Asunto Oy Helsingin Äestäjä

Äestäjäntie 16, 00390 Helsinki

Myynnissä

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna + var., 114 m2
Uusia erillistaloja Helsingin Konalaan!
Asunto Oy Helsingin Äestäjä rakennetaan Konalaan osoitteeseen Äestäjäntie 16.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä rauhallisella pientaloalueella sijaitsevat kaksitasoiset erillistalot ihastuttavat modernilla skandinaavisella puuarkkitehtuurillaan ja selkeillä pohjaratkaisuillaan. Uusissa energiatehokkaissa taloissa on moderni poistoilmalämpöpumppu lämmön talteenotolla, joka pitää sähkönkulutuksen ja sitä myöten asumiskulut kurissa. Asuntoihin kuuluu myös varaus aurinkopaneeleille, joten paneelien asennuttaminen on helppoa, jos haluaa investoida uusiutuvan energian omaan tuotantoon.


Tyylikkääseen keittiöön saumattomasti yhdistyvä oleskelutila mahdollistaa luontevan yhdessäolon esimerkiksi ruoanlaiton merkeissä, ja suuret maisemaikkunat tekevät kodin yleisilmeestä avaran ja valoisan. Oleskelutilan yhteydestä avautuu pääsy terassille ja pensasaidan reunustamalle pihalle, jolla voit rentoutua saunan jälkeen tai nauttia oman puusi omenoista.


Neljä tilavaa makuuhuonetta tekevät tästä kodista sopivan suuremmallekin perheelle tai omaa tilaa arvostavalle, ja runsas varastotila pitää huolen siitä, että asumisessa säilyy kätevyys ajan kuluessakin. Laadukkaat kodinkoneet ja huolella valitut pintamateriaalit viimeistelevät raikkaan ja ajankohtaisen ilmeen.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 07/2023

As. Oy Helsingin Äestäjän B-talon alustava asuntopohja


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Konala
Konala on noin 6500 asukkaan kaupunginosa luoteis-Helsingissä. Alueen halki kulkeva Konalantie jakaa alueen kahteen toisistaan poikkeavaan osaan: itäpuolella on kerrostaloasutusta ja yritystoimintaa, länsipuolella puistomaista pientaloasutusta.


Keskeinen sijainti suurien palvelukeskittymien kupeessa tekee Konalasta mainion valinnan ihmiselle, joka arvostaa sekä arjen sujuvuutta että rauhallista elämänmenoa. Lähivuosina Konalan keskusta-aluetta tullaan kehittämään entisestään, tarkoituksena lisätä palveluiden määrää ja parantaa muun muassa pyöräily- ja jalankulkuyhteyksiä.


Kaikki sujuvan arjen kannalta oleelliset palvelut ovat Konalassa lähellä: muutaman kilometrin säteeltä löytyy useita päiväkoteja, kouluja ja ruokakauppoja sekä Konalan oma pieni kauppakeskus Ristikko.


Vielä suuremman palvelutarpeen iskiessä sekä Leppävaaran että Kannelmäen kattavien palveluiden pariin on vain kymmenen minuutin ajomatka. Sujuvien kulkuyhteyksien ansiosta Konalassa pärjää tosin mainiosti autottakin: lähimmälle bussipysäkille on matkaa vain muutama sata metriä ja Pitäjänmäen rautatieasemalle kaksi kilometriä.


Toimivien peruspalveluiden lisäksi Konala lähialueineen tarjoaa asukkailleen loistavat mahdollisuudet viettää vapaa-aikaa monipuolisen liikunnan parissa. Konalasta löytyy niin kaksi boulderointikeskusta kuin rantalentopallokerhokin, minkä lisäksi Talin liikuntakeskuksessa on mahdollista harrastaa kutakuinkin kaikkia kuviteltavissa olevia urheilulajeja golfista rugbyyn ja keilailuun.

Lisää meistä:

Aurinkopaneeleilla energiatehokasta ja edullista asumista
Lue lisää
Valinnainen vuokratontti – Vapaus omistaa tai vuokrata
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä