Asunto Oy Helsingin Fauna

Kennotie 11, 00730 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Paritalo, 4h + k + sauna + ku + var, 85 m2
Erillistalo, 4h + k + khh + sauna + var, 89,5 m2

Viihtyisä koti Puistolasta
Asunto Oy Helsingin Fauna rakennetaan Puistolaan osoitteeseen
Kennotie 11.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Kennotien kodit koostuvat paritalosta sekä yhteen tasoon rakennettavasta erillistalosta. Värimaailma on hillitty, ja vaalea puuverhoilu saa kontrastia mustasta kattoverhouksesta sekä tyylikkäistä tehosteseinistä terasilla.

Suuret ikkunat tuovat koteihin tilan tuntua sekä valoa. Näkymä kodeissa aukeaa länteen, mikä tarkoittaa että terassilla on valoisaa pitkälle kesäiltaan.

Paritaloasuntojen tunnusmerkkinä on korkea, ylös asti aukeava olohuone, mikä tekee tilasta ylellisen. Olohuoneen jatkeena toimii suuri terassi, joka mahdollistaa mukavat illanistujaiset kesäisin. Suorat portaat toimivat sisustuselementtinä, jotka johdattavat yläkertaan, missä sijaitsee kaksi makuuhuonetta sekä kodinhoitotilat ja sauna. Yksi makuuhuoneista on sijoitettu alakertaan, mikä tarjoaa joustavan tilajaon: voit hyödyntää tätä huonetta makuuhuoneena, tai työ- tai harrastetilana.

Erillistalon arjen sujuvuuden varmistaa yksitasoinen pohjaratkaisu, sekä kolme tilavaa makuuhuonetta. Erillinen kodinhoitohuone heti eteisen vieressä helpottaa arkea. Laatoitettu lattia kestää kulutusta ja vesikiertoinen lattialämmitys tekee asumisesta miellyttävää.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


As. Oy Helsingin Faunan asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Puistola

Vehreä Puistola sijaitsee Koillis-Helsingissä. Alue on pientalovaltaista, ja suurin osa Puistolasta on rakennettu vuosikymmeniä sitten. Puistolaa on täydennysrakennettu pikku hiljaa, ja nykyisin Puistola onkin yksi suosituimmista lapsiperhealueista, sillä se tarjoaa loistavan kattauksen palveluita ja hyvät liikenneyhteydet.

Kennotieltä kuljet sujuvasti palveluiden pariin. Sijainti on optimaalinen, sillä niin isommat kaupat löytyvät joko Tikkurilasta tai Malmilta, mutta lähellä on hyvä kattaus pienempiä ruokakauppoja täydennysostoksia varten.

Puistolan keskiössä on juna-asema, josta K-juna kulkee n. 15 min Helsingin keskustaan. Tikkurilan suuntaan matkaan menee vain pari minuuttia, josta vaihtamalla pääset kaukoliikenteen kyytiin.

Maininnan arvoisia ovat myös läheltä löytyvät urheilukentät: legendaarinen Mosan Wembleyn urheilukenttä, sekä Helsingin mailapelikeskus ovat aivan Kennotien vieressä. Vajaan kilometrin päässä on Fallkullan kartano ja sen kuulu kotieläintila.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

TULOSSA

Tapaninvainio, Helsinki

Suutarila, Helsinki

Asuntojen koko 105 m2

Puistola, Helsinki

Asuntojen koko 105 m2

Tapaninvainio, Helsinki

Asunnon koko 106 m2

Itä-Pakila, Helsinki

Asuntojen koko 73 - 98 m2

Tapanila, Helsinki

Asuntojen koko 101 m2

Mellunkylä, Helsinki

Asuntojen koko 111 m2

Puistola, Helsinki

Asuntojen koko 85 - 89,5 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä