Asunto Oy Helsingin Elokorento

Rohkatie 8, 00660 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna // 113m2
Uusia erillistaloja Länsi-Pakilaan
Asunto Oy Helsingin Elokorento rakennetaan Länsi-Pakilaan osoitteeseen Rohkatie 8.


Lue esite Hinnasto Sisustusesite Ota yhteyttä

Nämä idyllisellä pientaloalueella sijaitsevat erillistalot hurmaavat modernin minimalistisella ilmeellään sekä käytännöllisillä pohjaratkaisuillaan, jotka on suunniteltu sujuvaa arkea tukemaan. Runsaalla säilytystilalla varustettu arkieteinen ja kodinhoitohuone auttavat taltuttamaan arjen kaaoksen, ja heti sisäänkäynnin yhteydessä olevaan erilliseen varastotilaan saa kätevästi säilöttyä harrastusvälineet ja kausivaatteet.


Valoisan ruokailu- ja oleskelutilan avoin tilaratkaisu tarjoaa luontevat puitteet perheen yhteiselle ajanvietolle, ja saarekkeellinen avokeittiö on varustettu laadukkailla kodinkoneilla ja viimeistelty valitsemillasi pintamateriaaleilla. Pensasaidan reunustamalla pihalla ja terassilla voit tontin sijainnista riippuen nauttia joko eteläisestä paisteesta tai lempeästä ilta-auringosta.


Neljästä makuuhuoneesta riittää tilaa suuremmallekin perheelle, ja niistä suurimman yhteydessä on erillinen tila vaatesäilytykselle. Ripauksen ylellisyyttä arjen keskelle tuovat kylpyhuoneen kaksi sadesuihkua sekä trendikkäällä lauteisiin upotetulla kiukaalla varustettu lasiseinäinen sauna.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentamisen aloitus

Muuttovalmius


Asunto Oy Helsingin Elokorento myyntiasemapiirros

As. Oy Helsingin Elokorento alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Länsi-Pakila
Vehreistä kujistaan ja idyllisistä rintamamiestaloistaan tunnettu Länsi-Pakila on Pakilan kaupunginosaan kuuluva asuinalue Pohjois-Helsingissä, noin kymmenen kilometrin päässä ydinkeskustasta. Alueen persoonallinen ilme yhdistettynä loistaviin palveluihin ja kulkuyhteyksiin tekevät Länsi-Pakilasta erittäin halutun asuinalueen. Alueella asuu pysyvästi noin 7000 asukasta.


Länsi-Pakilassa kaikki sujuvan arjen kannalta oleelliset palvelut ovat aivan lähettyvillä. Lähistöltä löytyy useita kouluja, päiväkoteja ja päivittäistavarakauppoja sekä joitain erikoisliikkeitä ja palveluita kuten kirjasto, apteekki ja kukkakauppa. Lähin terveysasema on vain kilometrin päässä Paloheinän puolella.


Kattavien peruspalveluiden lisäksi Länsi-Pakila tarjoaa asukkailleen loistavat harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Keskuspuiston upeat ulkoilureitit houkuttelevat luontoon liikkumaan, ja Pirkkolan liikuntapuistossa voi harrastaa useita eri urheilulajeja ympäri vuoden. Kulttuuri- ja taidekasvatusta tarjoavat Pakilan musiikkiopisto sekä Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu, ja paikallinen nuorisotalo järjestää alueen nuorille monipuolista toimintaa.


Kulkuyhteydet ovat Länsi-Pakilassa niin ikään erinomaiset. Paikasta toiseen on helppo liikkua autoillen, pyöräillen tai julkisilla, ja Helsingin keskustaan pääsee suoralla bussiyhteydellä puolessa tunnissa.
Asunto Oy Helsingin Elokorento havainnekuva

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta

Lue lisää

Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn

Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä