AS. OY HELSINGIN KUUSITIAINEN

Vasarakuja 4, 00700 Helsinki

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna + var., 114 m2
Paritalo, 4h + k. + ask.h. + khh. + sauna + var., 125 m2

Uusia asuntoja Helsingin Fallkullaan!

Asunto Oy Helsingin Kuusitiainen rakennetaan Fallkullaan osoitteeseen Vasarakuja 4.


Lue esite Katso hinnasto Ota yhteyttä

Helsingin Fallkullan asuinalueelle nousee omakotitalon ja kahden paritalon viehättävä kokonaisuus. Nämä modernit kaksikerroksiset kodit on suunniteltu asukkaille, jotka kaipaavat keskeistä sijaintia ja kasvavan alueen palveluita.

Kumpuileva maasto mahdollistaa sisäänkäynnin 125 m2 paritaloasuntoihin kahdesta kerroksesta. Tilaviin kolmen makuuhuoneen asuntoihin kuuluu myös erillinen askarteluhuone, joka sopii hyvin vaikka etätyöskentelyyn tai erilaisille harrasteille. 114 m2 omakotitalo taas tarjoaa oman rauhan ja neljä makuuhuonetta isommallekin perheelle. Kotien sydäminä toimivat valoisat olohuoneet, jotka yhdistyvät saumattomasti avokeittiöön. Yhteistä aikaa perheen tai ystävien kesken pääsee viettämään myös omalle aurinkoiselle pihalle tai löylyjen lämpöön. Erillinen kodinhoitohuone sekä vaatehuone ja lämmin varastotila taas helpottavat arjen askareita.

Kodin skandinaavisen ilmeen viimeistelevät laadukkaat pintamateriaalit ja tasokkaat kodinkoneet. Lämmitysmuotona asunnoissa toimii miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Perttu Takkinen

044 0551 050

As. Oy Helsingin Kuusitiaisen alustavat asuntopohjat


Sijaintina Fallkulla

Fallkulla kuuluu Malmin lentokentän uuteen, kehittyvään ja kasvavaan asuinalueeseen. Tällä hetkellä alueella asustaa vain pari tuhatta ihmistä, mutta suunnitteilla on koteja lukuisille uusille asukkaille. Alueen kasvaessa myös naapuruston palvelut kehittyvät. Ennen kotien pystytystä entisen lentokentän alue palvelee kaupunkilaisten yhteisenä, viihtyisänä virkistysalueena. Alueella on lisäksi jo yli 30 vuoden ajan toiminut idyllinen Fallkullan kotieläintila, jossa pääsee tutustumaan muun muassa vuohiin, kaneihin ja hevosiin. Tilalla järjestetään nuorille myös viihtyisää ja opettavaista leiritoimintaa. Lisäksi alue tarjoaa mahdollisuuden palstaviljelyyn sekä idyllisiin kävelyihin avarissa peltomaisemissa tai Longinojan varrella.

Koillis-Helsingin keskuksena toimivan Malmin naapureita ovat muun muassa pientalovaltaiset Tapanila ja Puistola sekä moderni Viikki yliopistokampuksineen. Vaikka lentokentän alue on vielä kehittymässä, löytyy lähistöltä jo kaikki oleelliset palvelut kaupoista kouluihin. Malmin juna-asemalle pääsee hetkessä ja bussi kulkee lähes ovelta. Juna kiitää muun muassa Helsingin keskustaan vain vartissa.

Alueen palvelut

Malmin alueelta löytyy kaikki arjen tärkeät palvelut: suuret ja pienet marketit, koulut, apteekit, ravintolat, terveyskeskus ja sairaala sekä muun muassa eläinlääkäri. Myös harrastusmahdollisuuksia riittää – siitä huolehtivat Malmin ja Tapanilan urheiluhallien sekä läheisten liikuntapuistojen monipuoliset lajitarjonnat. Kulttuurista kiinnostuneet voivat suunnata Malmitaloon, jossa pääsee nauttimaan niin musiikista, elokuvista kuin muistakin taide-elämyksistä. Samoissa tiloissa toimivat myös kirjasto, työväenopisto ja musiikkiopisto. Retkikohteista muun muassa Lammassaari sekä Sipoonkorven vehmas ja maalaismainen kansallispuisto ovat lähellä.

Keskeinen sijainti Lahdenväylän kupeessa sekä Kehä I ja III:n välissä mahdollistaa sujuvan siirtymisen paikasta toiseen. Omaa autoa ei Malmilla kuitenkaan tarvitse, sillä juna kuljettaa nopeasti eri puolille pääkaupunkiseutua. Bussiliikenteen solmukohdasta pääsee kätevästi myös sinne, minne juna ei kulje. 2020–2030-lukujen vaihteessa rakennettava pikaraitiotie sujuvoittaa julkista liikennettä entisestään.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin

Tietoa RS-kaupasta

Mikä RS-kauppa?

RS-kaupassa ostaja on mukana rakentamisen ajan ja maksaa asunnon myyntihintaa osissa rakentamisen aikana. RS-kohteen pintamateriaaleihin ja muutamiin muihin seikkoihin on mahdollista vaikuttaa, jos on tehnyt kaupat kohteesta ajoissa.

Nyt löytyi sopiva asunto! Miten toimin seuraavaksi?

Hienoa, että sopiva asunto löytyi!  

Asuntojen ollessa ennakkomarkkinoinnissa, voit varata sinua miellyttävän asunnon ilman sitoumuksia. Varauksen vakuudeksi pyydämme sinua maksamaan hinnastossa näkyvän varausmaksun, mutta mikäli tulet toisiin ajatuksiin asunnon ostamisen suhteen ja perut varauksen, saat varausmaksun aina välittömästi takaisin. Varausmaksu hyvitetään ensimmäisestä maksuerästä. 

Kun ennakkomarkkinointi on päättynyt, tehdään asunnosta varaajien kanssa kaupat. Mikäli asuntoja jää tämän jälkeen vapaaksi, loput asunnot myydään rakentamisen aikana halukkaille ostajille.

Milloin sitovat kaupat tehdään?

Sitovat kaupat tehdään, kun rakennushanketta hoitava RS-pankki antaa meille luvan aloittaa kauppojen tekemisen. Me kutsumme tätä hetkeä kaupantekovalmiudeksi. Kun yhtiöön saadaan kaupantekovalmius, toimitamme varaajille kauppakirjaluonnokset, perustettavaan taloyhtiöön liittyvät asiakirjat sekä RS-kauppaan liittyvät todistukset. Näihin dokumentteihin on syytä tutustua kaikessa rauhassa, ja myyntitiimimme auttaa mielellään, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä!

Miten asunnon maksaminen tapahtuu?

RS-kaupassa asuntojen hinta koostuu usein myyntihinnasta ja yhtiölainasta. Sajuconille maksetaan rakentamisen aikana asunnon myyntihinta tyypillisesti viidessä eri erässä. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi, kun kauppakirja allekirjoitetaan, ja viimeiset erät kun asunnot ovat valmiita. Yhtiölainan voit maksaa, kun muutat asuntoon ja omistusoikeus on siirtynyt sinulle. Pyydämme sinua ilmoittamaan yhtiölainan maksusta noin 1kk ennen valmistumista.

Valinnainen vuokratontti. Mikä se on?

Valinnainen vuokratontti tarjoaa asunnon ostajalle joustoa asunnon hankintaan. Voit tilanteesi mukaan valita, ostatko asuntoon liittyvän tonttiosuuden vai jäätkö tontille vuokralle. Tonttiosuus on tyypillisesti mahdollista ostaa asunnon valmistumisen yhteydessä tai tämän jälkeen aina vuosittain.

Tonttivuokra ja tontin lunastushinta on tyypillisesti sidottu elinkustannusindeksiin, ja vuokra-ajat ovat yleensä 50 vuotta. Sajucon maksaa tonttivuokrat aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin. Miten tämä onnistuu?

Kun olet tehnyt asuntokaupat, saat meiltä ohjeet ja aikataulun sisustusvalintoja varten. Asunnon sisustusesitteestä löydät valikoiman maksuttomia vaihtoehtoja mm. parketin, laattojen ja keittiön osalta. Kuulemme myös mielellään sinun toiveitasi jo asuntojen ennakkomarkkinoinnin aikana!

Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt ovat maksullisia. Kaupan jälkeen sisustusvastaavamme käy läpi toiveesi, ja laskee sinulle mitä toivomasi muutokset maksavat. Maksulliset muutostyöt laskutetaan, kun asunto on valmis.

Keittiön ja kiintokalusteiden osalta muutostyöt tehdään yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt kiintokalusteisiin ja keittiöön ovat myös maksullisia.

Mitä muita maksuja minulle tulee rakentamisen ajalta? Milloin yhtiövastikkeiden maksu alkaa?

Rakentamisen aikana maksetaan vain asunnon myyntihinta. Sajucon maksaa taloyhtiöön liittyvät kulut aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuun. Miten tämä onnistuu?

Valitettavasti asunnon pohjaratkaisuun ei yleensä ole mahdollista vaikuttaa.

Mitä tapahtuu muuton jälkeen?

Onnea uuteen kotiin! Muutaman viikon kuluttua muutosta tulemme pitämään asuntoon käyttöönottokoulutuksen. Käyttöönottokoulutuksessa asiantuntijamme käy läpi kanssasi talon lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteen sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä talotekniikkaan liittyen.

Noin kolme kuukautta muutosta pidetään taloyhtiön ensimmäinen yhtiökokous, jossa taloyhtiön hallinto luovutetaan asukkaille.

Noin 12–15 kuukautta muuton jälkeen teemme asuntoihin tarkastukset sekä tarvittavat korjaukset. Rakenteellinen vastuu asunnoista säilyy meillä asuntokauppalain mukaisesti aina 10 vuotta, joten voit asua useita vuosi turvallisesti vailla pelkoa isoista korjauskuluista!

Ostajan turva RS-kaupassa

RS-kaupassa ostajan turvaksi asunto-osakeyhtiön perustajaosakas, eli useimmin kohteen rakennuttaja, luovuttaa kohteen turva-asiakirjat pankille säilytettäviksi.  

Turva-asiakirjat ovat asuntokauppalaissa määriteltyjä ja niitä ovat esimerkiksi yhtiöjärjestys, yhtiön kaupparekisteriote ja yhtiön taloussuunnitelma. Ostajalla on oikeus tutustua turva-asiakirjoihin ennen kaupantekoa. Oleellinen asia RS-kaupassa on myös se, että perustajaosakkaan on asetettava asuntokauppalaissa pakolliset vakuudet osakkeenostajien turvaksi. Nämä vakuudet suojaavat ostajaa esimerkiksi rakentajan konkurssin varalta.

Hyödyllisiä linkkejä

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT:n asunnon ostajan oppaaseen: https://www.rakennusteollisuus.fi/Tietoa-alasta/Asuminen/Uuden-asunnon-ostajalle/

Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme