Asunto Oy Helsingin Kauris

Perhekunnantie 2, 00430 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Paritalo, 4h + k + khh. + sauna, 84 m2
Käytännöllinen paritalo Helsingin Hakuninmaalle!
Ennakkomarkkinoinnissa 83 m2 paritalo metsäisen puiston laitaan.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Oletko haaveillut kodista jossa käytännöllinen pohjaratkaisu tekee asumisesta vaivatonta, ja luonto on heti vieressä? Jos vastasit kyllä, Perhekunnantielle rakentuvat paritalot sopivat juuri sinulle. Skandinaavisen tyylikkäät kodit keskellä Hakuninmaan rauhallista pientaloaluetta toivottavat asukkaansa nauttimaan sujuvasta arjesta ja lähiluonnosta.


Kotien suuret maisemaikkunat aukeavat etelän ja lounaan suuntaan, mikä tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnonvalosta. Ulkoilmasta ja keväästä pääset nauttimaan myös tilavalla terassilla, johon pääsee näppärästi suoraan olohuoneesta. Terassi on koko asunnon levyinen, mikä mahdollistaa vaikka pienet grillijuhlat. Yläkerrassa neliöt on hyödynnetty tehokkaasti. Sauna ja suihku antavat mahdollisuuden rauhallisiin pesuhetkiin, ja kolme tilavaa makuuhuonetta ovat kaikki yläkerrassa. Yläkerta onkin tässä kodissa perheen omaa tilaa ja rauhoittumista varten.


Arjen sujuvuuden takaa erillinen kodinhoitohuone portaikon alla, näin hukkaan menevät neliöt on saatu minimoitua. Molemmilla kodeilla on myös oma tilava ulkovarasto, jonne käynti on katettua terassia pitkin. Laadukkaat pintamateriaalit ja tyylikkäät kodinkoneet lisäävät asumisviihtyvyyttä. Valmistuessaan nämä kodit kutsuvat asukkaansa nauttimaan sujuvasta arjesta ripauksella luksusta.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


Alustavat pohjakuvat & asemapiirros


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Sijaintina Hakuninmaa
Kaarelan kaupunginosassa sijaitseva viihtyisä Hakuninmaa on hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palvelujen keskellä. Alueella pääsee harrastamaan monipuolisesti eri urheilulajeja, sieltä pääsee ketterästi luontoon ja helposti myös muualle Helsinkiin.

Hakuninmaalla ei tarvitse valita luonnon rauhan ja monipuolisten palvelujen välillä. Kävelymatkan päässä sijaitsee Paloheinänkorpi, jossa metsäpolut kulkevat aina kantakaupunkiin asti. Samoin kävelymatkan päässä sijaitsee kauppakeskus Kaari, jossa pääset ostoksille tai nauttimaan runsaasta kahvila- ja ravintolatarjonnasta.

Hakuninmaasta pääsee ketterästi myös muualle Helsinkiin tai pois pääkaupunkiseudulta. Lähin bussipysäkki on viidensadan metrin päässä ja autolla hurauttaa muutamassa minuutissa Tampereentielle ja Kehä I:lle.

Lisää meistä:

Miten Sajuconilta ostettu koti eroaa talopaketista
Lue lisää
Näin Sajuconin kodit suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä