitiainen

Vasarakuja 4, 00700 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna + var., 114 m2
Paritalo, 4h + k. + ask.h. + khh. + sauna + var., 125 m2
Uusia asuntoja Helsingin Fallkullaan!
Asunto Oy Helsingin Kuusitiainen rakennetaan Fallkullaan osoitteeseen Vasarakuja 4.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Helsingin Fallkullan asuinalueelle nousee omakotitalon ja kahden paritalon viehättävä kokonaisuus. Nämä modernit kaksikerroksiset kodit on suunniteltu asukkaille, jotka kaipaavat keskeistä sijaintia ja kasvavan alueen palveluita.


Kotien rakentamisessa otetaan huomioon energiatehokkuus ja jokaiselle asunnolle asennetaan varaus aurinkopaneeleille, joten oman uusituvan energian lähteen hankinta on halutessa helppoa sekä kustannustehokasta. Kotien poistoilman lämmön talteenotolla varusteltu poistoilmalämpöpumppu on pitkäikäinen ja energiatehokas lämmitysratkaisu.


Kumpuileva maasto mahdollistaa sisäänkäynnin 125 m2 paritaloasuntoihin kahdesta kerroksesta. Tilaviin kolmen makuuhuoneen asuntoihin kuuluu myös erillinen askarteluhuone, joka sopii hyvin vaikka etätyöskentelyyn tai erilaisille harrasteille. 114 m2 omakotitalo taas tarjoaa oman rauhan ja neljä makuuhuonetta isommallekin perheelle. Kotien sydäminä toimivat valoisat olohuoneet, jotka yhdistyvät saumattomasti avokeittiöön. Yhteistä aikaa perheen tai ystävien kesken pääsee viettämään myös omalle aurinkoiselle pihalle tai löylyjen lämpöön. Erillinen kodinhoitohuone sekä vaatehuone ja lämmin varastotila taas helpottavat arjen askareita.


Kodin skandinaavisen ilmeen viimeistelevät laadukkaat pintamateriaalit ja tasokkaat kodinkoneet. Lämmönjakojärjestelmänä asunnoissa toimii miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Helsingin Kuusitiaisen alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Falkulla
Fallkulla kuuluu Malmin lentokentän uuteen, kehittyvään ja kasvavaan asuinalueeseen. Tällä hetkellä alueella asustaa vain pari tuhatta ihmistä, mutta suunnitteilla on koteja lukuisille uusille asukkaille. Alueen kasvaessa myös naapuruston palvelut kehittyvät. Ennen kotien pystytystä entisen lentokentän alue palvelee kaupunkilaisten yhteisenä, viihtyisänä virkistysalueena.


Alueella on lisäksi jo yli 30 vuoden ajan toiminut idyllinen Fallkullan kotieläintila, jossa pääsee tutustumaan muun muassa vuohiin, kaneihin ja hevosiin. Tilalla järjestetään nuorille myös viihtyisää ja opettavaista leiritoimintaa. Lisäksi alue tarjoaa mahdollisuuden palstaviljelyyn sekä idyllisiin kävelyihin avarissa peltomaisemissa tai Longinojan varrella.


Koillis-Helsingin keskuksena toimivan Malmin naapureita ovat muun muassa pientalovaltaiset Tapanila ja Puistola sekä moderni Viikki yliopistokampuksineen. Vaikka lentokentän alue on vielä kehittymässä, löytyy lähistöltä jo kaikki oleelliset palvelut kaupoista kouluihin. Malmin juna-asemalle pääsee hetkessä ja bussi kulkee lähes ovelta. Juna kiitää muun muassa Helsingin keskustaan vain vartissa.


Malmin alueelta löytyy kaikki arjen tärkeät palvelut: suuret ja pienet marketit, koulut, apteekit, ravintolat, terveyskeskus ja sairaala sekä muun muassa eläinlääkäri. Myös harrastusmahdollisuuksia riittää – siitä huolehtivat Malmin ja Tapanilan urheiluhallien sekä läheisten liikuntapuistojen monipuoliset lajitarjonnat.


Kulttuurista kiinnostuneet voivat suunnata Malmitaloon, jossa pääsee nauttimaan niin musiikista, elokuvista kuin muistakin taide-elämyksistä. Samoissa tiloissa toimivat myös kirjasto, työväenopisto ja musiikkiopisto. Retkikohteista muun muassa Lammassaari sekä Sipoonkorven vehmas ja maalaismainen kansallispuisto ovat lähellä.


Keskeinen sijainti Lahdenväylän kupeessa sekä Kehä I ja III:n välissä mahdollistaa sujuvan siirtymisen paikasta toiseen. Omaa autoa ei Malmilla kuitenkaan tarvitse, sillä juna kuljettaa nopeasti eri puolille pääkaupunkiseutua. Bussiliikenteen solmukohdasta pääsee kätevästi myös sinne, minne juna ei kulje. 2020–2030-lukujen vaihteessa rakennettava pikaraitiotie sujuvoittaa julkista liikennettä entisestään.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä