Asunto Oy Helsingin Elonkulma

Elontie 41, 00660 Helsinki

Myynnissä

Erillistalo, 4h + k. + khh. + sauna 93,5 m2
Uusia erillistaloja Helsingin Pakilaan
Asunto Oy Helsingin Elonkulma rakennetaan Pakilaan osoitteeseen Elontie 41.


Lue esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Näissä hurmaavissa kodeissa perinteikäs puu ja maanläheinen värimaailma yhdistyvät raikkaalla tavalla moderniin muotokieleen.


Pohjaratkaisu on selkeä ja käytännöllinen: kodinhoitohuone on heti eteisessä arkea sujuvoittamassa, ja oleskelu- ja ruokailutila yhdistyvät saumattomasti yhdeksi avaraksi tilaksi, johon luonnonvalo soljuu suurista maisemaikkunoista.


Kolme makuuhuonetta tekevät näistä kodeista loistavan valinnan lapsiperheelle tai omaa tilaa arvostavalle. Pergolalla puolittain katettu terassi pensasaidan reunustamalla pihalla tarjoaa upeat puitteet rentouttavaan illanviettoon.


Kylpyhuoneessa pääsee nauttimaan todellisesta arjen luksuksesta ylellisessä sadesuihkussa ja lasiseinäisessä saunassa, jossa on trendikäs lauteisiin upotettu kiuas. Erillinen varastotila auttaa pitämään arjen järjestyksessä ajan kuluessakin. Laadukkaat kodinkoneet ja huolella valitut pintamateriaalit viimeistelevät kodin ajattoman ja tyylikkään ilmeen.


Asuntoihin kuuluva varaus omille aurinkopaneeleille antaa helpon mahdollisuuden tehdä investointi uusiutuvan energian omaan tuotantoon.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Helsingin Elonkulma alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Pakila
Vehreistä kujistaan ja idyllisistä rintamamiestaloistaan tunnettu Länsi-Pakila on Pakilan kaupunginosaan kuuluva asuinalue Pohjois-Helsingissä, noin kymmenen kilometrin päässä ydinkeskustasta. Alueen persoonallinen ilme yhdistettynä loistaviin palveluihin ja kulkuyhteyksiin tekevät Länsi-Pakilasta erittäin halutun asuinalueen. Alueella asuu pysyvästi noin 7000 asukasta.


Länsi-Pakilassa saa nauttia sekä keskeisen sijainnin kätevyydestä että luonnonläheisestä tunnelmasta. Lähistöltä löytyy useita virkistysalueita kuten Keskuspuisto ja kukkaloistostaan tunnettu Pakilan siirtolapuutarha, ja Kehä I:stä ja Tuusulanväylää pitkin pääsee liikkumaan mutkattomasti mihin suuntaan hyvänsä.


Länsi-Pakilassa kaikki sujuvan arjen kannalta oleelliset palvelut ovat aivan lähettyvillä. Lähistöltä löytyy useita kouluja, päiväkoteja ja päivittäistavarakauppoja sekä joitain erikoisliikkeitä ja palveluita kuten kirjasto, apteekki ja kukkakauppa. Lähin terveysasema on vain kilometrin päässä Paloheinän puolella.


Kattavien peruspalveluiden lisäksi Länsi-Pakila tarjoaa asukkailleen loistavat harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Keskuspuiston upeat ulkoilureitit houkuttelevat luontoon liikkumaan, ja Pirkkolan liikuntapuistossa voi harrastaa useita eri urheilulajeja ympäri vuoden. Kulttuuri- ja taidekasvatusta tarjoavat Pakilan musiikkiopisto sekä Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu, ja paikallinen nuorisotalo järjestää alueen nuorille monipuolista toimintaa.


Kulkuyhteydet ovat Länsi-Pakilassa niin ikään erinomaiset. Paikasta toiseen on helppo liikkua autoillen, pyöräillen tai julkisilla, ja Helsingin keskustaan pääsee suoralla bussiyhteydellä puolessa tunnissa.

Lisää meistä:

Aurinkopaneelit: Energiatehokasta ja edullista asumista uusiutuvaa energiaa hyödyntämällä
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä