Asunto Oy Helsingin Kirjosieppo

Maavallintie 8b, 00430 Helsinki

Myynnissä

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna, 114 m2
Asunto Oy Helsingin Kirjosieppo rakennetaan Maununnevaan osoitteeseen Maavallintie 8b.


Esite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä vehreällä pientaloalueella sijaitsevat kaksitasoiset kodit ovat sekä kauniita että käytännöllisiä: ulkokuoressa raikkaat värit yhdistyvät ihastuttavalla tavalla moderneihin linjoihin, ja valoisat sisätilat on suunniteltu sujuvaan arkeen sopiviksi.


Kodin sydämenä toimii avoin oleskelu- ja ruokailutila, johon tulvii valoa suurista maisemaikkunoista. Tila saa jatkoa iltapäiväauringossa kylpevästä terassista ja pensasaidan reunustamasta pihasta, joka tarjoaa suojaisat puitteet rentoihin illanviettoihin vaikkapa grillailun merkeissä. Tilavan kuistin yhteydessä olevaan erilliseen varastotilaan saa kätevästi säilöttyä harrastusvälineet ja kausivaatteet.

Yläkerran tilava aula on kuin ylimääräinen olohuone, johon suuret ikkunat ja ranskalainen parveke tuovat vivahteen eteläeurooppalaista eleganssia. Neljä makuuhuonetta takaavat oman rauhan suuremmankin perheen jäsenille, ja kodinhoitohuone on sijoitettu käytännöllisesti lähelle kylpytiloja, joista löytyy kaksi ylellistä sadesuihkua sekä tyylikäs lasiseinäinen sauna arjen keskellä rentoutumista varten.


Laadukkaat ja kulutusta kestävät pintamateriaalit viimeistelevät kotien raikkaan ja ajattoman ilmeen. Lämmitysmuotona tässä kohteessa toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 12/2023As. Oy Helsingin Kirjosieppo A-talon asuntopohja


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Sijaintina Maununneva
Maununneva on Kaarelan kaupunginosaan kuuluva noin 3000 asukkaan asuinalue Helsingin läntisessä suurpiirissä. Idässä aluetta rajaa Keskuspuisto, lännessä Hämeenlinnanväylä. Rakennuskannaltaan Maununneva on pitkälti pientalovaltaista: alueelta löytyy 1950-luvulla rakennettuja rintamamiestaloja, uudempia pientaloja sekä joitain kerrostaloja.


Maununneva tunnetaan rauhallisena ja luonnonläheisenä naapurustona, jonka loistavat kulkuyhteydet ja toimivat palvelut saavat arjen sujumaan sutjakkaasti. Lähistöltä löytyy useita päiväkoteja, kouluja, ruokakauppoja sekä terveysasema. Kauppakeskus Kaareen on matkaa vain reilu puolitoista kilometriä, ja Helsingin keskustaan pääsee tiuhaan liikennöityä Hämeenlinnanväylää pitkin julkisillakin vain puolessa tunnissa. Luonnosta pääsee nauttimaan Keskuspuiston upeilla ulkoilureiteillä ja hiihtoladuilla, ja Pirkkolan urheilupuistossa voi harrastaa useita eri urheilulajeja ympäri vuoden.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Mellunkylä, Helsinki

Asuntojen koko 111 m2

Vartiokylä, Helsinki

Asuntojen koko 91,5 – 95 m2

Itä-Pakila, Helsinki

Asuntojen koko 129 m2

Tapaninvainio, Helsinki

Asuntojen koko 114 m2

YKSI ASUNTO VAPAANA

Maununneva, Helsinki

Asuntojen koko 114 m2

Suutarila, Helsinki

Asuntojen koko 105 m2

Itä-Pakila, Helsinki

Asuntojen koko 73 – 98 m2

Puistola, Helsinki

Asuntojen koko 85 – 89,5 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Miten palvelumme eroaa talopaketista
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä