Asunto Oy Helsingin Helmiäinen

Patomäentie 4b, 00640 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Paritalo, 4h + k. + khh. + sauna + var, 100 m2
Uusia erillistaloja Helsingin Oulunkylään!
Asunto Oy Helsingin Helmiäinen rakennetaan Oulunkylään osoitteeseen Patomäentie 4b.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Näissä moderneissa paritaloasunnoissa on todella avara pohjaratkaisu: lähes koko alakerta koostuu yhtenäisestä ruokailu- ja oleskelutilasta. Suuret maisemaikkunat päästävät valon tulvimaan sisään, ja saarekkeellinen avokeittiö on varustettu laadukkain kodinkonein ja viimeistelty huolella valituin pintamateriaalein. Samasta tilasta avautuu pääsy länteen suuntaavalle pihalle ja pergolalla katetulle terassille, jolla voit nauttia iltapäivän auringosta tai vilvoitella tyylikkäässä lasiseinäisessä saunassa otettujen löylyjen jälkeen.


Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista suurimmassa on viehättävänä yksityiskohtana ranskalainen parveke maisemia avartamassa. Kodinhoitohuone on sijoitettu käytännöllisesti pesutilojen läheisyyteen, ja erilliseen varastotilaan saa kätevästi säilöttyä harrastusvälineet ja kausivaatteet.

Lämmitysmuotona tässä kohteessa toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentamisen aloitus
09/22

Muuttovalmius


As. Oy Helsingin Helmiäisen alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Sijaintina Oulunkylä
Oulunkylä on kaupunginosa Pohjois-Helsingissä, kuusi kilometriä Helsingin keskustasta. Alueen talokannassa näkyvät historian kerrokset: Oulunkylästä löytyy sekä vehreitä pientaloalueita että urbaanimpaa kerrostaloasutusta, mutta myös upeita vanhoja puuhuviloita. Alueella asuu noin 23 000 asukasta.


Keskeisellä paikalla pääradan varressa sijaitseva Oulunkylä tunnetaan loistavista ulkoilumaastoistaan ja virkistysalueistaan. Vantaanjoen varren rantapuistoista ja ulkoilureiteistä pääsee nauttimaan ympäri vuoden joko lenkkeillen tai hiihtäen, ja suosittu Pikkukosken uimaranta houkuttelee kesäisin auringonpalvojia koko Pohjois-Helsingin alueelta.

Oulunkylän palvelut ovat keskittyneet alueen keskustaan, mistä löytyy ostoskeskus, terveysasema, apteekki, kirjasto ja työnväenopisto sekä ruokakauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Päiväkodit ja koulut ovat niin ikään kätevästi lähettyvillä, ja liikuntaa pääsee harrastamaan monipuolisesti kesät talvet Oulunkylän liikuntapuistossa.

Loistavien julkisen liikenteen yhteyksien ansiosta Oulunkylässä pärjää mainiosti autottakin: bussit kulkevat aivan kulman takana olevalta pysäkiltä tiuhaan eri puolille Helsinkiä, ja Oulunkylän rautatieasemalta pääsee keskustaan kymmenessä minuutissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta

Lue lisää

Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn

Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä