Asunto Oy Helsingin Humina

Humikkalantie 11, 00920 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalot, 4h + k + kph + s + khh + var + parveke, 112 m2

Uusia koteja Mellunkylään!
Rakennamme nämä kaksi tyylikästä erillistaloa Mellunkylään osoitteeseen Humikkalantie 11.


Esite Hinnasto Ota yhteyttä

Rakennamme Helsingin Mellunkylän rauhalliselle ja vehreälle alueelle kaksi 111 m2 näyttävää ja tyylikästä erillistaloa. Kodeissa huolellinen arkkitehtisuunnittelu ja rauhallinen julkisivu yhdistyy käytännölliseen pohjaratkaisuun. Kodit sopivat upeasti rauhalliselle puutarhamaiselle alueelle, kunnioittaen sen henkeä.


Kodin keskiössä on valoisa oleskelutila, johon tilan tuntua tuo ruokailutilan korkea huonekorkeus. Ruokailutilan yhteydessä on myös kulku terassille, jossa yhteistä ajanviettoa voi jatkaa ulkoilmassa. Makuuhuoneita kodissa on kolme, suurimman yhteydessä on oma tunnelmallinen parveke,
makuuhuoneiden lisäksi yläkertaan on sijoitettu kylpyhuone, kodinhoitohuone sekä lasiovellinen sauna tyylikkäällä lauteisiin upotetulla pilarikiukaalla. Säilytystilaa löytyy kahdesta tilavasta erillisestä varastosta. Ikkunan ansiosta teet tästä erillisestä varastosta tarvittaessa oman työtilasi.


Varaa tästä oma kotisi, suunnittele ammattilaisten kanssa keittiöt, pintamateriaalit ja kodin ilme ja toteuta unelmasi!

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Helsingin Humina alustavat asuntopohjat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Mellunkylä
Mellunkylä on monipuolinen ja uudistuva asuinalue, joka hurmaa laajalla palvelutarjonnalla sekä loistavilla ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksilla.


Nämä kodit sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden lähellä. Myllypuron metroasemalle kävelee noin 10 minuutissa ja lähin puisto löytyy aivan kulman takaa. Kouluja lähialueilta löytyy ala-asteesta aina korkeakouluun asti, ja lähin päiväkotikin sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä.Asunto Oy Helsingin Huminan kodit nousevat rauhallisen humikkalantien varteen. Idyllinen alue on vanhaa 1940-1950 luvulla Helsinkiin liitettyä pientaloaluetta jota on täydennysrakennettu vuosien kuluessa. Huminan kotien arkkitehtuuri täydentää sopivalla tavalla alueen ilmettä.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä