Asunto Oy Helsingin Hopeareunus

Kirvestie 26b, 00760 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 4h + k + khh + sauna, 108 m2

Erillistalo, 4h + k + khh + sauna, 109 m2

Avara koti Heikinlaaksosta
Asunto Oy Helsingin Kirvestie Hopeareunus Heikinlaaksoon osoitteeseen
Kirvestie 26b.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Kirvestien modernit puurakenteiset erillistalot tarjoavat avaruutta asumiseen sekä kolmemetrisellä huonekorkeudellaan että reilunkokoisella oleskelutilan ja avokeittiön yhdistelmällä. Suuret ja valoisat oleskelutilat toimivat asunnon kotoisana keskuksena. Näihin 108-109 m2 koteihin kuuluu myös kolme viihtyisää makuuhuonetta ja oma sauna.

Asumisen viihtyisyyttä lisää koko kodin kiertävä vehreä piha. Lähes koko päivän auringon lämmössä paistatteleva takapiha mahdollistaa mukavat hetket yhdessä läheisten kanssa. Suuret maisemaikkunat päästävät valon myös sisään.
Kätevyyttä asumiseen lisäävät selkeän ja toimivan pohjaratkaisun lisäksi runsaat varastotilat ja erillinen kodinhoitohuone, jossa pyykkihuolto sujuu. Laadukkaat ja huolella valitut pintamateriaalit sekä miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys tuovat raikkaan ja ylellisen tunnelman näihin koteihin.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Helsingin Kirvestien alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Sijaintina Heikinlaakso

Heikinlaaksossa kaikki palvelut ovat helsinkiläisittäin lähellä. Kaupat, päiväkodit, koulut ja kirjasto sijaitsevat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Terveysasema sijaitsee lyhyen matkan päässä lähikaupunginosassa.

Sijainti valtaväylien läheisyydessä tuo useat pääkaupunkiseudun kauppakeskukset helposti ulottuville. Vantaan Ikea, Porttipuiston Liikekeskus ja pääkaupunkiseudun ainoa outlet-kylä sijaitsevat kaikki aivan vieressä, lyhyen ajomatkan päässä. Kehä III tuo kaikki mahdolliset palvelut vartin ajomatkan päähän ja Lahdenväylää pitkin kantakaupunkiin pääsee nopeasti sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä