Asunto Oy Helsingin Kuusenkerkkä

Krogiuksentie 1, 00340 Helsinki

Myynnissä

Paritalo, 4H + KT + 2 ASK.H + KHH + S + VIHERH. + 2 VAR + AK, 205 m2
Paritalo, 5H + KT + 2 ASK.H + KHH + S + VIHERH. + 2 VAR + AK, 247 m2
Uusia paritaloja Helsingin Kuusisaareen!
Asunto Oy Helsingin Kuusenkerkkä rakennetaan Kuusisaareen osoitteeseen Krogiuksentie 1.


Lue esite Sisustusesite Ota yhteyttä

Nämä kolmeen tasoon rakennettavat elegantit paritaloasunnot tekevät vaikutuksen harvinaislaatuisella miljööllään ja suoraviivaisen modernilla arkkitehtuurillaan. Valtavat maisemaikkunat päästävät valon tulvimaan todella avaraan oleskelu- ja ruokailutilaan, jonka yhteydestä avautuu pääsy liukulasitetulle terassille. Pensasaidan reunustaman pihasi suojissa nautit merituulen leppeästä vireestä ja pitkälle iltaan paistavasta auringosta.


Yläkerrassa suurimman makuuhuoneen yhteydessä oleva erillinen vaatehuone ja parveke tuovat ripauksen ylellisyyttä arjen keskelle, ja hienostuneessa viherhuoneessa nautit luonnon viherryksestä ympäri vuoden. Tyylikkäiden saunatilojen kautta pääset suoraan liukulasitetulle tuplaparvekkeelle, joka tarjoaa hulppeat puitteet löylyjen jälkeiseen vilvoitteluun.


Muuntautumiskykyisestä kellarikerroksesta löytyy kylpyhuone, reilusti varastotilaa ja kolme tilavaa huonetta, joista voit sisustaa mielesi mukaan vaikkapa rauhallisen työtilan, kuntoiluhuoneen tai oman kotiteatterin – tai kaikki näistä!
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 09/2023


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Kuusisaari
Kuusisaari on Munkkiniemen kaupunginosaan kuuluva saari Länsi-Helsingissä, Seurasaarenselän ja Laajalahden välissä. Pääkaupunkiseudun arvostetuimpiin asuinalueisiin kuuluva Kuusisaari tunnetaan vaikuttavasta arkkitehtuuristaan, kulttuuritarjonnastaan ja lukuisista alueella sijaitsevista suurlähetystöistään.


Noin 550 asukkaan puistomaisessa naapurustossa saa nauttia sekä merellisen luonnon mieltä tyynnyttävästä vaikutuksesta että pääkaupungin sykkeestä. Vaikka Helsingin keskustaan onkin matkaa vain kuuden kilometrin verran, löytyy lähistöltä useita kiehtovia luontokohteita kuten Seurasaaren ulkomuseo, Meilahden huvila-alue ja Munkkiniemi uimarantoineen ja historiaa havisevine kartanopuistoineen.


Kuusisaaressa asuvalle kaikki mitä toivoa saattaa on aivan käden ulottuvilla. Ydinkeskustan vilinään ei ole kuin kivenheitto matkaa, mutta lähempääkin löytyy: vain sillan ylityksen päässä odottavat Munkkiniemen ihastuttavaa puistotietä reunustavat kahvilat, kaupat ja erikoisliikkeet sekä alueen lukuisat koulut ja päiväkodit, ja toisella puolelta siltaa löytyvät Tapiolan kattavat palvelut, harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Erityismaininnan ansaitsee alueen runsas ja tasokas kulttuuritarjonta. Alle kilometrin päästä löytyvät veistospuistostaan tunnettu Didrichsenin taidemuseo ja kotimuseona toimiva Villa Gyllenberg, joka esittelee myös säätiön omaa taidekokoelmaa. Munkkiniemen puolella sijaitsevaan Alvar Aallon ateljeeseen pääse tutustumaan opastetuilla kierroksilla.


Liikenneyhteydet ovat Kuusisaaressa mitä sujuvimmat. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa vain noin sata metriä ja raitiovaunupysäkille puolitoista kilometriä. Omalla autolla keskustaan pääsee viidessätoista minuutissa ja polkupyörällä alle puolessa tunnissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Miten Sajuconilta ostettu koti eroaa talopaketista?
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä